Nike313
New member
ما کلا باید آب بزنیم:|
شما از خواهران اهل تسنن هستيد؟
ما کلا باید آب بزنیم:|
خلیی خوب شما کورکورانه نماز نمیخونی .پس حلا علی جون دلیاشو بگو چرا باید خوند؟آقا سایمون؛ حرف شما وقتی فصل الخطابه که به کسی این رو بگی که واقعا کورکورانه این اعمال رو انجام بده و مقلد اعمال بقیه باشه بدون اینکه دلیلشو بدونه؛ ولی خب در مورد دلیل برای اثبات حرف خودتون در قبال صحبت ما فکر نمیکنم افاقه ای بکنه؛ چون واقعا به این باور قلبی رسیدیم در مورد اعمالمان که باید انجام بدیم
میس خدارو بیشتر دوس داره یا لاکو؟اگه کسی یکیرو واقعا دوس داشته باشه هرکاری اون بگه انجام میده..باید اعتقاد قلبی پیدا کنی ایمان پیدا کنی
ببين تو ك پسري ميگي دوس دارم...
خوب عزیزان من شما که تو دانشگاه از سرویس بهداشتی استفاده نمیکنین . خوب صبح قبل اینکه آرایش کنین وضو بگیرین به قصد قربت ظهر هم باهاش نماز بخونین دیگه
بابا بحث لاک نیس.ارایش چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بخای یه نماز تو دانشگاه بخونی باید تجدید ارایش کنی که 1 ساعت تو سرویس بهداشتی باید وایسی
شما از خواهران اهل تسنن هستيد؟
چرا؟!!
مگه مرجع تقليدت كيه؟
اغااااااااااااااااااااااااااااااااا تاظهر 10 بار از سرویس بهداشتی استفاده میکنیم.اصن صبا تا ارایشم تموم میکنم یادم میاد وضو ندارم..........یه بار وسط نماز فطر یادم اومد وضو ندارم اصن یه وضی
خلیی خوب شما کورکورانه نماز نمیخونی .پس حلا علی جون دلیاشو بگو چرا باید خوند؟
فقط مرجعت عقله خودت باشه.نه تلویزیون کتب و ........؟
میبخشید اگه میشه چهره ارایش کرده تون رو ببینم دقیقا 1 ساعت میشه یا نه .
لینک لطفا
دلایلش همینایی که تاحالا داشتم میگفتم...در کتاب قرآن خدا گفته نماز بخونید، پیغمبرشم روشش رو به همه معرفی کرده...منم نشستم برای خودم فکر کردم و دلیلی که در حد عقلم تونستم بیارم همون مثال باغ خرما بود و همچنین تمام پستایی که در این گفتگو نوشتم...
جل الخالق 10 بار... .:13:
ببخشید اما این شعاره .
قبلنا که ارایش میکردم 6 صب بیدار میشدم تا 8 دانشگاه باشم.6 ماهه تو ترکم 10 دقیقه به 8 بیدار میشم تازه کفشامو تو ماشین میپوشم صبحونه هم سرکلاس
قبلنا که ارایش میکردم 6 صب بیدار میشدم تا 8 دانشگاه باشم.6 ماهه تو ترکم 10 دقیقه به 8 بیدار میشم تازه کفشامو تو ماشین میپوشم صبحونه هم سرکلاس
شما همتون جمع شدین اینجا از اینکه ادا میکنیند خودتون خدارو شناختین؟شما هنوز گیره لاکین. کافر بهتر از مسلمان تقلید کار هست
من وقتی اب میخرم که بدونم ابه .الکلم هم رنگ ابه.باید ترسید که شاید سالهاست الکل را به عنوان اب معرفی کردن به ما و ما چون دیگران میگن اب است مینوشیم
خوب اگه من دوس نداشتم که شما نمیزدین که .میزنین که زیباتر شین دیگه