اسم شما چیه؟

parnia

New member
شیوا هستی ؟؟؟؟؟؟ اینجا چی شده تو هی به مهران می گفتی مرتضی ؟؟ مگه تو هم دانشگاه اصفهان درس خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ستایش الان اسپم میشه اینجا رو تخته میکننا...
من تازه وارد بودم .. آقا مهران میگفت مرد میخوام اسممو حدس بزنه.منم الکی گفتم مرتضی و میشناسمت....نه بابا من تو عمرم اصفهان نرفتم.همش شوخی بود...و البته اول آشنایی من با بچه هایی که الان خیلی دوسشون دارم و بقول واریا اسمشون حداقل چیزیه که ازشون میدونم.

reza.n

New member
نمیدونم ستایش یادم نمیاد این تاپیک بود یا نه.بچه ها شاید یادشون باشه

setayesh71

New member
ستایش الان اسپم میشه اینجا رو تخته میکننا...
من تازه وارد بودم .. آقا مهران میگفت مرد میخوام اسممو حدس بزنه.منم الکی گفتم مرتضی و میشناسمت....نه بابا من تو عمرم اصفهان نرفتم.همش شوخی بود...و البته اول آشنایی من با بچه هایی که الان خیلی دوسشون دارم و بقول واریا اسمشون حداقل چیزیه که ازشون میدونم.

چه جالب !! چیه هی این مدیران گرامی تاپیک می بندن ؟ خب دو کلمه داریم حرف می زنیم !!
منم خوشحالم که باهاتون آشنا شدم . منم تو جمعتون می پذیرین؟

reza.n

New member
یکی یه تاپیک زده بود قبل اینکه سایت خراب شه که صفحه دسکتاپتون و بذارین بقیه نظر بدن خیلی باحاله به نظرم.یکی افتتاحش کنه.نمیدونم اون دفعه کی زده بود ولی یکی الان بزنه

setayesh71

New member
یکی یه تاپیک زده بود قبل اینکه سایت خراب شه که صفحه دسکتاپتون و بذارین بقیه نظر بدن خیلی باحاله به نظرم.یکی افتتاحش کنه.نمیدونم اون دفعه کی زده بود ولی یکی الان بزنه

خیلی خوبه ولی یه بحث جدید هم بزاریم بهتره . چون فکر کنم کسائی که قبلا صفحات دسکتاپشون رو گذاشتن دیگه نذارن !

waria

New member
اره من کلی با ذوق وشوق عکس گرفته بودم،اماده که سایت درست شد بزارم که....کلا نابود شد...مارتیان زده بود...

setayesh71

New member
دوستان من اون موقعی پرسیدم منو تو جمعتون می پذیرین ؟؟ کسی جوابمو نداد:dadad4::dadad4:

بالا