نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

simon

New member
دلایلش همینایی که تاحالا داشتم میگفتم...در کتاب قرآن خدا گفته نماز بخونید، پیغمبرشم روشش رو به همه معرفی کرده...منم نشستم برای خودم فکر کردم و دلیلی که در حد عقلم تونستم بیارم همون مثال باغ خرما بود و همچنین تمام پستایی که در این گفتگو نوشتم...

علی جان فقط همین تاکید خدا به نماز سفارش شده ؟؟؟

qom

New member
اره حرف من شاید ولی حقیقت ان خیر....ولی من خودم اگه واقعا بکسی اعتقاد داشته باشم هرکاری که اون انجام بده یا بگه قبول دارم...پس اگه خدا رو بذاری جای اون فرد نتیجه همان خواهد شد.چطور بگم باید عاشق باشی تا انجام بدی...همونطوری عاشق چشموگوشش بسته میشه و مطیع معشوق میشه...نمی تونم با نوشتن قانعتون کنم

میتونی . قاتعم اما بگو چطور عاشق خدا بشم . هون حسسی که به یه معشوقه دارم

simon

New member
حرفای تو ظاهر زیبا و فریبنده ای داره ولی خطرناکه.. آدم رو عملا بی خدا میکنه..

ببین میس خواستی مراجعه بکنی به درک و احساسه خودت که ترسیدی .من نمگم حتما داری الکل جای اب میخوری ولی تحقیق کن با شعور و عقله خودت.اون موقع دیگه تکلیفت با خودت روشن میشه

mig mig

New member
خودمم برام سواله.تا این که با یه اقای دکتر اشنا شدم بهم گفت دختر خوب فقط واسه شوهرت ارایش کن.ما هم قبول کردیم

خوبه ك ادم برا خودش وقت بذاره اما...
من ك هيچوقت اينكارو نكردم!
بعضي وقتا حتا كرم مرطوب كننده هم نميزنم!!!!!!!!!!!!!!!

sheida

New member
میتونی . قاتعم اما بگو چطور عاشق خدا بشم . هون حسسی که به یه معشوقه دارم

سوال خوبی کردی چون سوال خودمم هس...من خودم هنوز خدارو خوب نشناختم...دارم قران میخونم تا ببینم حرفای خدا چیه...باید لطفای خدارو بیشتر بشناسم...نمیدونم!!!

qom

New member
حرفای تو ظاهر زیبا و فریبنده ای داره ولی خطرناکه.. آدم رو عملا بی خدا میکنه..

راس میگه میس چه زیبا حرف میزنی . خیلی هم احترام قائلم واسه خودتو حرفات
خوشم میاد یه چیزی رو باور کردی و روش پا فشاری

ali.esf

New member
شما همتون جمع شدین اینجا از اینکه ادا میکنیند خودتون خدارو شناختین؟شما هنوز گیره لاکین. کافر بهتر از مسلمان تقلید کار هست
من وقتی اب میخرم که بدونم ابه .الکلم هم رنگ ابه.باید ترسید که شاید سالهاست الکل را به عنوان اب معرفی کردن به ما و ما چون دیگران میگن اب است مینوشیم

آقا سایمون اصن کل این استدلالا و تحلیلای مارو بیخیال...
خیلی سادست؛ ببین، شما میگی اسلام رو قبول داری، خدا هم قبول داری...خب تموم شد! دیگه نیازی به استدلال نیس! آدم وقتی اسلام رو قبول داره، یعنی اینکه قرآن و پیامبرشم قبول داره که این حداقلشه...حالا از بین دستورات این کتاب و این پیامبر؛ که نمیتونه سلیقه ای رفتار کنه و هرچیشو با عقل خودش میتونه براش دلیل بیاره قبول کنه و باقی رو بیخیالش بشه که! یعنی درجه ی اطمینانمون به عقلمون باید بیشتر از درجه ی اعتقاد و اطمینانمون نسبت به همون 3واژه ی خدا،اسلام و پیامبر باشه؟! چرا چیزایی که نمیتونیم دلیل کافی برای قانع شدنمون بیاریم رو میگیم اشتباهه و خدا اینو نمیخواد و نباید این کارو انجام بدیم؟! اصلا این تناقضه که آدم؛ این 3تارو قبول داشته باشه ولی بعضی از حرفاشونو قبول نداشته باشه! یا همه یا هیچ...

miis.s

New member
ببین میس خواستی مراجعه بکنی به درک و احساسه خودت که ترسیدی .من نمگم حتما داری الکل جای اب میخوری ولی تحقیق کن با شعور و عقله خودت.اون موقع دیگه تکلیفت با خودت روشن میشه

من از سر شب دارم میگم شکی واسم نمونده تو درستیش
ولی عملا درگیرم

ali.esf

New member
علی جان فقط همین تاکید خدا به نماز سفارش شده ؟؟؟

نه، طبیعتا نه! شما در مورد نماز پرسیدی و دلیلشو از من خواستی؛ منم گفتم...
درمورد چیز دیگه ای هم میپرسیدی جواب مخصوص میدادم
قبلا هم گفتم بحث ما سر یه مسئله ی خاصه؛ یعنی خودتون فقط کلید کردید روی نماز!

qom

New member
سوال خوبی کردی چون سوال خودمم هس...من خودم هنوز خدارو خوب نشناختم...دارم قران میخونم تا ببینم حرفای خدا چیه...باید لطفای خدارو بیشتر بشناسم...نمیدونم!!!

حرفای خدا هیچ وقت نمیشه کشف کرد خیلی سخته . هرچی هم از خدا فهمیدیم مهندسی معکوسه . یعنی یه اتفاقی افتاده گشتیم تو قران پیداش کردیم گفتیم دیدید خدا هم گفته بود اونم 1500 سال پیش؟
ولی هیچ عقلی نمیتونه کشفش کنه . بعضی وقتا (خدایا ببخشید) فک میکنم چقدر ابتدایی هستش این قران.
خوب نشدم عاشق. البته بگم لذتش رو کسب کردم تا به حال اما محدود و فراموشم شده ولی اون وقتی که حس میکردم نزدیک شده بهم لذت داشت واسم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا