اگه یه دختر ازتون خواستگاری کنه چکار می کنین ؟؟؟

bacillus.bs

New member
یعنی کشته مرده این لحن حرف زدنتم جوووووووووووونم:thumbsupsmileyanim: خب عشق قبل از ازدواجم خووووووووووووبه ولی ریسکه! والا کی گفته بده جونم:applause:

ريسكم بعضي وقتا خوبه توي زندگي لازمه جانم
790917_dance4.gif

epidtehran92

New member
جالبه این همه گفتین عاشق بودن بعدش جدا شدن،هیچکس سوال نکرد دلیلشون چی بود.آخه بنظرم جدا شدن از معشوق واقعی احتمالش خیلی خیلی کمه

eco.bio

New member
جالبه این همه گفتین عاشق بودن بعدش جدا شدن،هیچکس سوال نکرد دلیلشون چی بود.آخه بنظرم جدا شدن از معشوق واقعی احتمالش خیلی خیلی کمه

خب معلومه. چون عشق واقعی نیس. عشق اینه که طرف رو بخاطر خودش بخوای نه بخاطر منفعت خودت!!!!!! بخاطر منفعت طرفت از خودت و منفعت خودت بگذری! هروقت این حسو داشتین پس عاشقین:p

epidtehran92

New member
خب معلومه. چون عشق واقعی نیس. عشق اینه که طرف رو بخاطر خودش بخوای نه بخاطر منفعت خودت!!!!!! بخاطر منفعت طرفت از خودت و منفعت خودت بگذری! هروقت این حسو داشتین پس عاشقین:p

پس میشه بازم همون هوس.درسته

eco.bio

New member
پس میشه بازم همون هوس.درسته

میدونی دوست عزیز عشق از اولش همون با هوس ایجاد میشه! بعدا بمرور زمان تبدیل به عشق میشه. که اگه خوب پرورش پیدا کنه میتونه متعالیترم بشه. والا اولش همون با دیدن چشم و موی.... طرف علاقهه ایجاد میشه:smiliess (8):

epidtehran92

New member
میدونی دوست عزیز عشق از اولش همون با هوس ایجاد میشه! بعدا بمرور زمان تبدیل به عشق میشه. که اگه خوب پرورش پیدا کنه میتونه متعالیترم بشه. والا اولش همون با دیدن چشم و موی.... طرف علاقهه ایجاد میشه:smiliess (8):

نه اکو اشتباه نکن.عشق با هوس کاملا مخالف هم هستن.عشق مقدسه ولی هوس بسیار بد

soso26

New member
من میدونم اگه دخترا خاستگاری کنن پسرا چیکار میکنن
میگن فعلا قصد ادامه تحصیل داریم:25r30wi::j58r36j3gcr4suxymup

eco.bio

New member
نه اکو اشتباه نکن.عشق با هوس کاملا مخالف هم هستن.عشق مقدسه ولی هوس بسیار بد

من اینارو مقایسه نمیکنم. فقط گفتم ایجادش از طریق همون هوس هس. تو مو بینی و مجنون پیچش مو......... یا بیا عشق زلیخا رو ببین که اول عاشق زیبایی یوسف بود ............بعدا عشقش به کجاها که نکشید........... پس ابتدایا از طریق هوس هس بعدا عشق ایجاد میشه. والا عشق یهویی تو قلب طرف نمیفته که:smiliess (4):

swan20

New member
یکی ازبچه ها گفته بود دخترمیتونه منظورشو غیرمستقیم از طریق رفتارش برسونه!!!حالا یه چیز بامزه اینه که فک کنم خانما هدف گیریشون خوب نیست!دوست من واسه یکی پسرای دانشگاشون ازاین اداها!!!در میاورد اشتباهی پسرعمویه پسره اومد خواستگاریش!حالا این هیچی یکی از همکلاسیامم از این برنامه ها داشت که دوس پسرمورد نظرعاشقش شد:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

epidtehran92

New member
اکو بنظرم عشقی که با هوس شروع بشه پایان خوبی نداره.چون مطئنا روزی خوشگل تر از اون چشم و ابرو دیده بشه،هوس جدیدی بوجود میاد و به دنبالش عشق جدیدی

بالا