reza.n
New member
البته من هدفم کمتر از بیسته.:smilies:![]()
انصافا چقد تمرین کردی تا 20 شدی:riz481:
البته من هدفم کمتر از بیسته.:smilies:![]()
خب این تست واسه اندازه گیری حافظه ِ آنی هست.منم حافظم تو به خاطر سپردنِ اعداد خوب نیست.واسه همین، دروغ چرا،زیاد تمرین کردم.تا به 20 رسید..الان عوضِ اینکه تشویقم کنی بزن تو ذوقما؟؟خب؟؟:dadad4:انصافا چقد تمرین کردی تا 20 شدی:riz481:
خب این تست واسه اندازه گیری حافظه ِ آنی هست.منم حافظم تو به خاطر سپردنِ اعداد خوب نیست.واسه همین، دروغ چرا،زیاد تمرین کردم.تا به 20 رسید..الان عوضِ اینکه تشویقم کنی بزن تو ذوقما؟؟خب؟؟:dadad4:
بار اول 22 بار دوم 20.دیگه تست نکردم چون پایینتر میاد بچه ها دپرس میشن:dadad4:
واقعا 20 کمتر نمیشه؟؟؟:5:داشتیم ابجی؟!:sad:این تست حداقل سنی ک نشون میده 20 ساله بابا ...من هر 10 تا رو درست زدم باز شد 20 سال....ببینید من پیرزنو به چه کارایی وادار میکنید...کلی فکر کردم تا تونستم با ی کلک رشتی همشو درست بزنم...حالا باهوشتر کسیه ک تعداد غلطای کمتری داشته باشه....که خب ساحله...چون 1 غلط داره.....:sarma:
چه خودخواه:tonguesmiley:
بار دوم شما با بار سوم من خيلي فرق نميكنه خووو
فقط بار دوم شما سن منه...بار سوم من از سن خودم 4 سال بزرگتره...![]()
نه داداش نمیشه....فقط اگه بدونی چ کلکی زدم تا همشو درست جواب دادم....منتظر بودم سنم بشه 10 سال...:dadad4: بیام اینجا رکورد دار شم....من ک به هوش سرشارت شک ندارم داداش.:sarma:واقعا 20 کمتر نمیشه؟؟؟:5:داشتیم ابجی؟!:sad:
از صفحه ها عکس گرفتی.آره؟:black_eyed:
دیگه به کسی نگو...حالا میگن تو هم کلک زدی داداشی...:tonguesmiley:![]()
مثلا به کسی نگفتیدا؟ لااقل خصوصی مطرح میکردید نه تو جمع.
داداشی....به هر حال ما از ی خانواده ایم....میگم....تو چطوری ب ذهنت رسید عکس بگیری؟؟؟ ها؟؟؟نه ابجی این وصله ها خب به من نمیچسبه خب.همه میدونن دیگه اینو جانم.:dadad4:به قولی راست باز و پاک باز.اگه قراره ببازیم راست راستی میبازیم:14:
داداشی....به هر حال ما از ی خانواده ایم....میگم....تو چطوری ب ذهنت رسید عکس بگیری؟؟؟ ها؟؟؟
حالا نخندینا....دوبار با اینکه عکس جلوم بود غلط زدم....خب چی کار کنم....عوضش داداشم که باهوشه...
بار اولت 20 شدی؟راستشو بگو:New (6):
میگم من دیده بودم ساحل قبلا امتحان داده بود.26 شده بار اولش.پس همچنان رکورد دست خودمه:motat:20 رو هم که بار دومم خودم شده بودم جانم.دیگه شادی بسه:sdasdasd:
ای کلک...پس تو هم مثه من کلک زدی؟؟؟ پس نتیجه مشخص شد...داداش رضا باهوش ترین فرد شناخته شد.بار اولش همون 26 بود
اینم با هزار دوز و کلک 20 شد
قصدم فقط دادن اعتماد به نفس و دخترا و کور کردن ذوق ذوق زده ها بود