ب نظر من نقش و وظیفه زن تو زندگی مشترک خیلی مهمه...زن باید تو زندگیش از هر نظر هنرمند باشه...ب خصوص تو نحوه برخورد با شوهرش...حالا اگه ب آشپزی و خونه داری و کارای خونه با این دید نگاه کنیم ک مگه ما کلفتیم تو این خونه مطمئنا تو کل زندگیمون ب مشکل برمیخوریم...خونه داری با کار و تحصیل و این چیزا منافات نداره...زنی موفقه ک هم ب کار بیرون از خونه برسه و هم مدیریت کارای خونه شو داشته باشه.....از اونجا ک آشپزی و نکات خونه داری کارای ظریفی هستن بیشتر انتظار میره ک زن این هنرو داشته باشه...ب نظر من خونه داری واقعا 1 هنره...ولی نکته اینجاس ک زن موقعی میتونه این هنرشو ب نحو احسن ب نمایش بذاره ک از طرف شوهرش مورد تعریف و تمجید قرار بگیره و بدونه این کارایی ک انجام میده برا شوهرش مهمه و اون میبینه و میدونه..هم زن هم مرد موقعی تو زندگیشون پیشرفت میکنن ک همراه هم باشن...این همکاری میتونه تو کار خونه هم باشه..خلاصه ک همکاری و همراهی و درک متقابل و مهمتر این ک قبول کنیم مرد و زن در عین اینکه همراه هم هستن ولی نمیتونن مثل هم باشن باعث بهتر شدن زندگی میشه...زن باید ویژگی های خودشو داشته باشه و مرد هم همینطور.....برا همه دوستای خوبم آرزوی 1 زندگی خوب دارم و امیدوارم خوشبخت بشین:rose: