از چه چیز نفر قبلیت خوشت میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sara77

New member
هان.من دعوا نکردم که جانم:d
جااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااانم جااااااااااااااااااااااااااااااااااااانم وای رضا حالت تهوع بم دست داد خو یه کلمه دیگه تو گنجینه لغاتت نداری دهنمون سرویس شد به قرعان:13::13::13:

reza.n

New member
هان.من دعوا نکردم که جانم:d
جااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااانم جااااااااااااااااااااااااااااااااااااانم وای رضا حالت تهوع بم دست داد خو یه کلمه دیگه تو گنجینه لغاتت نداری دهنمون سرویس شد به قرعان:13::13::13:

باوشه.دیگه نمیگم "جانم" جانم.:sad:

reza.n

New member
سارا جون بذار حافظه آقا رضا رو بسنجم ، ببینم یادشه ;-)

خب ی کم فکر کنین .... اگه گفتین ؟؟ اون روز بهتون گفتم

آبرومو نبر دیگه.من تا الان فیزیولوژی غشا امتحان داشتم.داشتم میخوندم کلا هیچی توو مغزم نیست دیگه.نمیدونم:riz513:

sara77

New member
باسیلوس برام یه خاطره داری از اون روزای اول تو انجمن که اومدم اسم تورو دیدم بعد نگا به تعداد نوشتهات کردم دهنمم به معنای کلمه سرویس شد ایوووووول الان هر موقع میبینم اسمتو یاد اون موقع میفتم یادش بخیر چه زود گذشت

nusha

New member
آبرومو نبر دیگه.من تا الان فیزیولوژی غشا امتحان داشتم.داشتم میخوندم کلا هیچی توو مغزم نیست دیگه.نمیدونم:riz513:

خب راهنمایی میکنم ، عیب نداره حق دارین .... راهنمایی : جنگل ، آفتاب خورده بود تو صورتتون .... چشاتون طوریش نیست ... ای بابا برادر ! از این راهنمایی بیشتر ؟!

sara77

New member
خب راهنمایی میکنم ، عیب نداره حق دارین .... راهنمایی : جنگل ، آفتاب خورده بود تو صورتتون .... چشاتون طوریش نیست ... ای بابا برادر ! از این راهنمایی بیشتر ؟!
میگم رضا همه فهمیدن بی زحمت یه تکه پا برو حافظ شیرازیم خبر کن
زشته ندونه بعدا گلگی میشه:auizz3ffy9vla57584x

nusha

New member
باسیلوس برام یه خاطره داری از اون روزای اول تو انجمن که اومدم اسم تورو دیدم بعد نگا به تعداد نوشتهات کردم دهنمم به معنای کلمه سرویس شد ایوووووول الان هر موقع میبینم اسمتو یاد اون موقع میفتم یادش بخیر چه زود گذشت

آره ازون موقع ها ک تو سایت جعبه گفتگو بود باسیلوس جونو میدیدم ... دوسش داشتم شیطونو فعال بود مثه الان @-}--

reza.n

New member

بله بله متوجه شدم دیگه.مرسی.خدایی این چه حافظه ایه من دارم:wacsmiley:

بالا