اول بخون،بعد حستو بگوووو!!!

foroozan

New member
همیشه در فضای زیر تخت موجوداتی هستن که اماده ان با قرار گرفتم پای شما روی زمین مچ پاتون رو بگیرن.خوب به صداها وقتی که همه جای خونه تاریکه گوش کن.حتما صداشونو میشنوی:ph34r-smiley:

متاسفانه دیگه پامو رو زمین نمیذارم الان میخوابم تاصب.بذار اونام همون زیربمونن تو خماریه من.:motat:
شبتون بخیر

reza.n

New member
نجما خب تو نخون.راست میگی منو میبینی اصفهان.:14:بقیه دوستان الان بخونینش

reza.n

New member
متاسفانه دیگه پامو رو زمین نمیذارم الان میخوابم تاصب.بذار اونام همون زیربمونن تو خماریه من.:motat:
شبتون بخیر

کار خوبی میکنی فروزان.چشماتو که میبندی به هرحال.:whistle:یعضیاشون برعکس به سقف میچسبن تا بختک شن بیفتن روت.شبت بخیر جانم.:ph34r-smiley:

reza.n

New member
عاصفه جان الان که اشک نمیاد فقط وقتایی که خیلی میترسم.نمیدونم چرا اینطوریه.هیچکی اینطوری نیست؟

foroozan

New member
کار خوبی میکنی فروزان.چشماتو که میبندی به هرحال.:whistle:یعضیاشون برعکس به سقف میچسبن تا بختک شن بیفتن روت.شبت بخیر جانم.:ph34r-smiley:

اشکالی نداره منم باتمام قدرت بینیشو میگیرمو ازش میخوام آرزوهامو براورده کنه.

aohm

New member
خب من كه قصه قبل خوابمم شنيدم ديگه ميرم بخابم..چون قصه شيريني بود حتما بهش فكر ميكنم تا خوابم ببره درنتيجه امشب خوابشو ميبينم..نيمه شب فردا همين موقع ميام خوابمو واستون تعريف ميكنم:ph34r-smiley: شب همگي خوش:ph34r-smiley::ph34r-smiley:

reza.n

New member
اشکالی نداره منم باتمام قدرت بینیشو میگیرمو ازش میخوام آرزوهامو براورده کنه.

بیوشیمیست شجاع ندیده بودیم که دیدیم.تورو باید حضوری ترسوند جانم.لذت مضاعفی داره:tonguesmiley:شوخی میکنم فروزان جان.شب خوبی داشته باشی.

reza.n

New member
بچه ها فک کنین الان دور اتیش نشستیم توو جنگل و داریم از این غصه ها میگیم.اخ چه حالی بده.ترسش باحاله.زنبق میخاد الان تعریف کنه یه چی

majede

New member
بچه ها فک کنین الان دور اتیش نشستیم توو جنگل و داریم از این غصه ها میگیم.اخ چه حالی بده.ترسش باحاله.زنبق میخاد الان تعریف کنه یه چی

میگم تو اصلا نمیخوای امشب بخابی نههههههههههههه؟!!!!!

zanbagh

New member
من یروز نشسته بودم..........همینجوری تو حال خودم بودم...........تو افکارم غرق عرق شده بودم...............ک یهو
.
.
.
.
.
.
.
.
.یه دختر بچه با موهای ژولیده وقدکوتاه بسرعت برق از کنارم رد شدو یه سیلی محکم نثارم کرد چقدم دستش سنگین بود
آقا رضا اونم قصه است احتمالا!!!!!!!!!!!!نه غصه

بالا