همون موقع...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
همون موقع که من از بی خوابی تو رختخواب اینور و اونور میشم نماز شب میخونه

همون موقع که من تو اتوبوس به بیرون نگاه میکنم یه صفحه دیگه به دینش اضافه میکنه

همون موقع که من دارم سریال میبینم تفسیر نهج البلاغه رو تموم میکنه

همون موقع که من کتاب کلید موفقیت و میخونم تفسیر سوره یس رو میخونه

همون موقع که من دارم آخرین آلبوم رضا صادقیو گوش میدم تو سایت مداحی آپلود میکنه

همون موقع که من با دوستم چرت و پرت میگم و خوش میگذره یه تحقیق راجب عرفان بودایی مینویسه

همون موقع که من تو پاساژ دنبال یه روسری خوشرنگترم برای مامانش سوپ میپزه

همون موقع که من تو انجمن با ... کل کل میکنم یه طرح جدید برا 22 بهمن درست میکنه

همون موقع که من با دخترعموم اس بازی میکنم رو تر تیل قرآن کار میکنه

همون موقع که من دراز کشیدمو این مطلبو مینویسم یه کتاب جدید راجب کارش پیدا کرده میخونه

همون موقع که من گیم میکنم با یه فعال سیاسی مصاحبه میکنه

همون موقع که من تخمه میشکنم یه فیلم شونه تخم مرغی رو تحمل میکنم داره خون میده

همون موقع که من به لینکای ... از دم منفی میدم داره جواب یه شبهه رو تو سایت میده

همون موقع که من دنبال اینم که چجوری کامنت خالی میده یه شرح تازه از عشقش لینک میذاره

همون موقع که من برا هضم ناهارم پیاده روی میکنم نون میخره بره افطار کنه

.

.

.

از رباعیات امام خمینی رحمت لله علیه

:

افسوس که عمر در بطالت بگذشت..................با بارِ گنه، بدونِ طاعت بگذشت

:

فــــــــــردا که به صحنه مجازات روم.................گویند که هنگام ندامت بگذشت

آخرین ویرایش:

farshad25

New member
پرستارمهربون اوناییکه رضاصادقی گوش میدن و روسری خوشکل میخرن و اس بازی میکنن هم قران و نماز میخونن مطمئن باش

aram ft

New member
پرستار مهربون، اون آدمی که گفتی خیلی خوبه. ولی واقعا کم هستند همچین آدمایی و واقعا هم سخته.
به نظرم آدم می تونه در عین حال که در میان مردم باشه و خوش بگذرونه و از زندگی لذت ببره انسان خوبی هم باشه. اون ویژگی هایی که گفتی یه جورایی مال تارکین دنیاست. حتی تصورش هم واسه من سخته آدم بتونه انقدر بچه + باشه....:5:

بانو

New member
همون موقع که من از بی خوابی تو رختخواب اینور و اونور میشم نماز شب میخونه

همون موقع که من تو اتوبوس به بیرون نگاه میکنم یه صفحه دیگه به دینش اضافه میکنه

همون موقع که من دارم سریال میبینم تفسیر نهج البلاغه رو تموم میکنه

همون موقع که من کتاب کلید موفقیت و میخونم تفسیر سوره یس رو میخونه

همون موقع که من دارم آخرین آلبوم رضا صادقیو گوش میدم تو سایت مداحی آپلود میکنه

همون موقع که من با دوستم چرت و پرت میگم و خوش میگذره یه تحقیق راجب عرفان بودایی مینویسه

همون موقع که من تو پاساژ دنبال یه روسری خوشرنگترم برای مامانش سوپ میپزه

همون موقع که من تو انجمن با ... کل کل میکنم یه طرح جدید برا 22 بهمن درست میکنه

همون موقع که من با دخترعموم اس بازی میکنم رو تر تیل قرآن کار میکنه

همون موقع که من دراز کشیدمو این مطلبو مینویسم یه کتاب جدید راجب کارش پیدا کرده میخونه

همون موقع که من گیم میکنم با یه فعال سیاسی مصاحبه میکنه

همون موقع که من تخمه میشکنم یه فیلم شونه تخم مرغی رو تحمل میکنم داره خون میده

همون موقع که من به لینکای ... از دم منفی میدم داره جواب یه شبهه رو تو سایت میده

همون موقع که من دنبال اینم که چجوری کامنت خالی میده یه شرح تازه از عشقش لینک میذاره

همون موقع که من برا هضم ناهارم پیاده روی میکنم نون میخره بره افطار کنه

.

.

.

از رباعیات امام خمینی رحمت لله علیه

:

افسوس که عمر در بطالت بگذشت..................با بارِ گنه، بدونِ طاعت بگذشت

:

فــــــــــردا که به صحنه مجازات روم.................گویند که هنگام ندامت بگذشت

اینی میگی کیه؟

setayesh71

New member
خیلی عالیه . من اینی که میگه رو دقیقا می شناسم . همون موقع که من کلی کار بی فایده انجام می دم اون در حال انجام دادن کارهای به درد بخوره ! همون موقع که من چشمامو باز می کنم تا از خواب بیدار بشم اون 4 ساعته که بیدار شده و کلی کار انجام داده !

padideh

New member
يعني چي ! !!!! حتي بزرگان دين هم اينقدر افراط نداشتن ! همه چيز رو در حد تعادل داشتن ، زندگي ميكردن ب مناظر بيرون نگاه ميكردن ، ميخنديدن ، ب جاي گيم ك حالا مد شده با بچه ها شون بازي ميكردن ، از ديدن مناظر لذت ميبردن ، ب جاي اس ام اس ك الان جايگزين ديدار و...شده اونا رفت و امدزيادي ميكردن و از حال هم باخبر بودن ، هر چيزي ب اقتضاي زمان خودشه!
اين تاپيك شما كمي غير واقعي نيست!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

padideh

New member
يك ادم زماني موفق هست ك تو همه چيز اطلاعات داشته باشه ن فقط معنويات!!! خيلي خوبه ك هم كتاب موفقيت بخونه هم ترجمه يس ، نه بگيم ب جاي خوندن موفقيت يا كتاب غير ديني ، يس ميخونه!! اين نه تنها هنر نيست بلكه ايراده!!! حرفم اينه ك اگه كسي در كنار معنويات ب امور غير معنوي مسلط باشه هنر هست ! نه فقط در معنويات

يك ادم زماني موفق هست ك تو همه چيز اطلاعات داشته باشه ن فقط معنويات!!! خيلي خوبه ك هم كتاب موفقيت بخونه هم ترجمه يس ، نه بگيم ب جاي خوندن موفقيت يا كتاب غير ديني ، يس ميخونه!! اين نه تنها هنر نيست بلكه ايراده!!! حرفم اينه ك اگه كسي در كنار معنويات ب امور غير معنوي مسلط باشه هنر هست ! نه فقط در معنويات

به نظرتون اين آدم بالا يه همچين آدمي نيست؟ من اين طور تصور كردم...

يعني چي ! !!!! حتي بزرگان دين هم اينقدر افراط نداشتن ! همه چيز رو در حد تعادل داشتن ، زندگي ميكردن ب مناظر بيرون نگاه ميكردن ، ميخنديدن ، ب جاي گيم ك حالا مد شده با بچه ها شون بازي ميكردن ، از ديدن مناظر لذت ميبردن ، ب جاي اس ام اس ك الان جايگزين ديدار و...شده اونا رفت و امدزيادي ميكردن و از حال هم باخبر بودن ، هر چيزي ب اقتضاي زمان خودشه!
اين تاپيك شما كمي غير واقعي نيست!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

متاسفانه دور زمونه طوري برگشته كه به اين عادت هاي قشنگ مي گيم افراط...

پرستار مهربون، اون آدمی که گفتی خیلی خوبه. ولی واقعا کم هستند همچین آدمایی و واقعا هم سخته.
به نظرم آدم می تونه در عین حال که در میان مردم باشه و خوش بگذرونه و از زندگی لذت ببره انسان خوبی هم باشه. اون ویژگی هایی که گفتی یه جورایی مال تارکین دنیاست. حتی تصورش هم واسه من سخته آدم بتونه انقدر بچه + باشه....:5:

شما چرا همه چيزو به خودتون مي گيرين؟ اون بالا نوشته من... من... من... من... !!!!!

حتي منم همچين ادعايي ندارم ولي خيلي حسرت خوردم ):

monika.6

New member
متعادل بودن بهترین حالته هنر زندگی اینه که بدونی به چه اندازه از هر کدوم استفاده کنی.
همون قرانی که خوندنش راهنمای زندگیه هیچ مشکلی با خریدن یه روسری خوشگل نداره!

متعادل بودن بهترین حالته هنر زندگی اینه که بدونی به چه اندازه از هر کدوم استفاده کنی.
همون قرانی که خوندنش راهنمای زندگیه هیچ مشکلی با خریدن یه روسری خوشگل نداره!

منم نمي گم مشكل داره شما اين طور تصور كنيد يه آدمي راهشو پيدا كرده ما بيشتر وقتومونو تو اينترنتيم يا جاي ديگه ولي ايشون كجا؟ ببينيد خود اين آدم هم حتي نيومده از خودش تعريف كنه بگه بايد اين طور بود شماها همه بد من بهشتي!!!!! اصلا كسي از وجود اين آدما خبر نداره... يه نفر در موردش نوشته يه تلنگره هر كس بايد خودش رو با ديروزش مقايسه كنه

padideh

New member
متاسفانه دور زمونه طوري برگشته كه به اين عادت هاي قشنگ مي گيم افراط...

اين عادت ها در حد تعادل خوبه ن كه كلا زندگي بشه معنويات ! ي انسان كامل بايد همه ابعاد زندگيش كامل باشه ،اين ادمي ك شما توصيف كرديد بسييييييييار غير واقعي است !
مثلا بيان كرديد تو يكي از توصيف هاي كارهاي خوب اون شخص كه من دارم اخرين البوم رضا صادقي رو دانلود ميكنم اون داره ورژن جديد مداحي دانلود ميكنه !!! ببين خوبه مداحي منم قبول دارم اما الان جديدا والا مداحي ها شادتر از البوم هاي رضا صادقي شدن! نمونش زياده بريد ببينيد خودتون ! مداحي امسال ك شده بود ورژن جديد اهنگ سوسن خانم !!! حتي يكي از مداحان معروف من واقعا تعجب كردم وقتي ب مداحيشون گوش دادم ! چون كاملا يكي از شعرهاي هايده رو كپي كرده بود حتي ريتمشم همون بود!!! تو رو خدا بياييد يكم واقع بينانه باشيم ! من كه اين حرفارو ميزنم فكر نكنيد ضد دين يا اين عقايد مذهبي هستم نه هرگز ! من فقط ميخوام اينو بگم همه چي تعادل داشته باشه تا يه زندگي كامل ب وجود بياد صرف گوش دادن ب مداحي هاي اين دوره زمونه يا فقط ترجمه قران كردن يا.... نشانهي خوبي نيست عزيزان !

padideh

New member
من تو فانتزی هام خودمو یک همچین آدمی می بینم که شهید می شه بعد تو افق ناپدید...:bunnyearsmiley:

!!!!!!!!! چند سؤال برام ايجاد شد،
١) اون توصيفات از شخص شما بود؟
٢)اون توصيفات يك شخص شهيد بود؟
٣)اون توصيفات شخصي بود ك قراره در اينده شهيد بشه؟
٤)شهيد در افق ناپديد ميشه؟!!!!!!!؟!؟!؟!؟!

!!!!!!!!! چند سؤال برام ايجاد شد،
١) اون توصيفات از شخص شما بود؟
٢)اون توصيفات يك شخص شهيد بود؟
٣)اون توصيفات شخصي بود ك قراره در اينده شهيد بشه؟
٤)شهيد در افق ناپديد ميشه؟!!!!!!!؟!؟!؟!؟!

هر چند سوال ها ربطی به متن نداره و جوابش معلومه ولی این ها توصیفات یک آدم ایده آل ه ه ه ه

اين عادت ها در حد تعادل خوبه ن كه كلا زندگي بشه معنويات ! ي انسان كامل بايد همه ابعاد زندگيش كامل باشه ،اين ادمي ك شما توصيف كرديد بسييييييييار غير واقعي است !
مثلا بيان كرديد تو يكي از توصيف هاي كارهاي خوب اون شخص كه من دارم اخرين البوم رضا صادقي رو دانلود ميكنم اون داره ورژن جديد مداحي دانلود ميكنه !!! ببين خوبه مداحي منم قبول دارم اما الان جديدا والا مداحي ها شادتر از البوم هاي رضا صادقي شدن! نمونش زياده بريد ببينيد خودتون ! مداحي امسال ك شده بود ورژن جديد اهنگ سوسن خانم !!! حتي يكي از مداحان معروف من واقعا تعجب كردم وقتي ب مداحيشون گوش دادم ! چون كاملا يكي از شعرهاي هايده رو كپي كرده بود حتي ريتمشم همون بود!!! تو رو خدا بياييد يكم واقع بينانه باشيم ! من كه اين حرفارو ميزنم فكر نكنيد ضد دين يا اين عقايد مذهبي هستم نه هرگز ! من فقط ميخوام اينو بگم همه چي تعادل داشته باشه تا يه زندگي كامل ب وجود بياد صرف گوش دادن ب مداحي هاي اين دوره زمونه يا فقط ترجمه قران كردن يا.... نشانهي خوبي نيست عزيزان !

خب برای شما غیر واقعیه دلیل نشد در واقع هم، غیر واقعی باشه

هر کس هر کار ناشایستی کرد مجوزی نیست برای شما که به اسلام و مسلمونی ربطش بدی

نگاهتون به مداحی و قرآن عابدانه ست نه عاقلانه

بهرام رادان آهنگ جدید خونده به همه ی ادیان الاهی توهین کرده این خوبه لابد؟ :smiliess (7):

najma

New member
وای ... من که چنین آدمی نمیشناسم ، اگرم وجود داشته باشه به نظر من واقعا غیر قابل تحمله :smiliess (13):
به این جور آدما نمیگن مومن ، میگن خشکه مقدس !!!
من دلم میخواد یه روسرس خوشگل بخرم تا دیگران از دیدنش شاد بشن خودمم به سلیقم ببالم ...
دلم میخواد یه آهنگ قشنگ گوش بدم تا لطافت روحی پیدا کنم .
دوست دارم بشینم با دوستام چرت و پرت بگم و از بودن در کنارشون لذت ببرم .
دوست دارم گاهی اس ام اس بازی کنم چون میتونه روی روابطم با آدما تاثیر مثبت میذاره .
دوست دارم برم پیاده روی تا حال و هوام عوض بشه و سر حال بیام و بتونم با انرژی به زندگی ادامه بدم ...
دوست دارم بشینم کنار خانوادم سریال مورد علاقمو دنبال کنم .
دوست دارم هز از چند گاهی یه فیلم توی ژانر مورد علاقم ببینم .
من دوست ندارم توی اتوبوس ومترو و ماشین کتاب بخونم ، چون سر گیجه میگیرم . دوست دارم بیرونو نگاه کنم و از تماشا کردن آدمایی که در حال جست و خیز کردن هستن لذت ببرم مثلا از دیدن بچه های کوچولو . یا اگر توی جاده ایم از تماشای مناظر طبیعی لذت ببرم .
دوست دارم هر از چندگاهی توی رختخوابم الکی لم بدم و به هیچ چیز فکر نکنم چون بدنم به این استراحت نیاز داره ...

خب هر کس به خودش برسه و روح تازه تری داشته باشه کمتر به اطرافیانش صدمع میزنه . این الگویی که شما مثال زدید نه آدم نرمالیه و نه میتونه نیاز هاش رو ارضاء کنه . آخرشم خدا بخیر کنه ...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا