گشت ارشاد ...

reza.n

New member
آقا رضا و مهسا جان ما که به عروسی شما نرسیدیم! بچه هاتونم پیدا شدن!!!!!!!!!!!! حداقل بزرگی کنین تکلیف این دوتا جوون رو روشن کنین ما هم یه شیرینی بخوریم این وسط!!!
آخه شما بگو من ابجی دسته گلمو بدم به یه سابقه دار؟کار هم که نداره.آس و پاسه.کل کاری که بلده آمپول زدنه که اونم یبار خاستیم بیاد بزنه نامرد یجوری زد تا یه ماه پای چپمو دست راستمو حس نمیکردم.والا

ZOT

New member
آخه شما بگو من ابجی دسته گلمو بدم به یه سابقه دار؟کار هم که نداره.آس و پاسه.کل کاری که بلده آمپول زدنه که اونم یبار خاستیم بیاد بزنه نامرد یجوری زد تا یه ماه پای چپمو دست راستمو حس نمیکردم.والا

نه خب آدما جای تغییر دارن آقا رضا ! شما بهش فرصت بدید این عشق چاره سازه!!!

waria

New member
بابا توبه کرده بنده ی خدا.تازه واسش پاپوش دوخته بودن.تقصیر اون نبوده که...حالا نیس که تو خودت کار داشتی...الانم نداری تازه .من خرج زندگیمونو میدم.دیگه نذار همه چیرو بگم من.بذار به هم برسن این دوتا

tata

New member
آقا رضا و مهسا جان ما که به عروسی شما نرسیدیم! بچه هاتونم پیدا شدن!!!!!!!!!!!! حداقل بزرگی کنین تکلیف این دوتا جوون رو روشن کنین ما هم یه شیرینی بخوریم این وسط!!!
ببخشیدا
واقعا ببخشید
یه 6-7 صفحه ای خوندم حال نداشتم اومدم صفحه آخر :whistle:
میشه بگی کدوم دوتا جوون؟ همون آقا رضا و مهسا یا دوتا کفتر عاشق دیگه؟
میخوام بدونم تو عروسیشون چی بپوشم بهتره :25r30wi:

tata

New member
خوب آقا مهران میخای خودم واسطه بشم واستون؟
میخای بعلشو بگیرم؟

mehran35

New member
شما رضایت بده قول میدم دفعه دیگه جوری بزنم که کلا بری دیگه تو فضا وبرنگردی!!!!!!!!!!!!

reza.n

New member
بابا توبه کرده بنده ی خدا.تازه واسش پاپوش دوخته بودن.تقصیر اون نبوده که...حالا نیس که تو خودت کار داشتی...الانم نداری تازه .من خرج زندگیمونو میدم.دیگه نذار همه چیرو بگم من.بذار به هم برسن این دوتا
زززززن ابروریزی چرا میکنی حالا.باشه باشه اگه هردو همدیگرو میخان باشه منم حرفی ندارم.ابجی میخایش؟مطمئنی؟:wacsmiley:

reza.n

New member
شما رضایت بده قول میدم دفعه دیگه جوری بزنم که کلا بری دیگه تو فضا وبرنگردی!!!!!!!!!!!!
ببین جانم داره دلم به رحم میاد از این حرفا میزنی نمیذارم به هم برسینا.حالا یه دوتا شیرین کاری انجام بده که به مزاجمون سازگار باشه:whistle:

waria

New member
بچه ها بااجازه ما بریم.من فردا امتحان دارم برام دعا کنین.این یه دستوره.آقا نصیری فردا بیا قرار مدارا رو واسه بعد محرم و صفر بذاریم.

tata

New member
خوب از اونجایی که تو پست قبلی دخترمون از داداشش خواست چشاشو ببنده ....
دخترمون سخت خاطر شما رو میخاد

بادا بادا مبارک بادا ایشالا مبارک بادا :28:
کی لی لی لی

reza.n

New member
من میخوام ادامه تحصیل بدم داداشی....حالا هرچی شما بگی....
آفرین درستو بخون خاستگار خوب بود.فعلا زوده واست ازدواج.ااااااا سرکار شما که هنو ایستادی اینجا.به چی نگاه میکنی؟برو آقا.میزنم لهت میکنما.آبجیمه.برو آقا برو

reza.n

New member
بچه ها بااجازه ما بریم.من فردا امتحان دارم برام دعا کنین.این یه دستوره.آقا نصیری فردا بیا قرار مدارا رو واسه بعد محرم و صفر بذاریم.
به سلامت جانم.شام بچه هارو بده من امشب خونه نمیام.

reza.n

New member
خوب از اونجایی که تو پست قبلی دخترمون از داداشش خواست چشاشو ببنده ....
دخترمون سخت خاطر شما رو میخاد

بادا بادا مبارک بادا ایشالا مبارک بادا :28:
کی لی لی لی
نه جانم چی مبارک باشه من رضایت ندادم هنوز.عجبا.:whistle:

waria

New member
به سلامت جانم.شام بچه هارو بده من امشب خونه نمیام.
بابا باز یادت رفت که...بچه هامون گم شدن.تا پیداشون نکردی حق نداری بیای خونه:smilies-azardl (12)فردا صبح هم باید بری دنبال کار بگردی.فهمیدی؟؟

mehran35

New member
ببین جانم داره دلم به رحم میاد از این حرفا میزنی نمیذارم به هم برسینا.حالا یه دوتا شیرین کاری انجام بده که به مزاجمون سازگار باشه:whistle:
رضاجون داداش لطفا هرچه زودتر این پستو ترک کن تا خواهرت بدون خجالت جواب مثبتشو بده!!!!!!!!!

بالا