مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

گلاب

New member
ماشالا به شما دخترا که این همه می خونید من که هیچی نمی تونم بخونم

چرا داش محسن .... بابا اون رگ غیرت مردونتونو بکار بندازین همه چی حله ها!

ما یه کلاس داشتیم هممون دختر بودیم... حدودا 50 نفر... تقریبا هیچ کدوم آنچنان درس نمیخوندیم .... استادمون بهمون میگف تقصیر ندارین، شما رگ ندارین....

گلاب

New member
آقایون لطفا درس بخونین بعدا نگین خانوما جای ما رو تو دانشگاهها اشغال کردن.... :p7977cujr38iyymsu8:

نمیشه که ما منتظر بمونیم شما هر وقت دلتون خواست درس بخونین.... والا به قرعان.... :65d6a5d6s:

majede

New member
آقایون لطفا درس بخونین بعدا نگین خانوما جای ما رو تو دانشگاهها اشغال کردن.... :p7977cujr38iyymsu8:

نمیشه که ما منتظر بمونیم شما هر وقت دلتون خواست درس بخونین.... والا به قرعان.... :65d6a5d6s:
گل گفتی گلاب جونم دخمله نازم این پسرا اگه درس میخوندن امریکا دیگه اوباما نداشت:13:

majede

New member
دوستان من امروز بیشتر خاب بودم زیاد نخوندم
6ص بیو ....7ص شیمی الی.....بامرور لغت...الانم دارم تافل میخونم

گلاب

New member
بزرگترین دام بر سر راه موفقیت و آنچه موجب میشود مردم نتوانند برای رسیدن به هدفشان تلاش کنند ترس است. ترس از شکست، ترس از موفقیت، ترس از طرد شدن، ترس از درد و ترس از تمام ناشناخته ها.

تنها راه برطرف ساختن ترس، روبرو شدن با آن است.اگر ترس بر زندگیتان سایه انداخته، به سراغش روید، رو در رویش بایستید و به آن حمله ور شوید.

گلاب

New member
زیاد اصرار نکن آقایون همیشه شب کنکورین درست دقیقه 90

مگه شب کنکوریم داریم؟؟؟ :riz481:

تا بوده شب امتحانی بوده....

یالا یالا بلن شید شروع کنین.... بهونه هم نیارین.... یکم از وقت گذرونی با دوستاتون و تلویزیون و خواب و یخچال کم کنین فقط یکم.... :13:

اوناییم که مشغول به کار هستن امسالو یکم زمان کارشونو کم کنن.... بدویین داره وقت تموم میشه... به امید چی نشستین؟ 16 سال درس خوندین بالاخره به یه جایی برسونینش.... حیفه

mohammad63

Well-known member
اومدم یه شب بخیر و بگم برم. شبتون پر از احساسهای قشنگ. دوستون دارم

foroozan

New member
سلام بچه ها خوبید؟
من دو روزه بدلیل مهمون داری نتونستم درس بخونم فکر کنم پشتم حسابی باد خورده چون بدم میاد برم دوباره شروع کنمشون.بگذریم ایشالا از فردا دوباره شروع خواهم کرد.
البته ناگفته نمونه دیروز یه کم فصل کربدهیدرات لنینجرو خوندم بعلاوه 5-6تا لغت زبان ولی امروز هیچی متاسفانه
راستی سایه جان من کتاب رضازاده رو گرفتم اگه خواستی برنامتو بگو باهم استارتشو بزنیم.
شب خوش

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا