از چه چیز نفر قبلیت خوشت میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sara77

New member
:smiliess (13):رضا هم کلا پسر خوبفه میخاد حالمو بگیره نمیتونه ولی میبخشمش دیگه بچگی کرد که با ما در افتاده ولی در کل خعلی جیگره حالا ذوق نکن من یه چی گفتم هااااااااااااااااااااااااا:a2d3:

reza.n

New member
:smiliess (13):رضا هم کلا پسر خوبفه میخاد حالمو بگیره نمیتونه ولی میبخشمش دیگه بچگی کرد که با ما در افتاده ولی در کل خعلی جیگره حالا ذوق نکن من یه چی گفتم هااااااااااااااااااااااااا:a2d3:

یادم رفت بگم.از اعتماد به نفسشم خوشم میاد:14:

sara77

New member
یادم رفت بگم.از اعتماد به نفسشم خوشم میاد:14:

ببین نشد دیگه همرو یجا بگو سعی کن یادت نره اوووووووووورین نمیشه که جداجدا خوب فکراتو بکن بعد بگو:smiliess (6):.منتظر نظرات گرم شما هستیممممممممممممممممممممممم:25r30wi:الان داری فحشم میدی؟//؟/:sdasdasd:خو من راس گفتم پرو هم نیستم الان اینو تو دلت گفتی

reza.n

New member
ببین نشد دیگه همرو یجا بگو سعی کن یادت نره اوووووووووورین نمیشه که جداجدا خوب فکراتو بکن بعد بگو(6):.منتظر نظرات گرم شما هستیممممممممممممممممممممممم:25r30wi:الان داری فحشم میدی؟//؟/:sdasdasd:خو من راس گفتم پرو هم نیستم الان اینو تو دلت گفتی

میگما چرا دائم فکر میکنی یکی داره فحشت میده یا فک میکنه پررویی؟؟!!نه جانم این خبرا نیست.یکی دیگه یادم اومد.خیلی خوشو جدی میگیره:dadad4::whistle:

nusha

New member
ببین نشد دیگه همرو یجا بگو سعی کن یادت نره اوووووووووورین نمیشه که جداجدا خوب فکراتو بکن بعد بگو:smiliess (6):.منتظر نظرات گرم شما هستیممممممممممممممممممممممم:25r30wi:الان داری فحشم میدی؟//؟/:sdasdasd:خو من راس گفتم پرو هم نیستم الان اینو تو دلت گفتی

از شخصیت مستقل و محکم سارا جون ، از نترسیش خوشم میاد @-}--

sara77

New member
میگما چرا دائم فکر میکنی یکی داره فحشت میده یا فک میکنه پررویی؟؟!!نه جانم این خبرا نیست.یکی دیگه یادم اومد.خیلی خوشو جدی میگیره:dadad4::whistle:
اخه خودت اون پست گفتی پررو منم گفتم نه اینجوریا نیست بمن چه خاستم غیبت نکرده باشی اون دنیا باید جواب بدی.:New (6):................من؟/؟؟؟خودمو جدی میگیرم؟/اااای بابا مگه تو با خودتم شوخی میکنی نگگگگگگگگگگگگگگگگگگگوووووووووووووووووووووووو:33:

sara77

New member
از چشات خوشم میاد خوشمله ......................بعد هم کار به کار کسی نداره و سرش تو کار خودشه خوشم میاد:28:

nusha

New member

از خونسردییییی ومؤدب بودن آقا رضا و .... اگه گفتی آقا رضا ، دیگه از چی ؟؟؟

bacillus.bs

New member
انتنیوس دختر شادیه کلا.یه تیکه هم رفتار پسرونه داره که خوشم میاد.از اون دخترایی نیست که با چنگال پتو میکشن رو خودشون که ناخنشون خراب نشه.:5::whistle:
ابو با چنگال می خورند نه این که پتو را با چنگال بکشند روی خودشون/رضا اینم از اون حرفا بودااااااااا:whistle:

reza.n

New member
اخه خودت اون پست گفتی پررو منم گفتم نه اینجوریا نیست بمن چه خاستم غیبت نکرده باشی اون دنیا باید جواب بدی.:New (6):................من؟/؟؟؟خودمو جدی میگیرم؟/اااای بابا مگه تو با خودتم شوخی میکنی نگگگگگگگگگگگگگگگگگگگوووووووووووووووووووووووو:33:

هان؟من؟کدوم پست گفتم؟چرا حرف دهن ادم میذاری جانم.:dadad4:کم نه.:14:

nusha

New member
از چشات خوشم میاد خوشمله ......................بعد هم کار به کار کسی نداره و سرش تو کار خودشه خوشم میاد:28:

از استیل عکست رو اون پله و رنگ موهات خوشم میاد ;-) ............. فدای تو دخمر @-}--

sara77

New member
از خونسردییییی ومؤدب بودن آقا رضا و .... اگه گفتی آقا رضا ، دیگه از چی ؟؟؟
رضا...........مودب؟/؟/؟؟؟؟رابطه جالبی میشه اگه جواب داشته باشه .:riz481:.............نیوشا جون بگو اون چی بوده که تو خوشت اومده اونم جالبه:13:

بالا