همون موقع...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mj1919

New member
ن کسر نمیشه...خب من همه ش دارم ج میدم...پس چرا امتیاز نمیدین؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smiliess (2):

میزنم قبول نمیکنه!

5 تا امتیاز هدیه به شما. طبق مقررات سایت در فاصله هایی که سایت گذاشته میزنم.

ممنون

mj1919

New member
نه مرسی انقدر ولخرجی ضرر داره اصن ...
سوال دوم : منظورتون از ورودی و خروجی چیه ؟

ورودی که حل شد، یک ورودی امتیاز بینهایت است به شرطی که به کاربرهای مختلف داده بشه.

خروجی هم هر کسی میتونه بگیره.

درسته؟

حالا. هرکسی که نعداد سبز هاش بیشتر بشه چی میشه؟

ممنون

najma

New member
خب هرکسی میتونه بینهایت امتیاز بده؟ به شرطی که بینش به افراد مختلفی هم امتیاز بده؟

بینهایت ... البته به هر پستی یدونه .
نهایتش اینه که اون چراغ سبز ها هی بیشتر و بیشتر میشه و شمام هی کاربر فعال تری میشید .
و درجه اعتیادتون به سایت میره بالاتر
617919_sneezing.gif
...
آخر آخرشم اینه که خیلی درجتون میره بالا و مجبور میشیم بریم کلینیک ترک اعتیاد ....
بعد ادمین با یک دسته گل و چند تا کمپوت میاد بر بالینتون و میگه که حالا که انقدر وفادار بودی به سایت من
33619_rosesmile.gif
(انقدر که تو میومدی من خودم نمیومدم ) تصمیم گرفتم کل امتیاز سایت رو به تو تقدیم کنم و یه فرصتی برای جوونا ایجاد کنم (چارلی و کارخانه شکلات سازی)...
بعد تو قبول نمیکنی و میگی نه ه ه ه ه ه خدای من .
127519_pa7t53t2o01ykpjj.gif
..
من توی ترک هستم
خواهش میکنم اینکارو با من نکن ادمین ....
بعد ادمین تحت تاثیر قرار میگیه و دوتاتون اشک میریزید ...
و تو تصمیم میگیری بچه خوبی بشی و دیگه نیای توی این سایت و وقتت رو تلف کنی
763619_hiker.gif
...
عجب تراژدی شد ....

fateme67

New member
ورودی که حل شد، یک ورودی امتیاز بینهایت است به شرطی که به کاربرهای مختلف داده بشه.

درسته؟

ممنون

با بیشترین چراغ سبز ب مرحله بعدی راه پیدا میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!:riz481:

fateme67

New member
نهایتش اینه که اون چراغ سبز ها هی بیشتر و بیشتر میشه و شمام هی کاربر فعال تری میشید .
617919_sneezing.gif
...
آخر آخرشم اینه که خیلی درجتون میره بالا و مجبور میشیم بریم کلینیک ترک اعتیاد ....
بعد ادمین با یک دسته گل و چند تا کمپوت میاد بر بالینتون و میگه که حالا که انقدر وفادار بودی به سایت من
33619_rosesmile.gif
(انقدر که تو میومدی من خودم نمیومدم ) تصمیم گرفتم کل امتیاز سایت رو به تو تقدیم کنم و یه فرصتی برای جوونا ایجاد کنم (چارلی و کارخانه شکلات سازی)...
127519_pa7t53t2o01ykpjj.gif
..
من توی ترک هستم
763619_hiker.gif
...
عجب تراژدی شد ....
کاربر فعال بودن ب تعداد پست ها بستگی داره ولی خب چراغای سبز هم حتما تاثیر داره...

padideh

New member
ولي من اخرشم نفهميدم چرا و دليل پرستار چي بوده ك اقتدار كوروش كبير رو اينطوري داره زير سؤال ميبره! همه دنيا ميدونن كوروش چقدر مرد با اقتداري بوده انوقت ما ميايم ميگيم تازگيا شايع شده تو نت كه فقط كوروش يك زن داشته نه بابا ١٠ تا داشته ! حالا ك چي واقعا چيو ميخوايم ثابت كنيم !!! داشته ك داشته حداقلش اين هست ك اقتدارو بزرگيش قابل ستايش هست!
چرا نمياد اين خانم پرستار بگه ك اقاي فلان و فلان و فلان و فلان ك الان در صدر جدول كشور هستن چندتا زن دارن؟!

najma

New member

درسته؟

ممنون

هر دو تا بینهایته . هم ورودی هم خروجی مشروط به اینکه بای هر پست یک کابر خاص فقط میتونه یکبار امتیاز بده ولی گیرنده امتیاز میتونه از بینهایت کاربر امتیاز بگیه .
خروجی هم اگه منظورتون اینه که ما چقدر میتونیم به بقیه امتیاز بدیم بازم حد خاصی نداره ...

mj1919

New member
617919_sneezing.gif
...
بعد ادمین با یک دسته گل و چند تا کمپوت میاد بر بالینتون و میگه که حالا که انقدر وفادار بودی به سایت من[(انقدر که تو میومدی من خودم نمیومدم ) تصمیم گرفتم کل امتیاز سایت رو به تو تقدیم کنم و یه فرصتی برای جوونا ایجاد کنم (چارلی و کارخانه شکلات سازی)...
من توی ترک هستم
763619_hiker.gif
...
عجب تراژدی شد ....

:applause:

آفرین خیلی قوه ی تخیل خوبی دارین.

ممنون از پاسخ تون .

از فردا من میشینم به ملت فقط امتیاز میدم!
:thumbsupsmileyanim:

راستش دارم یک انجمن علمی طراحی میکنم در مقیاس بالا. و این اطلاعات خیلی کمکم کرد. ممنون

najma

New member
کاربر فعال بودن ب تعداد پست ها بستگی داره ولی خب چراغای سبز هم حتما تاثیر داره...

نمیدونم دقیقا اخر این چراغای سبز به کجا میرسه آیا ما هدایت میشیم به راه است یا نه ...:13:
فک کنم بر عکسه دقیقا ... هر چی بیشتر باشه درجه انحراف از راه است بیشتره .
خب بچه بو زندگیتو بکن .... همش نشستی پای انجمن ...
خواستم بحث رو برسونم به پست پرستار جان نگه اسپم رفتید ...:ph34r-smiley:

fateme67

New member

ممنون از پاسخ تون .

راستش دارم یک انجمن علمی طراحی میکنم در مقیاس بالا. و این اطلاعات خیلی کمکم کرد. ممنون

ب بعضیا هم رتبه نظر منفی بدین!!!!

najma

New member

ممنون از پاسخ تون .

جدا ؟ با تخیلات بنده ؟ میخوای بدید من براتون با تخیلاتم یه سایت توپ طراحی کنم ...
البته واقعا به یک بنده خدا خیلی کمک فکری دادم بای طاحی سایت ... ولی اون ... :dadad4:

fateme67

New member

نمیدونم دقیقا اخر این چراغای سبز به کجا میرسه آیا ما هدایت میشیم به راه است یا نه ...:13:
فک کنم بر عکسه دقیقا ... هر چی بیشتر باشه درجه انحراف از راه است بیشتره .
خب بچه بو زندگیتو بکن .... همش نشستی پای انجمن ...
خواستم بحث رو برسونم به پست پرستار جان نگه اسپم رفتید ...:ph34r-smiley:

خو چی کار کنم...امروز همه ش تو آزمایشگاه بودم خسه شدم...میام اینجا ب اون شکلکایی ک میذاری کلی میخندم...تازه کلی امتیاز بهت دادم!!!!!!!!!:bunnyearsmiley:

najma

New member
خو چی کار کنم...امروز همه ش تو آزمایشگاه بودم خسه شدم...میام اینجا ب اون شکلکایی ک میذاری کلی میخندم...تازه کلی امتیاز بهت دادم!!!!!!!!!:bunnyearsmiley:

عاقا حداقل یکی منو به راه راست هدایت کنه . من میخوام برم ولی نمیتونم
455113_258.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا