منظورم از چالش اینه که این دنیای مجازیه باید ابعاد بیشتر و بزرگتری داشته باشه که بتونیم این موضوع رو بررسی کنیم و جوری باشه که ابعاد بیشتری از شخصیت مارو درگیر کنه مثل احساس یا حتی یه تیکه کوچیک از روزمرگی ما اینجا هنوز وارد دنیای مجازی نشدیم از یه روزنه کوچیک از دور داریم بهش نگاه میکنیم یه همچین چیزی منم خیلی دلم میخواد طوری بشه که کامل وارد یه دنیای مجازی (واقعی!!!) بشم ببینم اونجا چکار میکنم؟چالش؟
من به پرسشم که ابتدا مطرح کردم، یک دید روانشناسانه و کنجکاوانه دارم(البته روانشناسان عزیز ببخشن!)
این خیلی جذابه که یک مساله ی عادی، مثلا روابط الکتورونیکی توی این انجمن رو از دید بقیه ببینی!
بعضی ها، یا شاید خیلی ها؛ در فضای مجازی، اون چیزی که دوست دارند باشند، رو نشون می دهند،
......
تازگیا، فیلمی دیدم به اسم گیمر، موضوع نسبتا خوب و متفاوتی داشت، .... در بعضی از صحنه های فیلم به یک مسایل عمیقی اشاره میکرد....
اینکه بعضی افراد برای جبران نیازهایی که در دنیای طبیعی شاید سخت باشه تامین کنند، اون رو در مجاز، ارضا می کنند،
خب طبیعتا، اثراتش ناهنجاری میشه، از هم گسیختگی، و...
ولی اگه این سیستم بصورت درست پی گیری بشه، مکمل اجتماع میشه، نه مخرب..
منظورم از چالش اینه که این دنیای مجازیه باید ابعاد بیشتر و بزرگتری داشته باشه که بتونیم این موضوع رو بررسی کنیم و جوری باشه که ابعاد بیشتری از شخصیت مارو درگیر کنه مثل احساس یا حتی یه تیکه کوچیک از روزمرگی ما اینجا هنوز وارد دنیای مجازی نشدیم از یه روزنه کوچیک از دور داریم بهش نگاه میکنیم یه همچین چیزی منم خیلی دلم میخواد طوری بشه که کامل وارد یه دنیای مجازی (واقعی!!!) بشم ببینم اونجا چکار میکنم؟
کاش منم اون فیلمه رو میدیدم
جدی پری؟:33:صفر درصد...:dadad4:من اصن اینجا خود واقعیم نیستم که...زمین تا آسمون فرق دارم....:black_eyed:
جدی پری؟:33:
اره مهنا...h34r-smiley: خود واقعیم ازین بهتره:tonguesmiley:
حالا گذشته از شوخی....منم مثه اکثریتم...اینجا راحت ترم....واقعی خجالتی و کم حرفمh34r-smiley:
منم مثه تو دوست جونم :rolleyessmileyanim:
خیلی این عکس بالایی هه باحاله!
شکلکه؟؟بله
مثه آواتارم منظورمو میرسونه...:dadad4:
دکتر سوالتونو ویرایش کردین؟؟؟:smilies: البته من جوابشو به مهنا دادم.....بله من اینجا بسیار راحتم و حرفامو راحت میگم.....ولی بعضی از خصلتها رو نمیشه پنهون کرد..مثلا زود رنج بودنم. همه جا عیانه:rolleyessmileyanim:
میخوام خیلی راجع به دنیای مجازی و واقعی و مرز بین اینها صحبت کنم، حرف هم دارم،ولی جون سرعت تایپم پایینه، منصرف شدم... انشا الله یه وقت دیگ...
![]()
:smiliess (11):
یعنی 100 در صد با خود واقعی ت فرق داری، اینجا؟!!!!
به نظر شما چی؟
اول از همه عکس آواتارت همیشه (بلا استثناء) منو غافلگیر میکنه، باعث میشه یه بار هم اسم کاربری و هم آواتارت رو با هم چک کنم(مهسا% فردین؟؟؟)
خب دیگه چه بگم، خب خیلی اطلاعات ازتون ندارم،
خود واقعی تون رو هم نمی دونم چه شکلیه؟
اول از همه عکس آواتارت همیشه (بلا استثناء) منو غافلگیر میکنه، باعث میشه یه بار هم اسم کاربری و هم آواتارت رو با هم چک کنم(مهسا% فردین؟؟؟)
خب دیگه چه بگم، خب خیلی اطلاعات ازتون ندارم،
خود واقعی تون رو هم نمی دونم چه شکلیه؟
بین دوستان و بستگان هم دیدم بعضی ها رو که وقتی میخوان تو یه شبکه اجتماعی نظر بذارن سعی میکنن فکر شده و منطقی نظر بدن .. اما همون آدما تو دنیای واقعی خیلی جاها اظهارنظرای احساسی میکنن
به نظر من بعضیا اتفاقا تو دنیای مجازی ، مجازی هستن چون خود واقعی شون کاملا متفاوته ... حرف تظاهر هم نیست ...بعضیا بدون اینکه بخوان تظاهر کنن تو دنیای واقعی خود واقعی شون رو که غیرمنطقی هست ابراز میکنن ( شاید جو گیر میشن یا شاید فرصت فکر کردن ندارند)...اما همون آدما تو دنیای مجازی تبدیل به یه آدم متفکر و منطقی میشن!!!