مطالعه گروهي ارشد سم شناسي 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mikhak s

New member
سلام عزیز دلم .... ممنون بهترم
والاه منم موندم چطوره که منابعشون با هم فرق داره؟؟
تو رو خدا بگین واسه دانشگاه آزاد چه کنیم ؟ ثبت نام کنیم یا نه؟؟؟

خدارو شكر. من قبل از اينكه اين دفترچه كوفتي بياد دانشگاه آزاد ثبت نام كردم. خدا ازوشن نگذره با اين برنامه ريزيشون

mikhak s

New member
لبخند جان ممنون از راهنماییت که گفتی صفحه 26

بچه ها من به ایمیل "ارتباط با مرکز سنجش آموزش پزشکی" به آدرس
info@sanjeshp.ir
میل زدم و خواستم که هر چی زودتر منابع رو معرفی کنن
شما هم بزنین بلکه جوابمونو بدن

من هر كاري ميكنم نيم تونم ميل بفرستم اصلا اين آدرس برام باز نميشه:14:

sa.as135

New member
سلاااااااااااااااااااااااممممم
حالتون چطوره بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چیکار کردید برا منابع سم شناسی ودارو شناسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هرکی هرکار کرده اینجا بنویسه از همه مچکریم

sa.as135

New member
سلام ما که از هیچی شانس نیوردیم
بیاید به همدیگه کمک کنیم تا قبول بشیم
مطمدن باشید با هم پیش بریم موفق میشیم
من جمعه امتحان ارشد بیماری دارم برام دعا کنید

لبخند

New member
سلام لبخند جان، بچه هاي گياهپزشكي از هيچي شانس نياوردن :smiliess (9):

سلام
راست میگی عزیزم ،میترسم سال دیگه هم بگن گیاهپزشکا نمیتونن شرکت کنن!!!
دقیقن روزی که دفترچه اومد من شبش خواب دیدم که سر جلسه نشستم ولی هیچی بلد نیستم جواب بدم اولین بار بود که درباره کنکور ارشد خواب میدیدم،خیلی نگران بودم مامانم میگفت خواب زن چپه یعنی اینکه خوب بلدی،ولی نه مثل اینکه تعبیرش این 2تا درس کوفتی بود که هیچیشو نخوندیمو بلد نیستیم:smiliess (2):

ROZZA

New member
بچه ها یعنی چی ؟؟؟؟
خوب امسال اعلام میکردن برای سال دیگه نه اینکه 4 ماه به کنکور منبع جدید بدن اونم نه یکی دو تا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این سیستمه ما داریم
اندر حکایات وزارت بهداشت میشه یه نثر بلند بالا نوشت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نباشه منظورشون از داروشناسی کتاب کاتزونگ هستش یکی از دوستام برای دکتری دارو تخصصی میخوندش از پسش بر نمییومد ای بابااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بچه ها بیاین همگی اعتراض بفرستیم وزارت که این منابع رو دیر اعلام کرده و باید بذاره برای سال بعد.... بیاین از خودمون وقتمون حقمون دفاع کنیم

veghar khodayari

New member
سلام بچه ها من امسال میخوام دانشگاه ازاد ازمایشی شرکت کنم ایا محدودیتی وجود داره یا نه؟

لبخند

New member
سلام بچه ها من امسال میخوام دانشگاه ازاد ازمایشی شرکت کنم ایا محدودیتی وجود داره یا نه؟

سلام. راستش یکی از دوستای من پارسال دانشگاه آزاد تهران سم شناسی قبول شد و نرفت. با دانشگاه تهران تماس گرفت و بهش گفتن مشکلی نیست و اتفاقا امسال هم میخواد توی کنکور سم شرکت کنه. اما من قبلا از بچه های همین گروه میشنیدم که میگن هر کی حتی دانشگاه آزاد هم قبول بشه و نره از کنکور سال بعد محروم میشه!!!من که آخرش نفهمیدم چی شد!!!واسه خودمم سواله!!

mikhak s

New member
سلام. راستش یکی از دوستای من پارسال دانشگاه آزاد تهران سم شناسی قبول شد و نرفت. با دانشگاه تهران تماس گرفت و بهش گفتن مشکلی نیست و اتفاقا امسال هم میخواد توی کنکور سم شرکت کنه. اما من قبلا از بچه های همین گروه میشنیدم که میگن هر کی حتی دانشگاه آزاد هم قبول بشه و نره از کنکور سال بعد محروم میشه!!!من که آخرش نفهمیدم چی شد!!!واسه خودمم سواله!!

اگه دانشگاه آزاد وزارت بهداشت قبول بشي بايد بري وگرنه يكسال محروم ميشي.

mikhak s

New member
نمیدونم والا من که به باشگاه خبرنگاران جوان هم ایمیل زدم/www.yjc.ir/

مرسي تونستم برم به دو تا آدرس ايميل زدم ،‌قبل از اينكه بخوان منبع براي ما معرفي كنن بايد حذفش كنن ، سه ماه مونده چيو بخونيم؟ مرسي لبخند جان منم به باشگاه ايميل زدم.

بچه ها شما هم همين كارو انجام بديد و به باشگاه خبرنگاران ايميل بزنيد. مطئنا رسانه اي كه بشه مجبور ميشن اصلاحش كنن. با سكوت به حقمون نمي رسيم.

veghar khodayari

New member
اگه دانشگاه آزاد وزارت بهداشت قبول بشي بايد بري وگرنه يكسال محروم ميشي.

من هنوز واحد درسیم تو دانشگاه مونده سال دیگه فارغ تحصیل میشم فقط میخوام ازمایشی شرکت کنم (انتخابم علوم دارویی تهرانه) با این شرایط بازم محروم میشم ؟در صورتی که تو راهنما دفترچه چیزی در این مورد ننوشته

mikhak s

New member
من هنوز واحد درسیم تو دانشگاه مونده سال دیگه فارغ تحصیل میشم فقط میخوام ازمایشی شرکت کنم (انتخابم علوم دارویی تهرانه) با این شرایط بازم محروم میشم ؟در صورتی که تو راهنما دفترچه چیزی در این مورد ننوشته

ميتوني وزارت علوم شركت كني چون محروميتي نداره . ولي وزارت بهداشت محروميت داره. خيلي از بچه ها پارسال آزاد وزارت بهداشت رو شركت كردن همينطوري ولي بعد فهميدن اگه نرن محروم ميشن سال بعدرو. چرا توي دفترچه نشوته قبول بشيو نري محرومي ولي نگفته آزاد منظورش كلي بوده

nusha

New member
ميتوني وزارت علوم شركت كني چون محروميتي نداره . ولي وزارت بهداشت محروميت داره. خيلي از بچه ها پارسال آزاد وزارت بهداشت رو شركت كردن همينطوري ولي بعد فهميدن اگه نرن محروم ميشن سال بعدرو. چرا توي دفترچه نشوته قبول بشيو نري محرومي ولي نگفته آزاد منظورش كلي بوده

سلام
میخک جان منظورت از آزاد وزارت بهداشت چیه ؟ دانشگاه آزاد اسلامی ؟ یا وزارت بهداشت با هزینه شخصی ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا