مغز شما چند سالشه؟ (خیلی جالب.حتما انجام بدین)

reza.n

New member
البته من هدفم کمتر از بیسته.:smilies:
e6c9ccbbpqf2a8cujkl4.png

انصافا چقد تمرین کردی تا 20 شدی:riz481:

waria

New member
انصافا چقد تمرین کردی تا 20 شدی:riz481:
خب این تست واسه اندازه گیری حافظه ِ آنی هست.منم حافظم تو به خاطر سپردنِ اعداد خوب نیست.واسه همین، دروغ چرا،زیاد تمرین کردم.تا به 20 رسید..الان عوضِ اینکه تشویقم کنی بزن تو ذوقما؟؟خب؟؟:dadad4:

ZOT

New member
این میتونه در زمانهای مختلف متفاوت بشه!
حافظه ی کوتاه مدت و حافظه ی تصویری !

reza.n

New member
خب این تست واسه اندازه گیری حافظه ِ آنی هست.منم حافظم تو به خاطر سپردنِ اعداد خوب نیست.واسه همین، دروغ چرا،زیاد تمرین کردم.تا به 20 رسید..الان عوضِ اینکه تشویقم کنی بزن تو ذوقما؟؟خب؟؟:dadad4:

باشه جانم.عیبی نداره تمرین چیزه خوبیه.تمرین کن.بیا جانم اینم تشوبق:applause:

parnia

New member
این تست حداقل سنی ک نشون میده 20 ساله بابا ...من هر 10 تا رو درست زدم باز شد 20 سال....ببینید من پیرزنو به چه کارایی وادار میکنید...کلی فکر کردم تا تونستم با ی کلک رشتی همشو درست بزنم...حالا باهوشتر کسیه ک تعداد غلطای کمتری داشته باشه....که خب ساحله...چون 1 غلط داره.....:sarma:

mohana

Well-known member
بار اول 22 بار دوم 20.دیگه تست نکردم چون پایینتر میاد بچه ها دپرس میشن:dadad4:

چه خودخواه:tonguesmiley:
بار دوم شما با بار سوم من خيلي فرق نميكنه خووو
فقط بار دوم شما سن منه...بار سوم من از سن خودم 4 سال بزرگتره...:whistle:

reza.n

New member
این تست حداقل سنی ک نشون میده 20 ساله بابا ...من هر 10 تا رو درست زدم باز شد 20 سال....ببینید من پیرزنو به چه کارایی وادار میکنید...کلی فکر کردم تا تونستم با ی کلک رشتی همشو درست بزنم...حالا باهوشتر کسیه ک تعداد غلطای کمتری داشته باشه....که خب ساحله...چون 1 غلط داره.....:sarma:
واقعا 20 کمتر نمیشه؟؟؟:5:داشتیم ابجی؟!:sad:

parnia

New member
واقعا 20 کمتر نمیشه؟؟؟:5:داشتیم ابجی؟!:sad:
نه داداش نمیشه....فقط اگه بدونی چ کلکی زدم تا همشو درست جواب دادم....منتظر بودم سنم بشه 10 سال...:dadad4: بیام اینجا رکورد دار شم....من ک به هوش سرشارت شک ندارم داداش.:sarma:

mw.ashel

New member
مثلا به کسی نگفتیدا؟ لااقل خصوصی مطرح میکردید نه تو جمع.

reza.n

New member
مثلا به کسی نگفتیدا؟ لااقل خصوصی مطرح میکردید نه تو جمع.

نه ابجی این وصله ها خب به من نمیچسبه خب.همه میدونن دیگه اینو جانم.:dadad4:به قولی راست باز و پاک باز.اگه قراره ببازیم راست راستی میبازیم:14:

mw.ashel

New member
اگه اون سایت یه پرینت از بازدید کننده هاش بگیره ، به وجود آدمایی مثل ما پی میبره و زودی قبل اینکه ورشکست بشه یا دستگاهاش خراب بشه دره سایتشو تخته میکنه:1dco2x0p1lilzhfpg1t

parnia

New member
نه ابجی این وصله ها خب به من نمیچسبه خب.همه میدونن دیگه اینو جانم.:dadad4:به قولی راست باز و پاک باز.اگه قراره ببازیم راست راستی میبازیم:14:
داداشی....به هر حال ما از ی خانواده ایم....میگم....تو چطوری ب ذهنت رسید عکس بگیری؟؟؟ ها؟؟؟
حالا نخندینا....دوبار با اینکه عکس جلوم بود غلط زدم....خب چی کار کنم....عوضش داداشم که باهوشه...

mohana

Well-known member
كاملا مشخصه چه طور ارشد قبول شدين و پله هاي ترقي و يكي يكي بالا ميرين:tonguesmiley:

reza.n

New member
داداشی....به هر حال ما از ی خانواده ایم....میگم....تو چطوری ب ذهنت رسید عکس بگیری؟؟؟ ها؟؟؟
حالا نخندینا....دوبار با اینکه عکس جلوم بود غلط زدم....خب چی کار کنم....عوضش داداشم که باهوشه...

اخه از صفحه عکس گرفتم گذاشتمش توو سایت به عنوان مدرک.به ذهنم اومد که اینکار هم میشه ولی خب نا جوانمردانس دیگه.واقعا؟؟:14:عیبی نداره حالا جانم.

ساحل

New member
بار اولت 20 شدی؟راستشو بگو:New (6):

میگم من دیده بودم ساحل قبلا امتحان داده بود.26 شده بار اولش.پس همچنان رکورد دست خودمه:motat:20 رو هم که بار دومم خودم شده بودم جانم.دیگه شادی بسه:sdasdasd:

بار اولش همون 26 بود
اینم با هزار دوز و کلک 20 شد
قصدم فقط دادن اعتماد به نفس و دخترا و کور کردن ذوق ذوق زده ها بود

parnia

New member
بار اولش همون 26 بود
اینم با هزار دوز و کلک 20 شد
قصدم فقط دادن اعتماد به نفس و دخترا و کور کردن ذوق ذوق زده ها بود
ای کلک...پس تو هم مثه من کلک زدی؟؟؟ پس نتیجه مشخص شد...داداش رضا باهوش ترین فرد شناخته شد.
802117_289.gif
..]

بالا