دانستنی هایی در مورد جن و ارواح و موجوداته غیر قابل رویت

epi_info

New member
گند میزنید شما به تاپیک بخدا. اینجا جای بحثه نه چت کردن. میخایید چت کنید جعبه گفتگو هست.

z*a*h*r*a

New member
مادر زن عموم که فوت کرده بود اقوامش رفتن شب خونه ی اونا که خیلی قدیمی بود خوابیدن شب میبینن از آشپزخونه صدای تق تق میاد میرن میبینن سفره پهنه جن ها دورش نشستن و دارن استخوان مرغ های شامو میخورن خلاصه زن عموم اینا تا صبح از ترس لرزیدن

ميكروب جان ي سؤال دارم ، مگه نميشه قضا و قدر الهي را با بعضي چيزها تغيير داد؟ پس تغيير پذير هست اين تقدير ، پس موجودات ماورايي و اطلاعاتي ك ميدن ارزشي نداره، چون با دعاي خالصانه و بعضي از چيزها ميشه اينده رو عوض كرد !
اگه خودت نميدوني بايد نطلب سايت و خوب بخوني بياي تو بحت پديده جان/جنها ممنوع وردودن ب هفت اسمان بنابراين پنهايي ميرن و ممكنه برخي از حرفاشون درست باشه
همونطور ك دوستمون گفتن

جن دارای حرکات بسیار سریع می‌باشد و به همین دلیل قبلاً می‌توانست در آسمان نفوذ و استراغ سمع کند ولی با ظهور حضرت مسیح(علیه‌السلام) جلوی ورود و نفوذ آنها به آسمانها به صورت نسبی گرفته شد و با ظهور پیامبر گرانقدر اسلام حضرت خاتم الانبیاء(صلی‌الله‌علیه‌و آله‌وسلم) کاملاً از ورود آنها به آسمانها جلوگیری گردید.
اوكي؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن من هميشه ميگم هر اتفاقي مي افته خدا ميخاد
اگه خدا بخاد ب عرش و اگه نخاد تو فرشم
اگه تلاش كنم بي نتيجه موند حكمتي هست/زياد در گير ايندت نباش منتظر باش مياد /فعلا تو حال زندگي كن ك اگه زياد تو اينده باشييي از حال هم نميتوني استفاده كني

خو میکروب جان یه عکس باهاشون یادگاری بگیر بذار ما هم ببینیمشون خدایی!:5:

بله منتظر اجازه شما بودم دوسته گلم:a2d3:
حتما اگه دفعي ديگه اي باز پيداشون بشه ميگم ادرس بدي بيايم شما با ما عكس بگيري عزيزم بي نسيب نمونيي:smilies-azardl (113
تا اون موقعه منتظر باش افرين:tsimuzpzwoap1t9y3o7

بانو

New member

ی چندتا از بچه های خوابگاه میگفتن روح احضار میکنن برا منم پیش بینی ازآینده ازشون پرسیدن ...فعلا که درست بوده
البته میگن راس نیستن :thumbsupsmileyanim:

eco.bio

New member
من نه كسي رو سركار گذاشتم ن دروغ گفتم/فقط خاستم اگه كسي اطلاعاتش زياده بهم كمك كنه و اطلاعاتم زياد بشه همين
ي مدت تو كار متافيزيك بودم
بعد اينكه چاكراه 6ومم تا حدودي باز شد ولي نه بطور كامل
موجودات ماورايي رو ميديدم/

چقد جالب میکروب جان. منم یکی از کارام تو همین زمنیه بود یعنی یه کم که پیش رفتم نیاز شد تو متا فیزیکم مطالعه کنم بعدش با خیلیا که تو این زمینه تبحر داشتند حرف زدم یادمه یکی از اساتید هنر بود که تو پاکستان دوره دیده بود. اون بهم پیشنهاد کرد که زیاد وارد این قضیه نشم گفت کارت نیس امکان داره که کارت به دیوونگی هم بکشه. درسته زیادی وقت گذاشته بودم دلم نمیخواست ولش کنم ولی دیدم واقعا به صلاح نیس. الان گفتی چاکرا یاد اون افتادم:28:

DNA

New member
چقد جالب میکروب جان. منم یکی از کارام تو همین زمنیه بود یعنی یه کم که پیش رفتم نیاز شد تو متا فیزیکم مطالعه کنم بعدش با خیلیا که تو این زمینه تبحر داشتند حرف زدم یادمه یکی از اساتید هنر بود که تو پاکستان دوره دیده بود. اون بهم پیشنهاد کرد که زیاد وارد این قضیه نشم گفت کارت نیس امکان داره که کارت به دیوونگی هم بکشه. درسته زیادی وقت گذاشته بودم دلم نمیخواست ولش کنم ولی دیدم واقعا به صلاح نیس. الان گفتی چاکرا یاد اون افتادم:28:

به نظر من بستگی به توانایی روحی و روانی آدم ها داره .بعضی ها با آموزش دیدن زیاد میشه .بعضی ها هم اگه برن ممکنه به دیوانگی برسن.شاید هم نرسن شاید بخاطر حرفاشون مردم عادی این حرف رو میزنن.

eco.bio

New member
اره جونم. ایشون گفتن باید قوی باشی و تا اخرش بری. اگه وسطش کم بیاری به دیوونگی هم میرسی. منم در کل ادمی هستم که باید برای کارام دلیل منطقی داشته باشم یا هرچیزی که میبینم. برا همون دیدم کار من نیس. من نمیتونم تو این زمینه پیش برم و نتیجه بگیرم.

DNA

New member
اره جونم. ایشون گفتن باید قوی باشی و تا اخرش بری. اگه وسطش کم بیاری به دیوونگی هم میرسی. منم در کل ادمی هستم که باید برای کارام دلیل منطقی داشته باشم یا هرچیزی که میبینم. برا همون دیدم کار من نیس. من نمیتونم تو این زمینه پیش برم و نتیجه بگیرم.

اکو جون کار درستی کردی.اگه من دنبال میرفتم حتما باید یکی باشه براش حرف بزنم تا تخلیه بشم وگرنه اطلاعات زیاد کار دست من میده.

antenyus

Active member
سلام دوستان من شنیدم بعضی ها جن رو ب صورت سگ میبینن....... یه نفری میگفت اگه سگ سیاه ببینی ینی ادم بدی هستی و ب دیگران زیاد کمک نمیکنی و اگه سگ سفید باشه ینی خوبی!!!!!!!...... کسی دستش تو کار هست ؟؟؟؟ این حرفا راسته یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

DNA

New member
یکی میگفت این زمینه تو استعداد انسان ها هست فقط باید توجه به زندگی رو زیاد کرد.یعنی بستگی به زندگی و دید شخص از زندگی داره

DNA

New member
سلام دوستان من شنیدم بعضی ها جن رو ب صورت سگ میبینن....... یه نفری میگفت اگه سگ سیاه ببینی ینی ادم بدی هستی و ب دیگران زیاد کمک نمیکنی و اگه سگ سفید باشه ینی خوبی!!!!!!!...... کسی دستش تو کار هست ؟؟؟؟ این حرفا راسته یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ولا من تازه اینو شنیدم.تو این زمینه اطلاعات مختلف زیادن.هم راست هم دروغ

eco.bio

New member

اکو جون کار درستی کردی.اگه من دنبال میرفتم حتما باید یکی باشه براش حرف بزنم تا تخلیه بشم وگرنه اطلاعات زیاد کار دست من میده.

اره شاید گروهی کار کردن بهتر باشه. ولی باید همه بچه ها قوی باشن. منظورم از نظر روحی و تمرکز اینا هستش:smilies:

eco.bio

New member
یکی میگفت این زمینه تو استعداد انسان ها هست فقط باید توجه به زندگی رو زیاد کرد.یعنی بستگی به زندگی و دید شخص از زندگی داره

اره به استعدادم ربط داره ولی انسان خودشم میتونه تقویتش کنه! برا من گفتش که شاید حداقل 4 سال وقت ببره عجله نباید بکنی گفت خودتو برای شرایط سخت اماده کنی شاید لازم باشه مثلا یک ماه غذا نخوری ( منظور همون گیاه خواری برای تهذیب نفس اینا). درکل بنظرم باید شرایط بیرونم مهیا باشه مثلا ماکه با خونواده داریم زندگی میکنیم یه وعده غذا نخوریم باید کلی جواب پس بدیم:rolleyessmileyanim:

اره به استعدادم ربط داره ولی انسان خودشم میتونه تقویتش کنه! برا من گفتش که شاید حداقل 4 سال وقت ببره عجله نباید بکنی گفت خودتو برای شرایط سخت اماده کنی شاید لازم باشه مثلا یک ماه غذا نخوری ( منظور همون گیاه خواری برای تهذیب نفس اینا). درکل بنظرم باید شرایط بیرونم مهیا باشه مثلا ماکه با خونواده داریم زندگی میکنیم یه وعده غذا نخوریم باید کلی جواب پس بدیم:rolleyessmileyanim:

] جالبه ايول دوسته من
ولي من كار نكردم اصلا/يهويي شد خيلي يهويي سخت بود برام
من متاسفانه نتونستم كسي ك بر ضدم كار نكنه پيدا كنم
چون هر كي پيدا كرم نيرومو كم كرد يا نيروي منفي ك داشت از طريق من خالي كرد ك باعث شده از نظر جسمي ضعيف شم
پس اكووو تو همه رقمش پايه اي بابا
برام اطلاعات بده لطفا
بهتره گروهي اينجا تبادل اطلاعات كنيم
ولي بيشتر اطلاعات ك تخصيه بايد خصوصي ارسال كينم بهم ديگه
موافقيد؟

من اينو نميدونم/با اين فرضيه من ادم بديم؟؟؟من اينو قبول ندارم

ولي جن سگ ياه و سفيد جنها اكثرا بصورت ساه نمايان ميشن/خيلي وقتا .گربه .مار.عقرب
درضم سگ خيلي خوب ميتونه جن رو ببينه /اگه جايي ديدي سگ الكي ب جايي خيره شده پارس ميكنه و بي قراره بدون اونجا جن هست

بالا