عجبا.بله بله دارم سک.ت . ارامشتو میبینم اینجا:1dco2x0p1lilzhfpg1tبله گل پیاز.البته خودم چنین گلی و تا حالا ندیدم.ولی دیدم مناسبه وزن شعریه ازش استفاده کردم:1dco2x0p1lilzhfpg1tمن باید بگم پیری که میگم پیری..:نه اتفاقا برعکس خیلی هم ساکت و ارام هستم:a2d3:گل پیاز؟؟؟:smiliess (11):
ببین دیگه بعضیا چقده پیرننه رضا پیر نیست مهسا.یه کارتنو تو بچه گیاش ندیده بود که من دیده بودم:sadsmiley::dadad4:
رضا پشت سر من شاخ میزاری!:bunnyearsmiley:واستا..!ببین دیگه بعضیا چقده پیرن:bunnyearsmiley:
نه جانم.شما قراره البالو پلو واسمون درست کنی من هیچ وقت شاخ نیمذارم که واست.دستم اشتباهی اومد بالا.رضا پشت سر من شاخ میزاری!:bunnyearsmiley:واستا..!7977cujr38iyymsu8:
الان که فصل آلبالو نیست.هههههههه...!تا ده ماه دیگه باید هویجوری صب کنی ...:black_eyed:نه جانم.شما قراره البالو پلو واسمون درست کنی من هیچ وقت شاخ نیمذارم که واست.دستم اشتباهی اومد بالا.h34r-smiley:
هان؟من زنبقو نمیشناسم وگرنه میگفتم.واسا برم حالا ببینمای بابا چرا امروز همه قاطین رضا؟برو تاپیک بغلی بگو آریانا و زنبق ماچ کنن همدیگه رو:smiliess (12):
البالو فریز نکردین توو یخچال؟که الان واسم درست کنی؟:black_eyed:الان که فصل آلبالو نیست.هههههههه...!تا ده ماه دیگه باید هویجوری صب کنی ...:black_eyed:
شوخی میکنی؟؟:shocked:دستت درد نکنه آقا رضا.شبیه گرز رستم هم شدیم:1dco2x0p1lilzhfpg1tمن گل پیاز دیدم .... شبیه گرز رستم میمونه
پس با این حساب تناسب معنایی با ناز کردن نداره ولی خب شما به وزن شعری توجه کنید.:1dco2x0p1lilzhfpg1tمن گل پیاز دیدم .... شبیه گرز رستم میمونه
:25r30wi:جان خودم نمیدونستم.قسمت بوده که اینطوری تشبیه شی.:25r30wi:شوخی میکنی؟؟:shocked:دستت درد نکنه آقا رضا.شبیه گرز رستم هم شدیم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
آره منم باورم شد:New (6)::sdasdasd::25r30wi:جان خودم نمیدونستم.قسمت بوده که اینطوری تشبیه شی.:25r30wi:
بابا این صورتامون خراشیده شد اینقد که چنگ انداختی روش.نکن جانم.نمیدونستم باور کن جانمآره منم باورم شد:New (6)::sdasdasd:
نکوب جانم.چشم شما هم تشریف بیاریدسلامممممممممم بچه هاااااااا:ad54ad::ad54ad:
هر جا برین منم هستم هاااااااااااااااااا
وگرنه ایطوری میکنمممممممم:13: گفته باشم!!!!!!!
داداش گلم ،خوشم میاد از الان معلومه هر کی رو که دعوت میکنی ،به بستنی مهمونشونم میکنی! (البته پول اولی رو میزبان اون شهر تقبل میکنه ولی دوستانی که چند تا بستنی و .... میخوان پولشو شما حساب میکنی!)هنوز که کار پیدا نکردی اینقدر ولخرج شدی و داری مهمون نوازی میکنی پس از امروز پول تو جیبیهاتو پس انداز کن .نکوب جانم.چشم شما هم تشریف بیارید