bacillus.bs
New member
فکر کن رضا تو میتونیییییییییییییییییی:33::25r30wi:
رضا...........مودب؟/؟/؟؟؟؟رابطه جالبی میشه اگه جواب داشته باشه .:riz481:.............نیوشا جون بگو اون چی بوده که تو خوشت اومده اونم جالبه:13:
رضا بهت نمیاد عصبانی بشی
هان.من دعوا نکردم که جانم:d
جااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااانم جااااااااااااااااااااااااااااااااااااانم وای رضا حالت تهوع بم دست داد خو یه کلمه دیگه تو گنجینه لغاتت نداری دهنمون سرویس شد به قرعان:13::13::13:
:riz304::riz304: قلفونت عسیسم
مرسی نوشا جان.نمیدونم دیگه از چی؟؟!!:dadad4:
هان.من دعوا نکردم که جانم:d
جااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااانم جااااااااااااااااااااااااااااااااااااانم وای رضا حالت تهوع بم دست داد خو یه کلمه دیگه تو گنجینه لغاتت نداری دهنمون سرویس شد به قرعان:13::13::13:
باوشه.دیگه نمیگم "جانم" جانم.:sad:
سارا؟؟:13::14:
خوب حتما یه کاری کردی یه چیزی گفتی که فکر می کنیم:dadad4:چرا همه فک میکنین من عصبانی شدم.عصبانی نیستم که جانم:rolleyessmileyanim:
سارا جون بذار حافظه آقا رضا رو بسنجم ، ببینم یادشه ;-)
خب ی کم فکر کنین .... اگه گفتین ؟؟ اون روز بهتون گفتم
خو چشه عجیحم؟//این طرز حرف زدنت منو کشته
بیا هی سرتو کوبوندی به دیوار نگفتی چیآبرومو نبر دیگه.من تا الان فیزیولوژی غشا امتحان داشتم.داشتم میخوندم کلا هیچی توو مغزم نیست دیگه.نمیدونم:riz513:
قربونت/دوست قدیمیاز اسم قبلیم خیلی خوشم میاد:ad54ad:
من که نگفتم چیزیش هست منظورم این بود که دوست دارمخو چشه عجیحم؟//
:rolleyessmileyanim:
آبرومو نبر دیگه.من تا الان فیزیولوژی غشا امتحان داشتم.داشتم میخوندم کلا هیچی توو مغزم نیست دیگه.نمیدونم:riz513:
میگم رضا همه فهمیدن بی زحمت یه تکه پا برو حافظ شیرازیم خبر کنخب راهنمایی میکنم ، عیب نداره حق دارین .... راهنمایی : جنگل ، آفتاب خورده بود تو صورتتون .... چشاتون طوریش نیست ... ای بابا برادر ! از این راهنمایی بیشتر ؟!
باسیلوس برام یه خاطره داری از اون روزای اول تو انجمن که اومدم اسم تورو دیدم بعد نگا به تعداد نوشتهات کردم دهنمم به معنای کلمه سرویس شد ایوووووول الان هر موقع میبینم اسمتو یاد اون موقع میفتم یادش بخیر چه زود گذشت
خب راهنمایی میکنم ، عیب نداره حق دارین .... راهنمایی : جنگل ، آفتاب خورده بود تو صورتتون .... چشاتون طوریش نیست ... ای بابا برادر ! از این راهنمایی بیشتر ؟!