ماجرای حضور دختر با حجاب در آکادمی موسیقی گوگوش

چندی است که برنامه «آکادمی موسیقی» در شبکه انگلیسی من وتو آغاز شده است، اگرچه روند انتخاب شرکت کنندگان در برنامه مذکور حتی در سری قبل مورد اشکال بینندگان بود اما در سری جدید مسئولان شبکه با انتخاب دختر محجبه ای که گمان نمی رفت او را برای شرکت در آکادمی برگزینند تعجب همگان را برانگیخت.

4844_caffecinema.com_.jpg

4845_caffecinema.com_.jpg

4846_caffecinema.com_.jpg

قدم های آرام شبکه من وتو برای تغییر ذائقه و سبک زندگی با انتخاب دختر محجبه شنیده می شود، این شبکه با وجود آنکه بر نحوه پوشش و ... سایر شرکت کنندگان تاکید دارد اما در مورد دختر محجبه هیچ واکنشی نشان نداده و طوری وانمود می کند که شرکت یک زن با پوشش اسلامی در برنامه های موسیقی اشکالی ندارد، از سوی دیگر علیه حکومت دینی (نظام ج.ا.ا) اقدام به پخش برنامه و مستند کرده و حتی در بخش خبری خود اخباری را واگویه می کند که از سایر شبکه های ضدانقلاب پخش می شود.

تقابل آشکار من وتو با دین اسلام در برنامه های گوناگون آن بر کسی پوشیده نیست اما اینکه چرا شبکه من وتو و دست اندرکاران آن دختر مسلمان را برای خوانندگی انتخاب کرده و مخارج ناشی از انتخاب این فرد را متقبل می شوند سوالی است که نه مسئولان انگلیسی من وتو بلکه مخاطبان باید از خود پرسش کنند.

بولتن نیوز به نقل از ما هستیم

8521413

New member
ممکنه شبکه من و تو با نظام جمهوری اسلامی و دین اسلام مشکل داشته باشه و بر علیه اونها هر اقدامی رو انجام بده... اما این اقدام زیبای شبکه من و تو ... نشانه احترام به نوع بشر... صرفنظر از نوع اعتقادات، دین، مذهب و... است که در نوع خودش ستودنی هست و نشانه ی آزادی بیان و احترام گذاشتن به دگر اندیشان هست!
بنده به عنوان یکی از طرفداران شبکه من و تو و برنامه زیبای اکادمی موسیقی گوگوش... از مسوولین آکادمی بابت این اقدام زیبا تشکر میکنم...

8521413

New member
راستش من کار دختره رو نمیفهمم:33:

برای من هم درک اعتقادات اون دختر مشکل هست... به نظر من اگر بی حجابی از نظر دین اسلام حرام هست... آواز خوندن هم حرامه... و دلیل این نوع پوشش اون دختر رو درک نمیکنم... اما این اعتقادات کاملا شخصی هست... به من ربطی نداره که بخام مورد نقد قرارش بدم و به اون دختر و اعتقادش احترام میذارم!

bacillus.bs

New member
اخه اين چه ربطي به اون داره،خوب صداش خوب بوده قبولش كردند

دریا...

New member
ما از اعتقادات و دل این دختر خانم خبر نداریم و نه میتونیم مستقیم نفدش کنیم و نه تشویق و من هم اصلا نه طرفدارشم و نه مخالفش...
ولی خوب من یه چیز کلی می خوام بگم که ربطی به این دختر نداره...
به نظر من آدم نه آنقدر باید بد بین باشه که هیچ چیز مورد قبولش نباشه و نه انقدر ساده باشه که زود همه چیز باورش بشه!
در این باره هم نمی تونیم خودسر قضاوت کنیم! شاید واقعا این حجاب این خانم توی همچین جایی قابل ستایش باشه ولی از طرفی گاهی هم بعضی ها با یکسری کارا میخوان چهره با حجاب ها رو خراب کنن و بگن که شاید بعضی ها فقط اسم حجاب را دارند...
مثلا یا درباره یک ایمیلی که برام فرستاده بودن بگم که آقای اوباما را ایرانی الاصل معرفی کرده بود!!! خوب من در مورد صحت این اطلاعی ندارم ولی به نظر من با ایمیل آقای اوباما می خواستن چهره ایرانی را خراب کنن...

8521413

New member
ما از اعتقادات و دل این دختر خانم خبر نداریم و نه میتونیم مستقیم نفدش کنیم و نه تشویق و من هم اصلا نه طرفدارشم و نه مخالفش...
ولی خوب من یه چیز کلی می خوام بگم که ربطی به این دختر نداره...
به نظر من آدم نه آنقدر باید بد بین باشه که هیچ چیز مورد قبولش نباشه و نه انقدر ساده باشه که زود همه چیز باورش بشه!
در این باره هم نمی تونیم خودسر قضاوت کنیم! شاید واقعا این حجاب این خانم توی همچین جایی قابل ستایش باشه ولی از طرفی گاهی هم بعضی ها با یکسری کارا میخوان چهره با حجاب ها رو خراب کنن و بگن که شاید بعضی ها فقط اسم حجاب را دارند...
مثلا یا درباره یک ایمیلی که برام فرستاده بودن بگم که آقای اوباما را ایرانی الاصل معرفی کرده بود!!! خوب من در مورد صحت این اطلاعی ندارم ولی به نظر من با ایمیل آقای اوباما می خواستن چهره ایرانی را خراب کنن...

اگر به فرض، آقای اوباما ایرانی باشن... چهره ایران خراب میشه؟؟؟؟!!! واقعا!!!
یا باید افتخار کنیم که چنین شخص بزرگی ایرانی هست!!!
برنده جایزه نوبل... دوبار مرد سال جهان... فارغ التحصیل دکتری حقوق بین الملل از مدرسه حقوق هاروارد!!!
واقعا طرز فکر بعضی ها رو اصلا درک نمیکنم...
البته آقای باراک حسین اوباما از یک پدر کنیای و مسلمان و یک مادر آمریکایی مسیحی زاده شده و به هیچ وجه ایرانی نیست!

دریا...

New member

برنده جایزه نوبل... دوبار مرد سال جهان... فارغ التحصیل دکتری حقوق بین الملل از مدرسه حقوق هاروارد!!!
البته آقای باراک حسین اوباما از یک پدر کنیای و مسلمان و یک مادر آمریکایی مسیحی زاده شده و به هیچ وجه ایرانی نیست!

من نگفتم قبول کردم که ایرانی هست!!!!!!!! بعدشم آره... به نظر من آدم فقط با دانشش که افتخار آفرین نمیشه!
فقط دانشمند بودن نشانه برتری و افتخار نیست!

آخرین ویرایش:

reza.n

New member

جدی که نمیگی اینارو!!!!!با جمله ی یکی مونده به اخریت بدجور موافقم.

دریا...

New member

!

نمی خوام بی احترامی کنم خدای نکرده
ولی خوب منم دقیقا بعضی طرز فکرارو درک نمی کنم!

sara67

New member
نظر من اینه که ورود این خانم با حجاب اسلامی به همچین جمعی و با اون شرایط و قواعد این مجموعه و عدم اعتراض به ایشون فقط یه معنی میتونه داشته باشه و اون اینه که میخوان قبح این قضیه رو بشکنن که: "خوب یه نفر هم میتونه حجاب داشته باشه هم میتونه پیش نامحرم آواز بخونه هم میتونه یه رقاص معروف باشه هم میتونه هرررررررررررر کاری که دلش خواست انجام بده... حجاب با هیچ کدوم از این کارا منافاتی نداره... پس خانم های محجبه ای که خودتونو محدود کردین تشریف بیارین به جمع ما قدمتون روی چشم... "

دوستای گلم قضیه به این سادگیا نیست... من بدبین نیستم اما این مثل یه پازل میمونه... تیکه هاشو بذارین کنار هم ببینین چی ازش درمیاد...

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ketabsabz

Tarsa

New member
نظر من اینه که ورود این خانم با حجاب اسلامی به همچین جمعی و با اون شرایط و قواعد این مجموعه و عدم اعتراض به ایشون فقط یه معنی میتونه داشته باشه و اون اینه که میخوان قبح این قضیه رو بشکنن که: "خوب یه نفر هم میتونه حجاب داشته باشه هم میتونه پیش نامحرم آواز بخونه هم میتونه یه رقاص معروف باشه هم میتونه هرررررررررررر کاری که دلش خواست انجام بده... حجاب با هیچ کدوم از این کارا منافاتی نداره... پس خانم های محجبه ای که خودتونو محدود کردین تشریف بیارین به جمع ما قدمتون روی چشم... "

دوستای گلم قضیه به این سادگیا نیست... من بدبین نیستم اما این مثل یه پازل میمونه... تیکه هاشو بذارین کنار هم ببینین چی ازش درمیاد...

حرفت جای فکر داشت...

najma

New member

یعنی واقعا تعریف شما از انسان بزرگ اینه ؟؟؟؟

بالا