مطالعه گروهي ارشد سم شناسي 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sa.as135

New member
سلام اره فقط همون فصلا را بخونیم
کتاب دارو شناسیه دو فصلش حدودا60صفح هست از بچه ها علوم پزشکی ارشد پرسیدم البته فارسیش و ترجمه شده اخه این که معرفی شده اصل کتابه
کتاباشا کی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ر

sa.as135

New member
از بچه ها ازرشد که پرسدن میگفتن اسونه اما برا اونا اسونه خدا به داد ما گیا پزشکیا برسه
راستی بچه های گیاه پزشکی کسی تو کنکور رشته ها خومدمون شرکت کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mikhak s

New member
از بچه ها ازرشد که پرسدن میگفتن اسونه اما برا اونا اسونه خدا به داد ما گیا پزشکیا برسه
راستی بچه های گیاه پزشکی کسی تو کنکور رشته ها خومدمون شرکت کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

رشته خودمون چي داره كه بخواييم شركت كنيم؟:65d6a5d6s:

داروشناسي كه گفتي بايد ترجمشو بگيريم؟

shapur68

New member
کنکور ارشد گیاهپزشکی

سلام بر همه ی دوستان من که شرکت نکردم اولش میخواسم بیوتکنولوژی کشاورزی امتحان بدم ولی گفتم بهتره تمرکزمو بذارم رو سم
شما ها چی کار کردین؟

shapur68

New member
بچه ها من دقیقا دوزاریم برای جریان انتخاب رشته دانشگاه آزاد نیفتاده مثلا الانه تو دفترچه آزاد نوشته دانشگاه شهرضا 18 نفر میخاد حالا این 18 نفر فقط از طریق کنکور دانشگاه آزاده یا از طریق وزارت بهداشت هم می گیره؟؟؟؟؟ بعدشم جریان این 24 واحد جبرانی که دفترچه آزاد نوشته باید بگذرونیم چیه آخه خود این میشه دو ترم یعنی چه بخوای و چه نخوای سه ساله تموم می کنی:mad_majidonline:

sa.as135

New member
رشته خودمون چي داره كه بخواييم شركت كنيم؟:65d6a5d6s:

داروشناسي كه گفتي بايد ترجمشو بگيريم؟

گیاهپزشکی که فردا جمعه عصر کنکورش برگزار میشه
اره دیگه ترجمشا باید بگیریم انتشارات ارجمند داره یک سرچ بزنید انتشارات ارجمد اینترنت نوشته توش

karshenasgh

New member
بچه ها من دقیقا دوزاریم برای جریان انتخاب رشته دانشگاه آزاد نیفتاده مثلا الانه تو دفترچه آزاد نوشته دانشگاه شهرضا 18 نفر میخاد حالا این 18 نفر فقط از طریق کنکور دانشگاه آزاده یا از طریق وزارت بهداشت هم می گیره؟؟؟؟؟ بعدشم جریان این 24 واحد جبرانی که دفترچه آزاد نوشته باید بگذرونیم چیه آخه خود این میشه دو ترم یعنی چه بخوای و چه نخوای سه ساله تموم می کنی:mad_majidonline:

برای بعضی از رشته ها از جمله سم شناسی هم از طریق کنکور دانشگاه ازاد دانشجو گرفته میشه و هم از طریق کنکور وزارت بهداشت. پارسال خود دانشگاه ازاد 18 تا می گرفت و وزارت بهداشت هم 15 تا... که اگه از طریق کنکور دانشگاه ازاد قبول بشی میتونی بری یا نری و از کنکور سال بعد محروم نمیشی اما اگه از طریق کنکور وزارت بهداشت قبول بشی و نری از کنکور سال بعد محروم میشی... امیدوارم واضح توضیح داده باشم....

در مورد واحدهای جبرانی هم من چیزی نمی دونم...

karshenasgh

New member
سلام اره فقط همون فصلا را بخونیم
کتاب دارو شناسیه دو فصلش حدودا60صفح هست از بچه ها علوم پزشکی ارشد پرسیدم البته فارسیش و ترجمه شده اخه این که معرفی شده اصل کتابه
کتاباشا کی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ر

کتاب داروشناسی که معرفی کردن، مشخصه که یک کتابه و باید فصل 1 و 2 اون خونده بشه اما کتاب سم شناسی که معرفی شده یه کم گنگه! به نظر میاد که 2 تا کتاب باشه: یکی کتاب سم شناسی قطب که باید کامل خونده بشه و دیگری کتاب سم شناسی و شیمی مواد خوراکی که باید فصل 2 و 3 اون خونده بشه...
من درست میگم یا دارم اشتباه میکنم....:smiliess (12):

karshenasgh

New member
خودم جواب سؤالم رو پیدا کردم!:a2d3:

نه! کتاب سم شناسی هم یه کتابه و فکر میکنم این کتاب باشه:

سم شناسي

که باید فصل 2 و 3 اون خونده بشه...:ad54ad:

karshenasgh

New member
کتاب داروشناسی کاتزونگ، آخرین ویرایشش مال چه سالیه؟ چاپ چه سالی رو باید بخونیم؟

sa.as135

New member
کتاب داروشناسی که معرفی کردن، مشخصه که یک کتابه و باید فصل 1 و 2 اون خونده بشه اما کتاب سم شناسی که معرفی شده یه کم گنگه! به نظر میاد که 2 تا کتاب باشه: یکی کتاب سم شناسی قطب که باید کامل خونده بشه و دیگری کتاب سم شناسی و شیمی مواد خوراکی که باید فصل 2 و 3 اون خونده بشه...
من درست میگم یا دارم اشتباه میکنم....:smiliess (12):

سلااااااااااااااااااااممممممممممم
نه خیر کتاب سم شناسی هم یک کتابه اسمش بزرگه
اونم 2فصله

roshan

New member
سلام ... منظور از کتاب داروشناسی این کتابه >>>>>> فارماکولوژی پایه و بالینی کاتزونگ 2009 (جلد 1):smilies-azardl (181

mikhak s

New member
سلام ... منظور از کتاب داروشناسی این کتابه >>>>>> فارماکولوژی پایه و بالینی کاتزونگ 2009 (جلد 1):smilies-azardl (181

آره عزيزم همينه ولي چاپ آخرش 2012 بهار 91 هست. دو جلده ولي جلد اولش به درد ما ميخوره. 2009خيلي قديميه. توي سازمان سنجش هم گفته بود آخرين چاپش

لبخند

New member
آره عزيزم همينه ولي چاپ آخرش 2012 بهار 91 هست. دو جلده ولي جلد اولش به درد ما ميخوره. 2009خيلي قديميه. توي سازمان سنجش هم گفته بود آخرين چاپش

ای وای من الان رفتم خریدمش مال 2009 هستش تازه همین یکی آخریش بود اون کتاب سم شناسی هم اصلا نداشتن قرار شد سفارش بدن تا هفته بعد

لبخند

New member

سلام منم کتابشو گرفتم به نظر نمیاد خیلی سخت باشه شبیه بیوشیمی یکم.:21:
منم ارشد خودمونو شرکت نکردم:smiliess (3):

shapur68

New member
برای بعضی از رشته ها از جمله سم شناسی هم از طریق کنکور دانشگاه ازاد دانشجو گرفته میشه و هم از طریق کنکور وزارت بهداشت. پارسال خود دانشگاه ازاد 18 تا می گرفت و وزارت بهداشت هم 15 تا... که اگه از طریق کنکور دانشگاه ازاد قبول بشی میتونی بری یا نری و از کنکور سال بعد محروم نمیشی اما اگه از طریق کنکور وزارت بهداشت قبول بشی و نری از کنکور سال بعد محروم میشی... امیدوارم واضح توضیح داده باشم....

در مورد واحدهای جبرانی هم من چیزی نمی دونم...

ایطور که شما میگید پس باید دانشگاه شهرضا 33نفر پارسال گرفته باشه این با عقل جور درنمیاد 33 نفر!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا