نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

shilaa

New member
اتفاقا خعلی باحاله! بعدش حس سبک بالی و آسوده خاطری بهت دس میده! مجردی رو عشقه اصن!

واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟
نه بابا ب این راحتیا هم نیست تا میخای فراموشش کنی سریع با یه آهنگ دوباره یادش می افتی پشیمون میشی!!!!

miis.s

New member
میگم میس یجورایی شبیه همیم ها طرز فکرارو البته.متولد چه ماهی هستی

منم همین حس رو دارم
شک نکن اگه پسر بودی، اولین گزینه م تو بودی برا اینکه مخشو بزنم.. یه جورایی واسم شگفت انگیزی..!
حتی به خاطرت خیانت میکردم تا این حد :))
خردادی ام

sara77

New member
آخه تاپیکای دیگه آدم غریبه هست و من غریبه فوبیا دارم!
میشه همینطور سرخود تاپیک درس کرد مگه؟

نه اتفاقا بچه ها خعلی پاین واقعا دوستای مجازیه خوبین ------من که تو همه ی تاپیکا سرک میکشم مث الان که تو تایک شما هم اومدم ههههههههه ولی بچهای رشته های دیگه میان اینجا لایک میزنن تو بحث شرکت نمیکنن شاید مث من فضولیشون نمیگله

shilaa

New member
ااااااایییییییییی بابا کاش بهم برسین ماهم یه شام عروسی بیفتیممممممم البته اگه دعوت شیم :smiliess (3):
اگه درست شه همگی مهمون من . ماه عسل دسته جمعی میریم سواحل مدیترانه!!!!!!!!خوش میگذره دسته جمعی

miis.s

New member
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟
نه بابا ب این راحتیا هم نیست تا میخای فراموشش کنی سریع با یه آهنگ دوباره یادش می افتی پشیمون میشی!!!!

شیلا ما دختر دوم دبیرستان نیستیم.. ترم 5 ایم.. باید قوی باشیم
نمیدونم دخترا کی میخوان ثابت کنن که دختر موجودی نیس که همیشه بشینه یه گوشه و واسه عشق داشته یا نداشته ش گریه کنه!
پسرا خیلی منطقی ان.. خیلی راحت با تحلیل و منطقشون همه چی رو تو خودشون حل میکنن و زندگیشون رو ادامه میدن

sara77

New member
منم همین حس رو دارم
شک نکن اگه پسر بودی، اولین گزینه م تو بودی برا اینکه مخشو بزنم.. یه جورایی واسم شگفت انگیزی..!
حتی به خاطرت خیانت میکردم تا این حد :))
خردادی ام
یاااااااااااااااااااااااااااااخدا فک میکردم انگار فقط یه چند تخته ای از خودم کمه دیدم نه الان اینجا جا داره به خود ببالیمممممممممممممممم :5:حالا بعدا طورت میکنم من با دخترا رابطم بهتره پسرا خعلی-----------------

sara77

New member
اگه درست شه همگی مهمون من . ماه عسل دسته جمعی میریم سواحل مدیترانه!!!!!!!!خوش میگذره دسته جمعی

ای جوووووووووووونم واسه اون مهمونی چه شود میگم میس بیا یه کاری کنیم والا سواحله از دستمون میپره هاااااااااا عسیسم تل باباتو بده باش حرف بزنم فایده نداره:13:

shilaa

New member
نمیدونم دخترا کی میخوان ثابت کنن که دختر موجودی نیس که همیشه بشینه یه گوشه و واسه عشق داشته یا نداشته ش گریه کنه!
پسرا خیلی منطقی ان.. خیلی راحت با تحلیل و منطقشون همه چی رو تو خودشون حل میکنن و زندگیشون رو ادامه میدن

آخه میدونی بعضی وقتا قاطعانه تصمیم میگیرم همه چی رو فراموش کنم ولی یه کارایی میکنه دل سنگو میسوزونه ب خدا!!!!!!!!!

qom

New member
اگه واقعا عاشق اون دختر بوده باشه اینطور نیست که راحت کنار بیاد . به روی خودش نمیاره و احساس غرور داره.
اما این رو باید دقت داشت که اون پسر واقعا دوسم داره یا خیر چون خیلی وقتا به اشتباه فک میکنیم دوسمون دارن در صورتی که اینطور نیست

p89

New member
ههمش میگن با وزارتخونه حرف زدند و گفتند به همه 10 نمره اضافه شده و تازه یه نفرم که 97 شده نمی خوان پاس کنند چون امسال اعتراضات کم بوده.من چیکار کنم که هی میگن نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واین دروغ واضح رو میگن که 10 نمره اضافه شده به خود من که فقط 9 نمره اضافه شده.همکلاسیم چی که بهش 17 18 نمره اضافه شده.این هم دروغه و هم ناعادلانست.............

shilaa

New member
ای جوووووووووووونم واسه اون مهمونی چه شود میگم میس بیا یه کاری کنیم والا سواحله از دستمون میپره هاااااااااا عسیسم تل باباتو بده باش حرف بزنم فایده نداره:13:

نه بابا خطرناکه.بابام یهو عصبی میشه در اینگونه مواقع!!!!!!!!!!

qom

New member
ههمش میگن با وزارتخونه حرف زدند و گفتند به همه 10 نمره اضافه شده و تازه یه نفرم که 97 شده نمی خوان پاس کنند چون امسال اعتراضات کم بوده.من چیکار کنم که هی میگن نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واین دروغ واضح رو میگن که 10 نمره اضافه شده به خود من که فقط 9 نمره اضافه شده.همکلاسیم چی که بهش 17 18 نمره اضافه شده.این هم دروغه و هم ناعادلانست.............
کی این رو به شما گفته که اون ها اینطور گفتن

sara77

New member
آخه میدونی بعضی وقتا قاطعانه تصمیم میگیرم همه چی رو فراموش کنم ولی یه کارایی میکنه دل سنگو میسوزونه ب خدا!!!!!!!!!
خب عسیسم پسرا هم که تیز میان دست میزارن رو همون نقطه ضعف دختر هرچبی دلت بسوزه الان بعدا پشیمون میشی

shilaa

New member
اگه واقعا عاشق اون دختر بوده باشه اینطور نیست که راحت کنار بیاد . به روی خودش نمیاره و احساس غرور داره.
اما این رو باید دقت داشت که اون پسر واقعا دوسم داره یا خیر چون خیلی وقتا به اشتباه فک میکنیم دوسمون دارن در صورتی که اینطور نیست
ینی چی اشتباه فک میکنیم دوسمون دارن عمو؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا