گند میزنید شما به تاپیک بخدا. اینجا جای بحثه نه چت کردن. میخایید چت کنید جعبه گفتگو هست.
اگه خودت نميدوني بايد نطلب سايت و خوب بخوني بياي تو بحت پديده جان/جنها ممنوع وردودن ب هفت اسمان بنابراين پنهايي ميرن و ممكنه برخي از حرفاشون درست باشهميكروب جان ي سؤال دارم ، مگه نميشه قضا و قدر الهي را با بعضي چيزها تغيير داد؟ پس تغيير پذير هست اين تقدير ، پس موجودات ماورايي و اطلاعاتي ك ميدن ارزشي نداره، چون با دعاي خالصانه و بعضي از چيزها ميشه اينده رو عوض كرد !
خو میکروب جان یه عکس باهاشون یادگاری بگیر بذار ما هم ببینیمشون خدایی!:5:
من نه كسي رو سركار گذاشتم ن دروغ گفتم/فقط خاستم اگه كسي اطلاعاتش زياده بهم كمك كنه و اطلاعاتم زياد بشه همين
ي مدت تو كار متافيزيك بودم
بعد اينكه چاكراه 6ومم تا حدودي باز شد ولي نه بطور كامل
موجودات ماورايي رو ميديدم/
چقد جالب میکروب جان. منم یکی از کارام تو همین زمنیه بود یعنی یه کم که پیش رفتم نیاز شد تو متا فیزیکم مطالعه کنم بعدش با خیلیا که تو این زمینه تبحر داشتند حرف زدم یادمه یکی از اساتید هنر بود که تو پاکستان دوره دیده بود. اون بهم پیشنهاد کرد که زیاد وارد این قضیه نشم گفت کارت نیس امکان داره که کارت به دیوونگی هم بکشه. درسته زیادی وقت گذاشته بودم دلم نمیخواست ولش کنم ولی دیدم واقعا به صلاح نیس. الان گفتی چاکرا یاد اون افتادم:28:
اره جونم. ایشون گفتن باید قوی باشی و تا اخرش بری. اگه وسطش کم بیاری به دیوونگی هم میرسی. منم در کل ادمی هستم که باید برای کارام دلیل منطقی داشته باشم یا هرچیزی که میبینم. برا همون دیدم کار من نیس. من نمیتونم تو این زمینه پیش برم و نتیجه بگیرم.
سلام دوستان من شنیدم بعضی ها جن رو ب صورت سگ میبینن....... یه نفری میگفت اگه سگ سیاه ببینی ینی ادم بدی هستی و ب دیگران زیاد کمک نمیکنی و اگه سگ سفید باشه ینی خوبی!!!!!!!...... کسی دستش تو کار هست ؟؟؟؟ این حرفا راسته یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اکو جون کار درستی کردی.اگه من دنبال میرفتم حتما باید یکی باشه براش حرف بزنم تا تخلیه بشم وگرنه اطلاعات زیاد کار دست من میده.
یکی میگفت این زمینه تو استعداد انسان ها هست فقط باید توجه به زندگی رو زیاد کرد.یعنی بستگی به زندگی و دید شخص از زندگی داره
نه با تو نیستم میکروب. با اون دوستانی هستم که میان شکلک الکی و بی معنی میزارنببخشيد من فقط ميخاستم اطلاعاتم تو اين زمينه بيشتر شه چون زمينش فراهم بود
ولي خب مث اينكه در اين مورد حرف زدن اينجا مشكل سازه
اره به استعدادم ربط داره ولی انسان خودشم میتونه تقویتش کنه! برا من گفتش که شاید حداقل 4 سال وقت ببره عجله نباید بکنی گفت خودتو برای شرایط سخت اماده کنی شاید لازم باشه مثلا یک ماه غذا نخوری ( منظور همون گیاه خواری برای تهذیب نفس اینا). درکل بنظرم باید شرایط بیرونم مهیا باشه مثلا ماکه با خونواده داریم زندگی میکنیم یه وعده غذا نخوریم باید کلی جواب پس بدیم:rolleyessmileyanim:
نه با تو نیستم میکروب. با اون دوستانی هستم که میان شکلک الکی و بی معنی میزارن
سلام دوستان من شنیدم بعضی ها جن رو ب صورت سگ میبینن....... یه نفری میگفت اگه سگ سیاه ببینی ینی ادم بدی هستی و ب دیگران زیاد کمک نمیکنی و اگه سگ سفید باشه ینی خوبی!!!!!!!...... کسی دستش تو کار هست ؟؟؟؟ این حرفا راسته یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟