مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

saye

New member
سلام بچه ها خوبید؟
من دو روزه بدلیل مهمون داری نتونستم درس بخونم فکر کنم پشتم حسابی باد خورده چون بدم میاد برم دوباره شروع کنمشون.بگذریم ایشالا از فردا دوباره شروع خواهم کرد.
البته ناگفته نمونه دیروز یه کم فصل کربدهیدرات لنینجرو خوندم بعلاوه 5-6تا لغت زبان ولی امروز هیچی متاسفانه
راستی سایه جان من کتاب رضازاده رو گرفتم اگه خواستی برنامتو بگو باهم استارتشو بزنیم.
شب خوش
متاسفانه یا خوشبختانه از تاریخ 23 تا 30 مسافرتم.. آخه من عاشق سفرم و به خاطر کنکور واسه عید هم جایی نخواهم رفت.. ممکنه کسل بشم... تصمیم گرفتم این چند روزو برم و از اول دی حسابی بچسبم به کتابام.. با چسب دو قلو... از اول دی حتما پایه ام.. شما برنامه ریزیش کن و برنامتو بذار .. حتما پیگیرم.. با هم بزنیمش تو رگ...

s.ahang

New member
چرخه کربس-انتقال الکترون-اکسیداسیون اسیدهای چرب........ در میتوکندری اتفاق می افتد

s.ahang

New member
سلام سایه جون
ب سلامتی انشاله خوش بگذره
ولی کلمات زبان را حتما دراین مدت مرور کن
موفق باشی عزیزم

majede

New member
atpوسیترات مهار کننده ی آنزیم فسفوفروکتوکیناز1.......
Amp,adpفعال کننده ی آن

saye

New member
سلام سایه جون
ب سلامتی انشاله خوش بگذره
ولی کلمات زبان را حتما دراین مدت مرور کن
موفق باشی عزیزم
وای مرسی راست میگید... همش با خودم میگفتم که تو مسیر چیو میتونم مرور کنم/.... آره بهترین گزینه زبانه... ممنون... جای همه دوستان رو خالی میکنم... و چقدر دلم واسه همه تنگ خواهد شد....

majede

New member
سایه جونم از کجا به کجا میخای بری منم دلم مسافرت میخاد ولی الان نمیشه:tsimuzpzwoap1t9y3o7

s.ahang

New member
امید قوه محرک زندگی است
...
..
.
امید همچون خون در روان آدمیست که اگر نباشد گامی به پیش نمی رود و اگر باشد جهانی را دگرگون می سازد

saye

New member
امید قوه محرک زندگی است
...
..
.
امید همچون خون در روان آدمیست که اگر نباشد گامی به پیش نمی رود و اگر باشد جهانی را دگرگون می سازد
ظاهرا هیچ کس خواب نداره..... ولی من که دیگه نمیتونم ... رفتم ... شب همگی خوش...

majede

New member
شب خوش خوابای خشگل ببینین ........
نگران فردایت نباش خدای دیروز و اومروز فردا هم هست
فردایت قشنگ

foroozan

New member
وای مرسی راست میگید... همش با خودم میگفتم که تو مسیر چیو میتونم مرور کنم/.... آره بهترین گزینه زبانه... ممنون... جای همه دوستان رو خالی میکنم... و چقدر دلم واسه همه تنگ خواهد شد....
منم تابستون امسال قشم رفتم خیلی خوش گذشت .رفتی وانشالا بسلامتی برگشتی تعریف کن چجور بود.
خوش بگذره

biology2012

New member
سلام به بچه هاي گل انجمن بيوشيمي سربازي افتادم نيروي انتظامي اميدوارم همتون درساتونو بخونيد موفق باشيد

داش محسن

New member
سلام .خوبه حالا اگه شهر خودت بیوفتی راحت تر میتونی درساتو بخونی

با اون عکستو عوض کن مثلا شما مردی

majede

New member
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآاااافرین به غیرتت خوشم اومد داش محسن...راستی داداش واقعی منم محسنه هاااااااا

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا