مانتو مشکی, شلوار جین, شال طوسی...!!!

padideh

New member
مطرح کردن چنین نمونه هایی تو بحث برای تایید حرفاتون بی فایده است.

پس حتما حرفهاي شما با فايده هست !!!! شما تو يكي از نوشته هاتون بيان كرده بودين ك ماشين گشت رو ديده بودين كه خاليييييييييي هست دقت كنيد خالي !! احتمالا اون كه شما ديدين ماشين دربستي بوده يا سرويس بچه هاي مدرسه بعد از پياده كردن بچه ها ! و حتي شايد هم ماشين گشت درست بعد از خالي شدن جلوي ساختمون وزرا!
سعي كنيد منطقتون رو بالاتر ببريد ب جاي كتمان كردن حقايقي كه مطرح كردم ! شما كارتون اصلا قشنگ نيست كه به چيزهايي كه همه مردم شاهد اون هستند و من بيان كردم ميگيد اين چيزا بي فايده هست!

من الان میخوام از دست تهاحم فرهنگی شکایت کنم...

اول از همه شما رو نهی از منکر میکنم، خواهر عزیز پرستار مهربان،

تصویر آواتار شما بیانگر بخشی از طرز تفکر شماست، این عکس(بازیگر هندی و نماد خیلی از غرایز جنسی در غرب و شرق، برنده بانوی جهان و....) با نوشته ئهای شما نا همگن است.

http://olumpezeshki.ir/forum/avatars/member2086.gif?dateline=1354122337

به نوعی ، در رد حرف های شما ، ایفای نقش می کند،

آیا نماد پرستار مهربان ، خانم رای است؟

اگه این تهاجم فرهنگی نیست چیه؟

با احترام،

چه خوب که دوباره این سوال رو پرسیدن چون من اصلا این کامنت شما رو ندیدم و باید بگم این اولین بار نیست که به من ایراد می گیرن
این آواتار من نماد احترام به نظرات مخالف هست پاسخی به اون هایی که مذهبی ها رو تند و پرخاشگر و بی عقل و بی منطق می دونن خواستم دو تا حرف بزنم؛ یک: عطوفت و مهربانی این تصویر تقدیم به همه چشم هایی که به آواتار من نگاه می کنن! :)

دو: من انسانی هستم که تمام عقاید غیر دینی یا غیر مذهبی و تمام دلایلشون رو مطالعه کرده تو شبکه های مختلف اجتماعی ولی هنوز نظیری برای روشنفکری و شگفتی های اسلام پیدا نکرده! به عبارتی دین و عقاید من یک بعدی و حاصل به دنیا آمدن در کشوری مسلمان نیست من کسی هستم که همه راه ها رو بررسی کرده و بعد عاشق شده! عاشق اسلام... دین من اجباری نبود دین من تولد دوباره بود...

پس حتما حرفهاي شما با فايده هست !!!! شما تو يكي از نوشته هاتون بيان كرده بودين ك ماشين گشت رو ديده بودين كه خاليييييييييي هست دقت كنيد خالي !! احتمالا اون كه شما ديدين ماشين دربستي بوده يا سرويس بچه هاي مدرسه بعد از پياده كردن بچه ها ! و حتي شايد هم ماشين گشت درست بعد از خالي شدن جلوي ساختمون وزرا!
سعي كنيد منطقتون رو بالاتر ببريد ب جاي كتمان كردن حقايقي كه مطرح كردم ! شما كارتون اصلا قشنگ نيست كه به چيزهايي كه همه مردم شاهد اون هستند و من بيان كردم ميگيد اين چيزا بي فايده هست!

خب شما یبار گفتین من این ماشین رو دیدم بعد دوباره کامنت می ذارین همون معنی رو می ده می گم چه احتیاجی هست روی من تاثیر بیشتری نداره حالا شما مخاطبتون کسه دیگه ای هست؟

padideh

New member
حالا خوبه ندیدین این خانم رو طوری صحبت می کنین انگار به عینه ملاقات داشتین باهاش با افکارش با عقایدش آشنا هستین شاید اگه با هم سر میز مذاکره بشینین شما رو نفی کنه!!!

درسته من اين خانم رو نديدم اما توصيفاتي كه از ايشون كردين متوجه شدم از نظر شما مجرم و گناهكار هستن !!
چون مطابق علايق شما لباس نپوشيدن

درسته من اين خانم رو نديدم اما توصيفاتي كه از ايشون كردين متوجه شدم از نظر شما مجرم و گناهكار هستن !!
چون مطابق علايق شما لباس نپوشيدن

مدام دارین حرف تو دهن من می ذارین قبلا به شخص شما عرض کردم گناهکار بخاطر زیر پا گذاشتن قوانین کشور که همون قوانین اسلام و الاهیه!!!

mj1919

New member
من الان میخوام از دست تهاحم فرهنگی شکایت کنم...

اول از همه شما رو نهی از منکر میکنم، خواهر عزیز پرستار مهربان،

تصویر آواتار شما بیانگر بخشی از طرز تفکر شماست، این عکس(بازیگر هندی و نماد خیلی از غرایز جنسی در غرب و شرق، برنده بانوی جهان و....) با نوشته ئهای شما نا همگن است.

http://olumpezeshki.ir/forum/avatars...ine=1354122337

به نوعی ، در رد حرف های شما ، ایفای نقش می کند،

آیا نماد پرستار مهربان ، خانم رای است؟

اگه این تهاجم فرهنگی نیست چیه؟

با احترام،

چه خوب که دوباره این سوال رو پرسیدن چون من اصلا این کامنت شما رو ندیدم و باید بگم این اولین بار نیست که به من ایراد می گیرن
این آواتار من نماد احترام به نظرات مخالف هست پاسخی به اون هایی که مذهبی ها رو تند و پرخاشگر و بی عقل و بی منطق می دونن خواستم دو تا حرف بزنم؛ یک: عطوفت و مهربانی این تصویر تقدیم به همه چشم هایی که به آواتار من نگاه می کنن! :)

دو: من انسانی هستم که تمام عقاید غیر دینی یا غیر مذهبی و تمام دلایلشون رو مطالعه کرده تو شبکه های مختلف اجتماعی ولی هنوز نظیری برای روشنفکری و شگفتی های اسلام پیدا نکرده! به عبارتی دین و عقاید من یک بعدی و حاصل به دنیا آمدن در کشوری مسلمان نیست من کسی هستم که همه راه ها رو بررسی کرده و بعد عاشق شده! عاشق اسلام... دین من اجباری نبود دین من تولد دوباره بود...

ممنون که پاسخ دادید،

خیلی رک بگم، همانطور خودتان خیلی صریح می گید:

این خنده دار ترین و غیر مرتبط ترین پاسخ به سوال بنده بود!

بنده برای بار دوم شما را نهی از منکر می کنم،

منکر شما با هر توجیهی ، یک منکر و عملی ضد فرهنگی (در راستای تهاجم فرهنگی) است

دعوت میکنم که به راه راست مد نظر من هدایت شوید،

ان الله یحب التوابین

Sogand

New member

اتفاقا كسي كه الان در موضع ضعف قرار داره شما هستيد كه هيچ توضيح قانع كننده اي براي سؤالات من و امثال من نداريد!

گل گفتی پدیده جان, کاملا موافقم. البته ایشون(پرستار به اصطلاح مهربان) سابقه درخشانی در این زمینه دارن, همیشه بحث رو به بیراهه میکشن و اکثرا منطقی توی حرف هاشون به چشم نمی خوره, و توهین کردن هم که براش خیلی راحته, خیلی ها باهاشون تو این سایت مشکل پیدا کردن! وقتی اومد اولین کامنتشو توی این تاپیک گذاشت, با خودم گفتم وااای, این تاپیک رو هم داغون میکنه و باعث میشه که دعوا پیش بیاد و در نهایت هم احتمالا با این حرفاش باعث میشه تاپیک بسته بشه! حدسمم درست دراومد...

padideh

New member
خب شما یبار گفتین من این ماشین رو دیدم بعد دوباره کامنت می ذارین همون معنی رو می ده می گم چه احتیاجی هست روی من تاثیر بیشتری نداره حالا شما مخاطبتون کسه دیگه ای هست؟

حتما احتياج بوده كه دوباره بيانش كردم چون وقتي ميبينم با چيزي كه خودم عينه ديدم و شما نفي ميكنيدش احساس كردم كامنت من رو نديد و دوباره بيان كردم و ديدم نه مشكل چيز ديگه اي هست!!!!!

padideh

New member
آمریکا در حق شما و کشورتون جنایت کرده حالا در قوانین شما سزای جنایت حمایت هست؟

چقدر جالب ميبينيد امثال شما چطوري حرف تو دهن ديگران ميگذارن و ب منطق خودشون ج ميدن !!!!!!!! خانم محترم من كي از امريكا حمايت كردم!!!! در تعجبم واقعاااااا!!!! خود شما فرمودين كه مدنظر شما حتما امريكاست! متأسفم واقعا

ممنون که پاسخ دادید،

خیلی رک بگم، همانطور خودتان خیلی صریح می گید:

این خنده دار ترین و غیر مرتبط ترین پاسخ به سوال بنده بود!

بنده برای بار دوم شما را نهی از منکر می کنم،

منکر شما با هر توجیهی ، یک منکر و عملی ضد فرهنگی (در راستای تهاجم فرهنگی) است

دعوت میکنم که به راه راست مد نظر من هدایت شوید،

ان الله یحب التوابین

متاسفم در این زمینه من با شما مخالفم

چقدر جالب ميبينيد امثال شما چطوري حرف تو دهن ديگران ميگذارن و ب منطق خودشون ج ميدن !!!!!!!! خانم محترم من كي از امريكا حمايت كردم!!!! در تعجبم واقعاااااا!!!! خود شما فرمودين كه مدنظر شما حتما امريكاست! متأسفم واقعا

منم برای شما متاسفم...

padideh

New member
اینکه شما قانع نمی شین عیب از من نیست شما چرا نمی تونین منو قانع کنین؟

نه تنها من بلكه هيچ كدوم از دوستان من هم نميتونن شمارو قانع كنن ! ميدونيد چراااا!؟؟ چون كه شما ديد يك بعدي داريد ب قضيه ! و با ديد خاص خودتون فقط ب قضيه نگاه ميكنيد و پذيراي هيچ حرف منطقي ديگه هم نيستين!

گل گفتی پدیده جان, کاملا موافقم. البته ایشون(پرستار به اصطلاح مهربان) سابقه درخشانی در این زمینه دارن, همیشه بحث رو به بیراهه میکشن و اکثرا منطقی توی حرف هاشون به چشم نمی خوره, و توهین کردن هم که براش خیلی راحته, خیلی ها باهاشون تو این سایت مشکل پیدا کردن! وقتی اومد اولین کامنتشو توی این تاپیک گذاشت, با خودم گفتم وااای, این تاپیک رو هم داغون میکنه و باعث میشه که دعوا پیش بیاد و در نهایت هم احتمالا با این حرفاش باعث میشه تاپیک بسته بشه! حدسمم درست دراومد...

زودتر می گفتی مگه من عاشق چشم و ابروی شمام؟؟؟ مشکلات بقیه هم تو این انجمن به خودشون ربط داره نه شما!!!

بالا