miis.s
New member
نتونستم کات کنم خیلی سخته آخهههههههههه!!!!1
اتفاقا خعلی باحاله! بعدش حس سبک بالی و آسوده خاطری بهت دس میده! مجردی رو عشقه اصن!
نتونستم کات کنم خیلی سخته آخهههههههههه!!!!1
کاش یه برنامه ای داشتیم نجربه های عشقی تعریف میکردیم
اتفاقا خعلی باحاله! بعدش حس سبک بالی و آسوده خاطری بهت دس میده! مجردی رو عشقه اصن!
خب تو تاپیک ازاد نوشته داستانها ی عاشقانه ی بچه هارو خب بیاین یکی درست کنیم
الان که با هم قهریم فعلا!!!!!!!!!!!!
میگم میس یجورایی شبیه همیم ها طرز فکرارو البته.متولد چه ماهی هستی
آخه تاپیکای دیگه آدم غریبه هست و من غریبه فوبیا دارم!
میشه همینطور سرخود تاپیک درس کرد مگه؟
اگه درست شه همگی مهمون من . ماه عسل دسته جمعی میریم سواحل مدیترانه!!!!!!!!خوش میگذره دسته جمعیااااااایییییییییی بابا کاش بهم برسین ماهم یه شام عروسی بیفتیممممممم البته اگه دعوت شیم :smiliess (3):
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟
نه بابا ب این راحتیا هم نیست تا میخای فراموشش کنی سریع با یه آهنگ دوباره یادش می افتی پشیمون میشی!!!!
یاااااااااااااااااااااااااااااخدا فک میکردم انگار فقط یه چند تخته ای از خودم کمه دیدم نه الان اینجا جا داره به خود ببالیمممممممممممممممم :5:حالا بعدا طورت میکنم من با دخترا رابطم بهتره پسرا خعلی-----------------منم همین حس رو دارم
شک نکن اگه پسر بودی، اولین گزینه م تو بودی برا اینکه مخشو بزنم.. یه جورایی واسم شگفت انگیزی..!
حتی به خاطرت خیانت میکردم تا این حد)
خردادی ام
اگه درست شه همگی مهمون من . ماه عسل دسته جمعی میریم سواحل مدیترانه!!!!!!!!خوش میگذره دسته جمعی
شیلا ما دختر دوم دبیرستان نیستیم.. ترم 5 ایم.. باید قوی باشیم
نمیدونم دخترا کی میخوان ثابت کنن که دختر موجودی نیس که همیشه بشینه یه گوشه و واسه عشق داشته یا نداشته ش گریه کنه!
پسرا خیلی منطقی ان.. خیلی راحت با تحلیل و منطقشون همه چی رو تو خودشون حل میکنن و زندگیشون رو ادامه میدن
اگه واقعا عاشق اون دختر بوده باشه اینطور نیست که راحت کنار بیاد . به روی خودش نمیاره و احساس غرور داره.شیلا ما دختر دوم دبیرستان نیستیم.. ترم 5 ایم.. باید قوی باشیم
نمیدونم دخترا کی میخوان ثابت کنن که دختر موجودی نیس که همیشه بشینه یه گوشه و واسه عشق داشته یا نداشته ش گریه کنه!
پسرا خیلی منطقی ان.. خیلی راحت با تحلیل و منطقشون همه چی رو تو خودشون حل میکنن و زندگیشون رو ادامه میدن
ای جوووووووووووونم واسه اون مهمونی چه شود میگم میس بیا یه کاری کنیم والا سواحله از دستمون میپره هاااااااااا عسیسم تل باباتو بده باش حرف بزنم فایده نداره:13:
کی این رو به شما گفته که اون ها اینطور گفتنههمش میگن با وزارتخونه حرف زدند و گفتند به همه 10 نمره اضافه شده و تازه یه نفرم که 97 شده نمی خوان پاس کنند چون امسال اعتراضات کم بوده.من چیکار کنم که هی میگن نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واین دروغ واضح رو میگن که 10 نمره اضافه شده به خود من که فقط 9 نمره اضافه شده.همکلاسیم چی که بهش 17 18 نمره اضافه شده.این هم دروغه و هم ناعادلانست.............
خب عسیسم پسرا هم که تیز میان دست میزارن رو همون نقطه ضعف دختر هرچبی دلت بسوزه الان بعدا پشیمون میشیآخه میدونی بعضی وقتا قاطعانه تصمیم میگیرم همه چی رو فراموش کنم ولی یه کارایی میکنه دل سنگو میسوزونه ب خدا!!!!!!!!!
ینی چی اشتباه فک میکنیم دوسمون دارن عمو؟اگه واقعا عاشق اون دختر بوده باشه اینطور نیست که راحت کنار بیاد . به روی خودش نمیاره و احساس غرور داره.
اما این رو باید دقت داشت که اون پسر واقعا دوسم داره یا خیر چون خیلی وقتا به اشتباه فک میکنیم دوسمون دارن در صورتی که اینطور نیست
ولی من شوخیدما جونمو دوس دارم در این مواقع بیخی سواحل مدیترانه عاغانه بابا خطرناکه.بابام یهو عصبی میشه در اینگونه مواقع!!!!!!!!!!