نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

shilaa

New member
خب عسیسم پسرا هم که تیز میان دست میزارن رو همون نقطه ضعف دختر هرچبی دلت بسوزه الان بعدا پشیمون میشی

تو هم مثل بقیه حرف میزنی
باور کن دارم دیوونه میشم
نمیدونم چه کاری درسته؟

qom

New member
آره ولی گفت هیچ راهی نیست و اینکه وزارتخونه بری هم فایده نداره واینکه نگفت پیش کی بریم.کلا به زور جواب داد انگار سختش بود.

کلا کمی بیجا کرده . خودش تا دیروز داشت سکته میکرد. مرتیکه

p89

New member
کی این رو به شما گفته که اون ها اینطور گفتن

یکی از مسئولان دانشگاهمون گفته اونا بهش همینو گفتند.تازه رئیس دانشگاهمون هم میگه فقط 10 نمره اضافه شده و من هرچی گفتم دیگران اینقدر اضافه شده بهم هی گفت ای حرفو نزنین و نزنین و تلفونو قطع کرد..........

miis.s

New member
آخه میدونی بعضی وقتا قاطعانه تصمیم میگیرم همه چی رو فراموش کنم ولی یه کارایی میکنه دل سنگو میسوزونه ب خدا!!!!!!!!!

اگه مطمئنی به دردت نمیخوره، باهاش خوشحال نیستی، یه لحظه م تحمل نکن
بدون توجه به حرف اون تصمیم بگیر
رابطه یه چیزیه که آدم باید حس کنه برنده س.. شاید تو واسه اون نهایت دختری باشی که میتونه پیداکنه.. ولی اون واسه تو اونطور نباشه
همیشه سعی کن نهایت رو در نظر بگیری

qom

New member
ینی چی اشتباه فک میکنیم دوسمون دارن عمو؟

والا من(مثال) شاید خیلی ها دوسم داشته باشن و فکر هم بکنن دوسشون دارم . یکی کمتر یکی بیشتر . کسی رو که بیشتر محل بدی بیشتر .
ولی کسی رو که دوسش دارم کلا تفاوت میکنه.
در مورد شما نمیگم کلا میگم. یا شاید یه پسر طوفانی شروع کنه هزار جوره قول هم بده اما کم کم پشیمون بشه و خوب به دلایلی به رابطه ادامه بده...

miis.s

New member
اگه واقعا عاشق اون دختر بوده باشه اینطور نیست که راحت کنار بیاد . به روی خودش نمیاره و احساس غرور داره.
اما این رو باید دقت داشت که اون پسر واقعا دوسم داره یا خیر چون خیلی وقتا به اشتباه فک میکنیم دوسمون دارن در صورتی که اینطور نیست

من فکر میکنم عشق تاریخ انقضا داره.. در هر صورت تموم میشه.. بی شک.. مگه اینکه قبل از اینکه دست دو طرف واسه هم رو شه، همه چی تموم شه
خیر دختر هیچ وقت اشتباه نمیکنه.. چون غروری که داره باعث میشه تا اطمینانش از اینکه دوسش دارن صد درصد نباشه، اقدامی نکنه

sara77

New member
تو هم مثل بقیه حرف میزنی
باور کن دارم دیوونه میشم
نمیدونم چه کاری درسته؟

من اگه طرفمو بخام وبدونم ارزششو داره شک نکن خونوادمو راضی میکنم (ببین بدونی که لیاقتتو داره)ولی خدارو شکر تا الان نذاشتم که کار به اینجابرسه (اینو هم قبول کن تصمیم خانواده درست تره

shilaa

New member
اگه مطمئنی به دردت نمیخوره، باهاش خوشحال نیستی، یه لحظه م تحمل نکن
بدون توجه به حرف اون تصمیم بگیر
رابطه یه چیزیه که آدم باید حس کنه برنده س.. شاید تو واسه اون نهایت دختری باشی که میتونه پیداکنه.. ولی اون واسه تو اونطور نباشه
همیشه سعی کن نهایت رو در نظر بگیری

ما همو دوس داریم اون خیلی عقایدش با من فرق میکنه دلی همش سعی میکنه عقایدشو ب من نزدیک کنه حتی علایقشو میترسم یه روزی عوض شه وقتی همه چی درست شد دوباره برگرده سر عقاید خودش

qom

New member
یکی از مسئولان دانشگاهمون گفته اونا بهش همینو گفتند.تازه رئیس دانشگاهمون هم میگه فقط 10 نمره اضافه شده و من هرچی گفتم دیگران اینقدر اضافه شده بهم هی گفت ای حرفو نزنین و نزنین و تلفونو قطع کرد..........

واا . عجب آدم هایی هستن . خوبه از دانشگاه خودشونی باید طرف تورو بگیرن.
حالا بری تا اونجا یا کسی جات بره بی تاثیر نیست . ببین این علوم پایه خیلی نامرده همیشه بوده آخر کار یک نفر رو قربانی میکنه همیشه شنیدم این چیزی رو که برای تو پیش اومده نمیدونم چرا اینجوریه.
به هر حال سمج باشی ایشالا نتیجه هم میگیری.

sara77

New member
ما همو دوس داریم اون خیلی عقایدش با من فرق میکنه دلی همش سعی میکنه عقایدشو ب من نزدیک کنه حتی علایقشو میترسم یه روزی عوض شه وقتی همه چی درست شد دوباره برگرده سر عقاید خودش

پس تموم کنی بهتره شیلا عقل رو ب دل ترجیه بده اصن ارزش نداره فردا که بش رسیدی میدونه نمیتونه از دستت بده عقاید خودشو قبول داره دیگه اون موقع میخای چیکار کنی

shilaa

New member
والا من(مثال) شاید خیلی ها دوسم داشته باشن و فکر هم بکنن دوسشون دارم . یکی کمتر یکی بیشتر . کسی رو که بیشتر محل بدی بیشتر .
ولی کسی رو که دوسش دارم کلا تفاوت میکنه.
در مورد شما نمیگم کلا میگم. یا شاید یه پسر طوفانی شروع کنه هزار جوره قول هم بده اما کم کم پشیمون بشه و خوب به دلایلی به رابطه ادامه بده...

منم از همین پشیمونی میترسم دیگه اصلا من از پسرا میترسم معلوم نیس چه جورین؟؟؟؟؟؟؟
ایشالا که هیچ کس تو موقعیت من قرار نگیره

miis.s

New member

کلا من میگم دختر تا موقع ازدواجش نشده، خودش رو درگیر رابطه نکنه چون ضرر میبینه.. مخصوصا دخترای احساساتی و کمی ضعیف!
این دو روز مجردی رو مال خودت کن ! با کس دیگه ای تقسیمش نکن! خودت رو محدود نکن! حالا این وسطا یه 5-6 بارم مخ بزنی عاشق بشی اشکال نداره ولی احساست دست خودت باشه

shilaa

New member
پس تموم کنی بهتره شیلا عقل رو ب دل ترجیه بده اصن ارزش نداره فردا که بش رسیدی میدونه نمیتونه از دستت بده عقاید خودشو قبول داره دیگه اون موقع میخای چیکار کنی

امیدوارم بتونم
شنیدی میگن خیلی سخته منطقی باشی وقتی احساست داره خفت میکنه!!!!

miis.s

New member
منم از همین پشیمونی میترسم دیگه اصلا من از پسرا میترسم معلوم نیس چه جورین؟؟؟؟؟؟؟
ایشالا که هیچ کس تو موقعیت من قرار نگیره

پسر عین بچه س شیلا (با عرض معذرت از عموی گرام :دی)
شاید اولاش دو سه تا حرف بزرگونه بزنه فکر کنی خیلی حالیشه.. ولی همین که مخه رو زدی میفته تو دستت.. عین بچه مودب و حرف گوش کن

qom

New member
من فکر میکنم عشق تاریخ انقضا داره.. در هر صورت تموم میشه.. بی شک.. مگه اینکه قبل از اینکه دست دو طرف واسه هم رو شه، همه چی تموم شه
خیر دختر هیچ وقت اشتباه نمیکنه.. چون غروری که داره باعث میشه تا اطمینانش از اینکه دوسش دارن صد درصد نباشه، اقدامی نکنه

رو شدن دست . وااااای میشه همون کشف نکردن... .آهن رباهای یک قطب

sara77

New member
کلا من میگم دختر تا موقع ازدواجش نشده، خودش رو درگیر رابطه نکنه چون ضرر میبینه.. مخصوصا دخترای احساساتی و کمی ضعیف!
این دو روز مجردی رو مال خودت کن ! با کس دیگه ای تقسیمش نکن! خودت رو محدود نکن! حالا این وسطا یه 5-6 بارم مخ بزنی عاشق بشی اشکال نداره ولی احساست دست خودت باشه
هههههه دمت گرم میس اینو دیگه خوب اومدی والا فردا س فردا باید حسرت اینروزا رو بخوری اصن ارزش نداره

sara77

New member
پسر عین بچه س شیلا (با عرض معذرت از عموی گرام :دی)
شاید اولاش دو سه تا حرف بزرگونه بزنه فکر کنی خیلی حالیشه.. ولی همین که مخه رو زدی میفته تو دستت.. عین بچه مودب و حرف گوش کن

شیطون حالا بگو مخ چنتا رو زدی ماهری هاااااااااااااااا

miis.s

New member
رو شدن دست . وااااای میشه همون کشف نکردن... .آهن رباهای یک قطب

میشه همون جستجو کردنش، مثل کتاب ورق زدنش، ولی بلاخره که به آخر میرسه
ولی همون مدتی که ذهن آدم درگیر کشفشه، بهترین حسه حتی اگه ازش متنفر شه

shilaa

New member
اولین دعای سال تحویلم اینه که اون منو فراموش کنه تا من ازش متنفر بشم و بش فک نکنم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا