reza.n
New member
بلا میخای از زیر زبونش بکشی اون جمله ی اخرو شیطوووووووووووووووووووون:25r30wi:
اره دقیقا:25r30wi:
بلا میخای از زیر زبونش بکشی اون جمله ی اخرو شیطوووووووووووووووووووون:25r30wi:
ههههههههههههه ببین خوشم میاد راستشو هم میگی ببین چجور شناختماره دقیقا:25r30wi:
:smiliess (13):رضا هم کلا پسر خوبفه میخاد حالمو بگیره نمیتونه ولی میبخشمش دیگه بچگی کرد که با ما در افتاده ولی در کل خعلی جیگره حالا ذوق نکن من یه چی گفتم هااااااااااااااااااااااااا:a2d3:
یادم رفت بگم.از اعتماد به نفسشم خوشم میاد:14:
ببین نشد دیگه همرو یجا بگو سعی کن یادت نره اوووووووووورین نمیشه که جداجدا خوب فکراتو بکن بعد بگو(6):.منتظر نظرات گرم شما هستیممممممممممممممممممممممم:25r30wi:الان داری فحشم میدی؟//؟/:sdasdasd:خو من راس گفتم پرو هم نیستم الان اینو تو دلت گفتی
ببین نشد دیگه همرو یجا بگو سعی کن یادت نره اوووووووووورین نمیشه که جداجدا خوب فکراتو بکن بعد بگو:smiliess (6):.منتظر نظرات گرم شما هستیممممممممممممممممممممممم:25r30wi:الان داری فحشم میدی؟//؟/:sdasdasd:خو من راس گفتم پرو هم نیستم الان اینو تو دلت گفتی
اخه خودت اون پست گفتی پررو منم گفتم نه اینجوریا نیست بمن چه خاستم غیبت نکرده باشی اون دنیا باید جواب بدی.:New (6):................من؟/؟؟؟خودمو جدی میگیرم؟/اااای بابا مگه تو با خودتم شوخی میکنی نگگگگگگگگگگگگگگگگگگگوووووووووووووووووووووووو:33:میگما چرا دائم فکر میکنی یکی داره فحشت میده یا فک میکنه پررویی؟؟!!نه جانم این خبرا نیست.یکی دیگه یادم اومد.خیلی خوشو جدی میگیره:dadad4:![]()
میگما چرا دائم فکر میکنی یکی داره فحشت میده یا فک میکنه پررویی؟؟!!نه جانم این خبرا نیست.یکی دیگه یادم اومد.خیلی خوشو جدی میگیره:dadad4:![]()
ابو با چنگال می خورند نه این که پتو را با چنگال بکشند روی خودشون/رضا اینم از اون حرفا بوداااااااااانتنیوس دختر شادیه کلا.یه تیکه هم رفتار پسرونه داره که خوشم میاد.از اون دخترایی نیست که با چنگال پتو میکشن رو خودشون که ناخنشون خراب نشه.:5:![]()
اخه خودت اون پست گفتی پررو منم گفتم نه اینجوریا نیست بمن چه خاستم غیبت نکرده باشی اون دنیا باید جواب بدی.:New (6):................من؟/؟؟؟خودمو جدی میگیرم؟/اااای بابا مگه تو با خودتم شوخی میکنی نگگگگگگگگگگگگگگگگگگگوووووووووووووووووووووووو:33:
ابو با چنگال می خورند نه این که پتو را با چنگال بکشند روی خودشون/رضا اینم از اون حرفا بودااااااااا![]()
هان؟من؟کدوم پست گفتم؟چرا حرف دهن ادم میذاری جانم.:dadad4:کم نه.:14:
از چشات خوشم میاد خوشمله ......................بعد هم کار به کار کسی نداره و سرش تو کار خودشه خوشم میاد:28:
رضا...........مودب؟/؟/؟؟؟؟رابطه جالبی میشه اگه جواب داشته باشه .:riz481:.............نیوشا جون بگو اون چی بوده که تو خوشت اومده اونم جالبه:13:از خونسردییییی ومؤدب بودن آقا رضا و .... اگه گفتی آقا رضا ، دیگه از چی ؟؟؟
از خونسردییییی ومؤدب بودن آقا رضا و .... اگه گفتی آقا رضا ، دیگه از چی ؟؟؟
خو حالا دعوا چرا تا مسالمت هست دعوا نه عسیسمممممم خو نگفتی بهتررررر حالا پسر خوبی باشی میبخشمت دیگه:5:
از استیل عکست رو اون پله و رنگ موهات خوشم میاد ;-) ............. فدای تو دخمر @-}--