shilaa
New member
خب عسیسم پسرا هم که تیز میان دست میزارن رو همون نقطه ضعف دختر هرچبی دلت بسوزه الان بعدا پشیمون میشی
تو هم مثل بقیه حرف میزنی
باور کن دارم دیوونه میشم
نمیدونم چه کاری درسته؟
خب عسیسم پسرا هم که تیز میان دست میزارن رو همون نقطه ضعف دختر هرچبی دلت بسوزه الان بعدا پشیمون میشی
آره ولی گفت هیچ راهی نیست و اینکه وزارتخونه بری هم فایده نداره واینکه نگفت پیش کی بریم.کلا به زور جواب داد انگار سختش بود.
ینی چی اشتباه فک میکنیم دوسمون دارن عمو؟
کی این رو به شما گفته که اون ها اینطور گفتن
آخه میدونی بعضی وقتا قاطعانه تصمیم میگیرم همه چی رو فراموش کنم ولی یه کارایی میکنه دل سنگو میسوزونه ب خدا!!!!!!!!!
ینی چی اشتباه فک میکنیم دوسمون دارن عمو؟
اگه واقعا عاشق اون دختر بوده باشه اینطور نیست که راحت کنار بیاد . به روی خودش نمیاره و احساس غرور داره.
اما این رو باید دقت داشت که اون پسر واقعا دوسم داره یا خیر چون خیلی وقتا به اشتباه فک میکنیم دوسمون دارن در صورتی که اینطور نیست
تو هم مثل بقیه حرف میزنی
باور کن دارم دیوونه میشم
نمیدونم چه کاری درسته؟
اگه مطمئنی به دردت نمیخوره، باهاش خوشحال نیستی، یه لحظه م تحمل نکن
بدون توجه به حرف اون تصمیم بگیر
رابطه یه چیزیه که آدم باید حس کنه برنده س.. شاید تو واسه اون نهایت دختری باشی که میتونه پیداکنه.. ولی اون واسه تو اونطور نباشه
همیشه سعی کن نهایت رو در نظر بگیری
یکی از مسئولان دانشگاهمون گفته اونا بهش همینو گفتند.تازه رئیس دانشگاهمون هم میگه فقط 10 نمره اضافه شده و من هرچی گفتم دیگران اینقدر اضافه شده بهم هی گفت ای حرفو نزنین و نزنین و تلفونو قطع کرد..........
ما همو دوس داریم اون خیلی عقایدش با من فرق میکنه دلی همش سعی میکنه عقایدشو ب من نزدیک کنه حتی علایقشو میترسم یه روزی عوض شه وقتی همه چی درست شد دوباره برگرده سر عقاید خودش
والا من(مثال) شاید خیلی ها دوسم داشته باشن و فکر هم بکنن دوسشون دارم . یکی کمتر یکی بیشتر . کسی رو که بیشتر محل بدی بیشتر .
ولی کسی رو که دوسش دارم کلا تفاوت میکنه.
در مورد شما نمیگم کلا میگم. یا شاید یه پسر طوفانی شروع کنه هزار جوره قول هم بده اما کم کم پشیمون بشه و خوب به دلایلی به رابطه ادامه بده...
ما همو دوس داریم اون خیلی عقایدش با من فرق میکنه دلی همش سعی میکنه عقایدشو ب من نزدیک کنه حتی علایقشو میترسم یه روزی عوض شه وقتی همه چی درست شد دوباره برگرده سر عقاید خودش
پس تموم کنی بهتره شیلا عقل رو ب دل ترجیه بده اصن ارزش نداره فردا که بش رسیدی میدونه نمیتونه از دستت بده عقاید خودشو قبول داره دیگه اون موقع میخای چیکار کنی
منم از همین پشیمونی میترسم دیگه اصلا من از پسرا میترسم معلوم نیس چه جورین؟؟؟؟؟؟؟
ایشالا که هیچ کس تو موقعیت من قرار نگیره
من فکر میکنم عشق تاریخ انقضا داره.. در هر صورت تموم میشه.. بی شک.. مگه اینکه قبل از اینکه دست دو طرف واسه هم رو شه، همه چی تموم شه
خیر دختر هیچ وقت اشتباه نمیکنه.. چون غروری که داره باعث میشه تا اطمینانش از اینکه دوسش دارن صد درصد نباشه، اقدامی نکنه
هههههه دمت گرم میس اینو دیگه خوب اومدی والا فردا س فردا باید حسرت اینروزا رو بخوری اصن ارزش ندارهکلا من میگم دختر تا موقع ازدواجش نشده، خودش رو درگیر رابطه نکنه چون ضرر میبینه.. مخصوصا دخترای احساساتی و کمی ضعیف!
این دو روز مجردی رو مال خودت کن ! با کس دیگه ای تقسیمش نکن! خودت رو محدود نکن! حالا این وسطا یه 5-6 بارم مخ بزنی عاشق بشی اشکال نداره ولی احساست دست خودت باشه
پسر عین بچه س شیلا (با عرض معذرت از عموی گرام :دی)
شاید اولاش دو سه تا حرف بزرگونه بزنه فکر کنی خیلی حالیشه.. ولی همین که مخه رو زدی میفته تو دستت.. عین بچه مودب و حرف گوش کن
رو شدن دست . وااااای میشه همون کشف نکردن... .آهن رباهای یک قطب
اولین دعای سال تحویلم اینه که اون منو فراموش کنه تا من ازش متنفر بشم و بش فک نکنمکلا من میگم دختر تا موقع ازدواجش نشده، خودش رو درگیر رابطه نکنه چون ضرر میبینه.. مخصوصا دخترای احساساتی و کمی ضعیف!
این دو روز مجردی رو مال خودت کن ! با کس دیگه ای تقسیمش نکن! خودت رو محدود نکن! حالا این وسطا یه 5-6 بارم مخ بزنی عاشق بشی اشکال نداره ولی احساست دست خودت باشه