هدفت از ارشد دادن چیه ؟

BBT

New member
سلام دوستان
خسته نباشید
هدفتون واقعا چیه از این که کنکور ارشد شرکت کنید و قبول شید ؟

Tarsa

New member
چه سوال قشنگی...
من صرفا چون فعلا نمیخوام طرح برم فعلا و اینکه اگه امسال ندم دیر میشه:65d6a5d6s:

zeindinho

New member
رسیدن به اهداف و ارزو ها البته ارشد پلی برای رسیدن به دکتراست

BBT

New member
مرسی یه جور گفتین دکترا که دل منم رفت پس باید از شما می‌پرسیدم هدفتون از دکترا چیه ?
من کخ خودم با شنیدن هدف های دیگران کلی انگیزه میگیرم شما رو نمیدونم

ninol

New member
هدفم این بود که یه فرد مفید تو جامعه باشم و حرفی برای گفتن داشته باشم هدفم این بود که 15 سال درس خوندنم یه نتیجه ای داشته باشه لیسانس گرفتن سقف تمام اطلاعات مربوط به اون رشته نیست دلم می خواد وقتی کسی ازم سوالی می پرسه با اعتماد به نفس بتونم راجع به اون موضوع صحبت کنم نه اینکه ناتوان باشم و احساس کنم بهترین دوران زندگیمو بی هدف و بی نتیجه گذروندم حالا که در یکی از بهترین دوران زندگی یعنی جوانیمون داریم برای درس خوندن وقت می گذاریم چه بهتر که یه نتیجه مطلوب ازش بگیریم

HSE management

New member
[سلام شب همه شما عزیزان بخیر
امیدوارم سال کهنه که چند روزی بیشتر ازش باقی نمونده برای همه به خیر و خوشی تموم بشه و سال نوی همراه با سلامتی و موفقیت و شادی رو شروع کنید

من الان دانشجوی ارشد هستم واقعا برای قبولی تو این رشته زحمت کشیدم چون خیلی به این رشته علاقه داشتم و احساس می کردم از طریق این رشته بعد از فارغ التحصیلیم می تونم خیلی مفید باشم
امیدوارم همگی به آرمان ها و هدف هاتون برسید

foroozan

New member
منم علاوه بر مطالبی که ninolعزیز گفتن به عشق استادشدن(البته خیلی بیشترم دوست دارم عضوهییت علمی بشما)ولی خب کلا به تدریس علاقه وافری دارم اتفاقا ترم اخرم تودانشگاهمون درس سمینارداشتم باموضوع آلزایمرکه کلی روش کارکرده بودم وواقعا واسش زحمت کشیده بودم تمام زیبایی مطالبم یه طرف نحوه تدریسمم یه طرف که برای اون جمع واستادم واقعا تحسین برانگیز بود وهمگی تشویقم کردن به امر تدریس واستادی و...

zeindinho

New member
مرسی یه جور گفتین دکترا که دل منم رفت پس باید از شما می‌پرسیدم هدفتون از دکترا چیه ?
من کخ خودم با شنیدن هدف های دیگران کلی انگیزه میگیرم شما رو نمیدونم

شاید دکترا و تحصیلات عالیه رهی باشه واسه درک بیشتر و انسان کامل شدن

من این سوال رو با یه خاطره از دوران دبستانم جواب میدم . یادم میاد چهارم یا پنجم دبستان بودم که معلم علوممون یه سوال ازمون کرد ولی کسی بلد نبود . گفت برید از بزرگترهاتون بپرسید و هرکس که جواب درست بده یه مثبت میگیره . دوران ما پدر و مادرها سواد زیادی نداشتن .اما بابای من کارشناسی داشت خلاصه من سوال رو از بابام پرسیدم و بابام جواب داد. معلممون ازم پرسید که جواب رو از کی ‍پرسیدی من گفتم بابام. اخه بابام مهندسه ....تو اون لحظه کلی خوشباحالم شد ....حالا منم میخوام بچه ام در اینده بهم افتخار کنه ... این یه هدف بزرگ واسه منه شاید واسه شما ها خنده دار باشه ...نمیدونم....

arezoomand

New member
درس خوندن به زندگی ادم جهت و معنی میده .........بالاخره باید تو زندگی هدف داشت وگرنه عمرو به بطالت گذروندیم .موفقیت برای هرکس یه طور تعریف میشه واسه منم دنبال علم بودن یه انگیزه و مشوق برای زندگیمه.ارشدم یه مسیر برای رسیدن به اهداف بزرگتره .تاسیس ازمایشگاه و عضو هیئت علمی شدن یکی از مهم ترین اهداف منه.........

BBT

New member
شاید دکترا و تحصیلات عالیه رهی باشه واسه درک بیشتر و انسان کامل شدن

شما درست می گین تحصیلات واقعا درک آدم رو نسبت به زندگی و خیلی چیزای دیگه عوض میکنه که الان اگه هر کسی خودش رو مقایسه کنه با 4 سال قبل از کارشناسیش میفهمه که دانشگاه هر چی که نداشته باشه ولی این یکی رو مطمعنن داره

آخرین ویرایش:

BBT

New member
من این سوال رو با یه خاطره از دوران دبستانم جواب میدم . یادم میاد چهارم یا پنجم دبستان بودم که معلم علوممون یه سوال ازمون کرد ولی کسی بلد نبود . گفت برید از بزرگترهاتون بپرسید و هرکس که جواب درست بده یه مثبت میگیره . دوران ما پدر و مادرها سواد زیادی نداشتن .اما بابای من کارشناسی داشت خلاصه من سوال رو از بابام پرسیدم و بابام جواب داد. معلممون ازم پرسید که جواب رو از کی ‍پرسیدی من گفتم بابام. اخه بابام مهندسه ....تو اون لحظه کلی خوشباحالم شد ....حالا منم میخوام بچه ام در اینده بهم افتخار کنه ... این یه هدف بزرگ واسه منه شاید واسه شما ها خنده دار باشه ...نمیدونم....
جالب بود خوش به حال بچه تون

sakar

New member
کردا یه ضرب المثل دارن میگن دعوا از بیکاری بهتره
خوب منم از سر بیکاری واسه ارشد میخونم:riz481:

behnaz.h

New member
من اگه كار دولتي پيدا ميكردم فعلا تا 2-3 سال به ارشد فكر نميكردم درس خوندن شايد يكي از راههاي سرپوش گذاشتن رو بيكاريه چون هركي به آدم ميرسه ميپرسه هنوز كار پيدا نكردي؟

ketabsabz

Well-known member
هدف اولم اینه که تو این زمونه باید درس بخونی که عقب نیوفتی زمان زمان پیشرفته ،دوم اینکه کار دیگه ای ندارم کارم شده درس خوندن ،و سوم اینکه و شاید از همه مهمتر صادقانه میگم پوله :smiliess (3):

antenyus

Active member
هدفم خوندن رشته ایه ک واقعا بهش علاقه دارم ...و کار کردن در جایی ک همیشه آرزوشو داشتم ... و فک میکنم سطح کارشناسی برا این دوره زمونه کمه و یه جورایی بی سوادم!!!....:65d6a5d6s:

بالا