ده نکته از زلزله ژاپن...

mojtabak62

New member

1) آرامش
حتی یک مورد سوگواری شدید یا زدن به سروصورت دیده نشد. میزان تاثر و اندوه بطور خود بخود بالا رفته بود.

2) وقار
صفوف منظم برای آب و غذا. بدون هیچ حرف زننده یا رفتار خشن.

3) توانمندی
بعنوان نمونه معماری باورنکردنی بطوریکه ساختمانها به طرفین پیچ و تاب میخوردند ولی فرو نمی ریختند.

4) رحم و شفقت
مردم فقط اقلام مورد نیاز روزانه خود را تهیه کردند و این باعث شد همه بتوانند مقداری آذوقه تهیه کنند.

5) نظم
غارتگری دیده نشد. زورگویی یا ازدست دیگران ربودن دیده نشد. فقط تفاهم بود.

6) ایثار
پنجاه نفر از کارگران نیروگاه های اتمی ماندند تا به خنک کردن دستگاهها ادامه دهند.

7) مهربانی
رستورانها قیمتها را کاهش دادند. یک خودپرداز بدون محافظ دست نخورده ماند. دستگیری فراوان از افراد ناتوان.

8) آموزش
از بچه تا پیر همه دقیقا میدانستند باید چکار کنند و دقیقا همان کار را کردند.

9) وسایل ارتباط جمعی
در انتشار اخبار بسیار خوددار بودند. از گزارشات مغرضانه خبری نبود. فقط گزارشات آرامبخش.

10) وجدان
هنگامی که در یک فروشگاه برق رفت، مردم اجناس را برگرداندند سرجایشان و به آرامی فروشگاه را ترک کردند.

در دنيا هيچ چيزي به اندازه آموختن براي ساختن يك زندگي انساني اهميت ندارد و اين آموزش از هر قوم و مليتي ميتواند باشد. انتشار اين مطالب شايد بتواند به اندازه ذره اي ناچيز در ترويج گزينه هاي مثبت رفتار عمومي و فرهنگ سازي موثر باشد. پس چه زيباست در انتشار هر آنچه به ترويج رفتارهاي زيبا موثر است كوشا باشيم.

شاید چون باور نداری که همچین ملتی با همچین خصوصیاتی هم وجود داره! با جامعه ای که ما داریم احتمالا اینجور چیزا برامون خیلی دور از ذهن و آرمان گرایانه ست!!!

نه عزیزم این دلیل رو که شما آوردی مطئمنم درست نیست به علاوه من به توان ایرانی می بالم احتمالا چون ایرانی ها رو کمتر از اونها نمی دونم دچار چنین احساسی شدم! :)

epi_info

New member
نه عزیزم این دلیل رو که شما آوردی مطئمنم درست نیست به علاوه من به توان ایرانی می بالم احتمالا چون ایرانی ها رو کمتر از اونها نمی دونم دچار چنین احساسی شدم! :)
البته اصلا دوست ندارم این جمله رو بگم ولی تو دنیا همه ایرانی ها رو به غارت و وحشی گری و تروریسم و... می شناسن که البته خیلی exaggerate نیست. مثلا تو زلزله بم و برف سال 86 تو شمال با دیدنه برخی صحنه ها واقعا آدم شرمش می اومد بگه من ایرانیم. البته باید بگم ما هم از این قافله مستثنی نیستیم.

البته اصلا دوست ندارم این جمله رو بگم ولی تو دنیا همه ایرانی ها رو به غارت و وحشی گری و تروریسم و... می شناسن که البته خیلی exaggerate نیست. مثلا تو زلزله بم و برف سال 86 تو شمال با دیدنه برخی صحنه ها واقعا آدم شرمش می اومد بگه من ایرانیم. البته باید بگم ما هم از این قافله مستثنی نیستیم.

دوست عزیز اگر شما اعتقاد داری مبالغه نیست پس چرا از بیان حقیقت احساس ناراحتی می کنی؟ جنگی بود که تموم شد و جنگی دیگر هست که تموم شدنی نیست... هنوزم در، روی همون پاشنه می چرخه، قائده بازی عوض نشده ولی بازی عوض شده!
امام خمینی می فرمایند به گفته قرآن کریم هرگز دست از مقابله و ستیز با شما بر نمی دارند مگر اینکه شما را از دین تان برگردانند
حرف شما درست ولی ملت های جهان سوم و مسلمانان و خصوصا ملت ایران در چه زمانی نزد غربیها و شرقیها احترام و اعتبار داشته اند که امروز بی اعتبار شده اند؟

گوسفند شبیه سازی شده ی ایران در حالی 40 روز دوام آورد که مال غربی ها 3 روز
آقای سعید جلیلی با خانم اشتون و دیگر گرگ ها جلسه داشت در حالی که همه سر جلسه حاضر بودند ایشون بیرون تو حیاط قدم می زد بعد از نیم ساعت وارد جلسه شد این حرکت این پیام رو به اونها داد که ما در مورد حق طبیعی خودمون اصلا بحث نمی کنیم و حاضر به مذاکره نیستیم موضوع دیگری اگر هست... همه رشته های اونها رو پنبه کرد!

یک بار هم پای مصنوعی شو در آورد پای قطع شده ی خودشو گذاشت رو میز و گفت هر وقت تونستید پای منو مثل روز اول با گوشت و پوست و استخون کنید و منو از هدفی که به خاطرش این پا رو از دست دادم و 8 سال دفاع کردم برگردونید در مورد حق داشتن انرژی هسته با شما معامله می کنم!!

و رئیس جمهوری که به رئیس جمهور سابق ما توهین کرد نماینده اشو فرستاد تا با رئیس جمهور فعلی ایران صحبت کنه ایران قبول نکرد دوبار، سه بار قبول نکرد بار چهارم گفتند فقط پونزده دقیقه به شما وقت می دم از احمدی نژاد رسانه های بین الملل پرسیدند چرا سه بار او رو رد کردید؟ گفت به خاطر کاری که با رئیس جمهور سابق ایران کرد!!!

بر خلاف شما من با افتخار ایرانی هستم...

mosaferkocholo

New member
انسانه خوب و انسان بد تو هر جامعه ای پیدا میشه ولی اینو خوب میدونم که اگر تو یه جامعه آدمهای بد خیلی زیاد باشن و خوب کم اون جامعه نمیتونه به سمته خوبی بره (با یه گل بهار نمیشه) و اون جامعه جز نابودی چیزی سراغش نم یاد همون طور که خدا تو قرآن مثال زده اقوامی که خیلی قدرتمند بودند ولی چون اکثریت آدمهای بدی بودن وبه دزدی فخر فروشی تکبر و حسادت و تجملات هنرشون بود آخرش منقرض شدن و هیچ نشونی ازشون نموند .
حالا ما تو جامعه مون اکثریت رو میگم : خونه ی ما ایرانی ها خونه ژاپنی ها (جامعهای که رو به تجمل بره فاتحش خوندس نمونش تاریخ و انقراض کورش سوم) مردم انقدر که فکرشونو واسه وسایله خونشون میذارن کاش...
برادرانه دزد :یک بار نشده برم خرید کسی نخواد سرمو کلاه بذاره جوان مردانه قیمت بذاره کم فروشی نکنه از سوپر سر خیابون بگیر تا پاساژهای شیک

حسود ی که نگو اگر قراره پیشرفت کنیم که بهترین انگیزس کاش انگیزه شه حسود دوست داره خودش پیشرفت کنه و بقیه پسرفت نوع حادش تو محیط کار خیلی روشنه چند تا دوست میشناسین که خر میزنن و وقتی به تو میرسن میگن هیچی نخوندیم
فخر فروشی و تکبر چند نفر رو پشت ماشین های آخرین سیستم دیدین که قیافه نگرفته چند تا خر پول میشناسین که آدمه شاید 1 شایدم 0

انشا الاه بتونیم واقعا مسلمون باشیم و شایسته این اسم انشا الاه تعداد آدم های خوبه مون هر روز بیشتر شه تا به سمت نابودی نرفتیم
من امیدوارم:auizz3ffy9vla57584x

یک نمونه از بوی مشمئز کننده که از دیگ های آمریکا بلند می شه

غربی ها درباره جنس زن باید پاسخگو باشند چون آنها به زن خیانت کردند. تمدن غربی به زن هیچ نداده است. اگر پیشرفت علمی سیاسی و فکری هم در زنان دیده می شود مال خود زنهاست. در هر کشوری چنین پیشرفت هایی نصیب زنان می شود که در ایران اسلامی و در کشور های دیگر هم شده است مال خود زن هاست. آنچه که غربی ها به آن دامن زده اند و تمدن غربی پایه گذار کشت و بنای کج اش بود، بی بند و باری و ابتذال زنانه است. زن را به ابتذال کشانده اند و داخل خانواده او را هم اصلاح نکرده اند. مکرر در مطبوعات امریکایی و اروپایی میزان بالای زن آزاری ها و شکنجه ها و بی مهری ها منتشر شده است. فرهنگ غربی در مورد زن و بی بند و باری و و به ابتذال کشاندن زنان آن مناطق، موجب شده است که بنیان خانواده، سست و متزلزل گردد و خیانت زن و مرد به یکدیگر در داخل خانواده چندان مهم شمرده نشود. این گناه نیست؟ این خیانت به جنس زن نیست؟ با این فرهنگ از همه دنیا هم طلبکارند؛ در حالی که باید بدهکار باشند! فرهنگ غربی در مورد زنان باید در موضع مدافع قرار گیرد؛ باید از خودش دفاع کند؛ باید توضیح بدهد؛ اما غلبه و سلطه سرمایی داری و رسانه های مستکبر جبار غربی قضیه را بعکس می کنند؛ آنئها می شوند طلبکار؛ آن ها می شوند مدافع حقوق زن به قول خودشان و به اصطلاح خودشان! در حالی که چنین چیزی نیست. البته در بین غربی ها هم مسلما متفکرانی فلاسفه ای و انسانهای صادق و صالحی هستند که صادقانه فکر می کنند و حرف می زنند. گرایش عمومی فرهنگ و تمدن غربی به زیان زن و علیه زن است.

زن ایرانی در ایران اسلامی باید کوشش اش این باشد که هویت والای زن اسلامی را آنچنان زنده کند که چشم دنیا را به خود جلب کند. این امروز وظیفه ایست بر دوش زنان مسلمان به خصوص زنان جوان و دختران دانش آموز

فردا اگر خدای نکرده حادثه ای در استان شما اتفاق افتاد زیاد از دیدن امداد گران خوشحال نشید بعید نیست خارجی ها به نام درمان، اعضا و جوارح شما رو بفروشند!!!

بالا