shima.p
New member
شیما:
مهربون...جدی...نمونه کامل یک ماما...![]()
جدی رو خوب اومدی
پرنیا:
کسی هس که همه رو دوس داره.یادش میره که طرفش حرف بد زده.کلا خانومه
شیما:
مهربون...جدی...نمونه کامل یک ماما...![]()
آریانا جونم محسن مهربونه میشه روش حساب کرد.خیلی دوسته دیگه..شیما چرا من حس میکردم محسن مهربونه!! ولی دوست خوبیه در ضمن باهوش و منطقی هم هست وووووووووو دیگه اینکه یه پسر آروم از نوع با شخصیت...
شفیع: حساس، زود جوش میاره و عصبانی میشه، به هیچ کس اعتماد نداره ،و هر چیرو بخواد سعی میکنه تا به هر قیمتی شده به دست بیاره
موافقم!!!!!!!!!!!1پرنیا:
کسی هس که همه رو دوس داره.یادش میره که طرفش حرف بد زده.کلا خانومه
احسنت شیما....این ک زود همه چی رو فراموش میکنم بارزترین ویژگیمه.....(شرمنده پریدم وسط...من زیاد نفر قبلی شدم...![]()
حاج نصیری هم که عاشق هستن و هر چی در مورد خصوصیات یه عاشق بگیم ، کم گفتیم:thumbsupsmileyanim:
عاشق....؟؟؟چه جالب نمی دونستیم اینجا عاشق هم داریم.... البته به آواتارشون نمیاد.
هه هه هه!!!!!!اینجا هرکسی راجبه نفر قبلیش نظر میده نه خودش پس بفرمایین!!!!!!!!!آره آریانا جون.مگه خبر نداری؟ حاج آقا کجایی، بیا و توضیح بده که یه عاشق چه اخلاقی داره؟
شیوا جون ، منتظر نظرت در مورد عاشق شدن هستیم و چه اخلاق و خصوصیاتی حاج آقاتون بعد این اتفاق کسب کردن؟البته حاجی ما که نمونه هستنهه هه هه!!!!!!اینجا هرکسی راجبه نفر قبلیش نظر میده نه خودش پس بفرمایین!!!!!!!!!
نمونه بودن از خودتونه!!!!حاج خانم لوندی ها بذار ببینیم خودشون میتونن حدس بزنن!!!!!!!!!و البته ایشون هم نمونه ان!!!!!!!![]()
نمونه بودن از خودتونه!!!!حاج خانم لوندی ها بذار ببینیم خودشون میتونن حدس بزنن!!!!!!!!!
اینجا تاپیک اخلاقه دیگه شما میخوای قیافمو حدس بزن!!!!!!!!!!!!!چی رو نباید لو بدن؟ و چی رو ما باید حدس بزنیم؟؟؟؟؟؟
اینجا تاپیک اخلاقه دیگه شما میخوای قیافمو حدس بزن!!!!!!!!!!!!!
جملمو دوباره بخون یه کم کنایه نداشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دوستان که قبلا تو تایپیک شکل مجازی ، حدسیاتشون رو گفتن.هه هه هه.....اینجا تایپیک اخلاقه نه اشکال!