مطالعه گروهي ارشد سم شناسي 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

shamila

New member
من دارم تستهای بیوشیمی رو میزنم. اعتراف میکنم مغزم کمی هنگ میکنه:shocked:
آخه اولین بارمه:dadad4:

لبخند

New member
سلاااااام
خداقوت به همه ی بچه های سم شناسی
از درسا که خسته نشدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
راستی بجه ها تستم کار میکند؟؟؟؟؟؟؟؟

سلااااااامممم .
راستش هم خسته وهم پیر شدیم پای این کتابا!!! :riz277:ولی خوب چیزی نمیگیم دیگه چیزی به کنکور نمونده باید دووم بیاریم :tsimuzpzwoap1t9y3o7. دلم میخواد تموم بشه این روزا اما به شرطی که نتیجه شم خوب باشه..... . منم تست میزنم ولی بعضی روزا وقت کم میارم میرسم تست بزنم
ای کاش 1شبانه روز از 24 ساعت بیشتر بود!!!! :smiliess (3):کلا هر چی به ساعت نگاه میکنم احساس میکنم داره میدوه

لبخند

New member
من دارم تستهای بیوشیمی رو میزنم. اعتراف میکنم مغزم کمی هنگ میکنه:shocked:
آخه اولین بارمه:dadad4:

نگران نباش واسه هممون همینطوریه. وقتی به تستای آخر هر فصل برسی بعصی هاشون تکرار میشن اونوقت واست آسونتر میشه:tsimuzpzwoap1t9y3o7

ROZZA

New member
سلام بچه ها امیدوارم همتون برعکس من خوب بخونین من که
چند روزه بریدم :wacsmiley: اصلا حال و حوصله درسو ندارم نمی دونم چم شده وقتی میرم سر درس تمرکز ندارم برا همین بیخیال درس میشم حالا این وضع تا کی ادامه داره خدا داند ؟؟؟؟؟؟؟
سلام
اصلا نباید بذارین این حستون ادامه داشته باشه ...هر موقع میبینید که تمرکزتون کم شده به هدفتون فکر کنید و اینکه دیگه راهی نمونده فقط 3 ماه دیگه باید نتیجه تلاشتون رو ببینید...من چی بگم که تازه تازه دارم میخونم بازم شما مقداری خوندین اما من باز هم با انگیزه و محکم ادامه میدم چون این دلسردی ها عایدی برای هیچکدوممون نداره
منم یکبار بعد 10 روز خوندن دلسرد شدم و کم کم دیگه هیچی نخوندم اما الان میبینم کاش اونموقع به فکرهای منفی غلبه کرده بودم اما عیب نداره دوست عزیز ...
به هدفت فکر کن و با انرژی ادامه بده به نظر من حتی از همین الان برای رتبه تک رقمی بخون بخوای میشه
موفق باشی

shamila

New member
نگران نباش واسه هممون همینطوریه. وقتی به تستای آخر هر فصل برسی بعصی هاشون تکرار میشن اونوقت واست آسونتر میشه:tsimuzpzwoap1t9y3o7

ممنون میدونم باید مرور زیاد بکنم. چون بین دو گزینه همیشه شک میکنم:33:

mikhak s

New member
كسي از بچه ها كتاب سم شناسي رو از فروشگاه علوم پزشكي خريده؟:21:

shapur68

New member
از راهنمایی دوستان ممنونم:bunnyearsmiley: واقعا اینجا به آدم انرژی می ده
شمیلا جان راست میگه سعی می کنم افکار منفیو از خودم دور کنم ایشالا از فردا می خوام دیگه بچسبم به درس، روش خوندنمو عوض می کنم چون من رو بیوشیمی وقت زیاد می ذاشتم و بعدشم می دیدم اون بازدهیو نداره همین بیشتر دلسردم می کرد ولی دیگه بیوشیمیو کم می خونم بهتره رو شیمی و زیست سرمایه گذاری کنم.

shapur68

New member
بچه ها کسی درصدای آخرین فرد قبولی دانشگاه دولتیو داره؟

shamila

New member
از راهنمایی دوستان ممنونم:bunnyearsmiley: واقعا اینجا به آدم انرژی می ده
شمیلا جان راست میگه سعی می کنم افکار منفیو از خودم دور کنم ایشالا از فردا می خوام دیگه بچسبم به درس، روش خوندنمو عوض می کنم چون من رو بیوشیمی وقت زیاد می ذاشتم و بعدشم می دیدم اون بازدهیو نداره همین بیشتر دلسردم می کرد ولی دیگه بیوشیمیو کم می خونم بهتره رو شیمی و زیست سرمایه گذاری کنم.

خواهش میکنم:riz304:
آره راهکار مناسب و منطقیه.:applause:هیچوقت ناامید نشو.روشهاتو عوض کن نه هدفتو:a2d3:

shamila

New member
كسي از بچه ها كتاب سم شناسي رو از فروشگاه علوم پزشكي خريده؟:21:

میخک جووووووووووووووووووووووون بچه های سم شناسی مژده
کتاب سم شناسیو خریدممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم:4d564ad6:
از انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران سفارش دادم فرستادن:thumbsupsmileyanim:
.

mikhak s

New member
میخک جووووووووووووووووووووووون بچه های سم شناسی مژده
کتاب سم شناسیو خریدممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم::
از انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران سفارش دادم فرستادن:thumbsupsmileyanim:
.

مبارككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككككك :smiliess (8): :smiliess (8):منم سفارش دادم ولي هنوز نيومده برام:sad:

mikhak s

New member
آره میخک جونم من تازه دیروز فصل اول یا همون مقدمه رو خوندم. زیاد سخت نبود.همش نوشته بود: در فصل ... بیشتر میپردازیم:25r30wi:
پ

آره فصلهايي هم كه ما نبايد بخونيم.:smiliess (8): چند تا شكل داره اونارو خوندي؟ نميدونم چطوري ازش سوال مياد

Maryam-87

New member
نه عزيزم فكر نميكنم. تو اينترنت كه سرچ كردم مطالب همونه. فرق خاصي نداره.

ممنونم عزیزم، منم کتاب سم رو دیروز از کتابفروشی دانشگاه علوم پزشکی تهران خریدم. فصل 2 رو خوندم.
بچه ها نگران نباشید دوتا فصلش کلا 21 صفحه بیشتر نیست.
فقط خدا کنه نمونه سوال ازشون پیدا کنیم

mikhak s

New member
كتاب منم امروز به دستم رسيد اگه بچه هاي ديگه نتونستن كتاب سم رو بخرن. چطوره كسايي كه كتاب سم رو دارن خلاصه ي اين 20 صفحه(دوتا فصل) رو اينجا بزاريم تا بقيه بچه ها ازش استفاده كنن؟ اگه موافقيد بگيد تا حالا منو مريم و شاميلا اين كتابو داريم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا