متاسفانه یا خوشبختانه از تاریخ 23 تا 30 مسافرتم.. آخه من عاشق سفرم و به خاطر کنکور واسه عید هم جایی نخواهم رفت.. ممکنه کسل بشم... تصمیم گرفتم این چند روزو برم و از اول دی حسابی بچسبم به کتابام.. با چسب دو قلو... از اول دی حتما پایه ام.. شما برنامه ریزیش کن و برنامتو بذار .. حتما پیگیرم.. با هم بزنیمش تو رگ...سلام بچه ها خوبید؟
من دو روزه بدلیل مهمون داری نتونستم درس بخونم فکر کنم پشتم حسابی باد خورده چون بدم میاد برم دوباره شروع کنمشون.بگذریم ایشالا از فردا دوباره شروع خواهم کرد.
البته ناگفته نمونه دیروز یه کم فصل کربدهیدرات لنینجرو خوندم بعلاوه 5-6تا لغت زبان ولی امروز هیچی متاسفانه
راستی سایه جان من کتاب رضازاده رو گرفتم اگه خواستی برنامتو بگو باهم استارتشو بزنیم.
شب خوش
همین نکته پارسال سوال بودسلام به همگی
Arg -------->پیش ساز نیتریک اکساید است
وای مرسی راست میگید... همش با خودم میگفتم که تو مسیر چیو میتونم مرور کنم/.... آره بهترین گزینه زبانه... ممنون... جای همه دوستان رو خالی میکنم... و چقدر دلم واسه همه تنگ خواهد شد....سلام سایه جون
ب سلامتی انشاله خوش بگذره
ولی کلمات زبان را حتما دراین مدت مرور کن
موفق باشی عزیزم
آخی.. گفتم اگه بگم بچه ها همه هوایی میشنا... ببخشید... از شیراز به قشم....سایه جونم از کجا به کجا میخای بری منم دلم مسافرت میخاد ولی الان نمیشه:tsimuzpzwoap1t9y3o7
انشالا به سلامتی خوش بگذره بهت عزیزم منم انشالا تابستون میرم:smilies-azardl (113آخی.. گفتم اگه بگم بچه ها همه هوایی میشنا... ببخشید... از شیراز به قشم....
ممنون.. انشااله.. آره تابستون بهتره ..بدون هیچ استرسی و انشاالله با خیال راحت.. بیشتر خوش خواهد گذشتانشالا به سلامتی خوش بگذره بهت عزیزم منم انشالا تابستون میرم:smilies-azardl (113
ظاهرا هیچ کس خواب نداره..... ولی من که دیگه نمیتونم ... رفتم ... شب همگی خوش...امید قوه محرک زندگی است
...
..
.
امید همچون خون در روان آدمیست که اگر نباشد گامی به پیش نمی رود و اگر باشد جهانی را دگرگون می سازد
منم تابستون امسال قشم رفتم خیلی خوش گذشت .رفتی وانشالا بسلامتی برگشتی تعریف کن چجور بود.وای مرسی راست میگید... همش با خودم میگفتم که تو مسیر چیو میتونم مرور کنم/.... آره بهترین گزینه زبانه... ممنون... جای همه دوستان رو خالی میکنم... و چقدر دلم واسه همه تنگ خواهد شد....