بچسب به درست میای سر قرار تلافیش در میاد.
میگم قرصی چیزی ندارین ؟ برا ترک
من که خودم وقتی تو سایتم نیستم فکرم اینجاست
منو قرص ترک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برا همین میگم آدم باید کامل ببره
[/QUOTE]حتما همکار عزیزم، اگه قسمت شد و راهم اونجا افتاد خیلی دوست دارم ببینمت و دعوتت کنم به یه بستنی یا هر چیزی که دوست داشته باشی
منم دوست دارم ببینمت عزیییییزم :ad54ad:اومدی شیراز صاف بیا بیمارستان نمازی!!! در ضمن مهمون خودمی خانومی:riz304:
آریانا؟
مهمونای منو میدزدی؟
شام؟؟؟شام نداشتیم که؟فقط بستنیه.بعدشم یه دست وسطی.ولی خب حالا که اصرار میکنین.میتونین مارو شام مهمون کنین.ما دعوتتونو میپذریم...صبحانه و نهارو هم یکی تقبل کنه خیلی خوب میشه.:thumbsupsmileyanim:هر کی شام بهتری بده من با اونم:motat:
شام؟؟؟شام نداشتیم که؟فقط بستنیه.بعدشم یه دست وسطی.ولی خب حالا که اصرار میکنین.میتونین مارو شام مهمون کنین.ما دعوتتونو میپذریم...صبحانه و نهارو هم یکی تقبل کنه خیلی خوب میشه.:thumbsupsmileyanim:
آخ جون شام با محسن _رک
حالا چی مهمونمون میکنید؟؟؟؟؟؟
شام؟؟؟شام نداشتیم که؟فقط بستنیه.بعدشم یه دست وسطی.ولی خب حالا که اصرار میکنین.میتونین مارو شام مهمون کنین.ما دعوتتونو میپذریم...صبحانه و نهارو هم یکی تقبل کنه خیلی خوب میشه.:thumbsupsmileyanim:
باشه حالا که اصرار میکنید مهمونه من فقط خودتون کیف پولتون رو بیارید
من فقط هر چی دوست داشتید مهمون میکنم
کیف پول چیه؟؟؟توجیب جا میشه؟؟ما که نداریم از این چیزایی که میگین.:21:باشه حالا که اصرار میکنید مهمونه من فقط خودتون کیف پولتون رو بیارید
من فقط هر چی دوست داشتید مهمون میکنم
کیف پول چیه؟؟؟توجیب جا میشه؟؟ما که نداریم از این چیزایی که میگین.:21:
:25r30wi:بابا مهسا اسرارمونو رو نکن دیگه...واریا از اینا که دخترا البومش میکنن عکس مامان و بابا و...............میذارن توش
بعدش کلی کارت دکتر و کیف و کفش فروشی توش
من عابر کارتای خالیمم میذارم توش کلاس داره.
:25r30wi:بابا مهسا اسرارمونو رو نکن دیگه...![]()
:25r30wi:بابا مهسا اصرارمونو رو نکن دیگه...![]()
جااااااااااااااااان؟؟:14:جااااااااااااان
اسرار یا اصرار
:14:جااااااااااااان
اسرار یا اصرار
جااااااااااااااااان؟؟
اسرار جمع سر-به معنیه راز.مشکلش چیه؟؟:smilies:
اسرار جانم جمع سر (راز)
من رفتم صبحانه تا الان سفره واسه خاطر من ولوئه.