-_ 22 مرداد ، همه باهم، اعتراض حضوری _-

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

karshenasgh

New member
من در مورد نامه تون یه چیز کوچولو بگم؟... توی این قسمتش:
علیرغم اعلام رییس سازمان سنجش پزشکی قبل از آغاز ثبت نام آزمون

اگه بنویسید رئیس محترم سازمان سنجش پزشکی، رسمی تر میشه..

mri13

New member
بچه ها متن آخرتونو بگید از لحاظ ویرایشی اصلاحش کنم. چند تا مشکل ویرایشیه دیگه هم داره باید درست بشه

ROJO

New member
اصلاحیه من برای متن دوم برای خبرگزاری ها

آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت یکی از مهم ترین و رقابتی ترین آزمون هایی است که هر ساله جهت گزینش داوطلبین به منظور ورود به دانشگاه ها برگزار می شود. سازمان سنجش آموزش پزشکی هر ساله ظرفیت پذیرش دانشگاه ها را به طور منظم و از قبل برنامه ریزی شده به اطلاع داوطلبین می رساند و هرگونه تغییر در ظرفیت ها از قبل اعلام می شد. اما متاسفانه امسال علیرغم اعلام رییس محترم سازمان سنجش پزشکی قبل از آغاز ثبت نام آزمون مبنی بر عدم تغییر ظرفیت های امسال (خبرگزاری ایسنا – کد خبر 92110905888)، شاهد کاهش چشمگیر و بی سابقه حتی تا 70 درصدی ظرفیت برخی رشته ها بودیم. به همین خاطر جمعی از داوطلبین طی دو نوبت در مقابل وزارت بهداشت تجمع نمودند که حاصل آن، وعده ی جناب آقای دکتر پورکاظمی مبنی بر افزایش ظرفیت در هشت رشته بود.(خبرگزاری ایسنا – کد خبر 93051104594 ) حال آن که با گذشت چند روز از انتشار این خبر، شاهد هیچ گونه افزایشی در ظرفیت ها نبوده ایم.
اکنون ما داوطلبین آزمون ارشد، برای چندمین بارمراتب اعتراض همه جانبه خود را نسبت به این کاهش ظرفیت، عدم اطلاع رسانی به موقع و بی توجهی به خواسته هایمان ، اعلام داشته و بازگشت ظرفیت ها به میزان سال قبل را خواستاریم.
امید است تا مسئولین صدای اعتراض ما را شنیده و درجهت رفع این مشکلات رسیدگی و عنایات لازم را مبذول فرمایند.

shiny

New member
آقای آبتین به جای قول بنویسید گفته آقای پور کاظمی مبنی بر قبول افزایش ظرفیت یا موافقت با افزایش ظرفیت

saeid3

New member
آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت یکی از مهم ترین و رقابتی ترین آزمون هایی است که هر ساله جهت گزینش داوطلبین به منظور ورود به دانشگاه ها برگزار می شود. سازمان سنجش آموزش پزشکی هر ساله ظرفیت پذیرش دانشگاه ها را به طور منظم و از قبل برنامه ریزی شده به اطلاع داوطلبین می رساند و هرگونه تغییر در ظرفیت ها از قبل اعلام می شد. اما متاسفانه امسال علیرغم اعلام رییس محترم سازمان سنجش پزشکی قبل از آغاز ثبت نام آزمون مبنی بر عدم تغییر ظرفیت های امسال (خبرگزاری ایسنا – کد خبر 92110905888)، شاهد کاهش چشمگیر و بی سابقه حتی تا 70 درصدی ظرفیت برخی رشته ها بودیم. به همین خاطر جمعی از داوطلبین طی دو نوبت در مقابل وزارت بهداشت تجمع نمودند که حاصل آن، وعده ی جناب آقای دکتر پورکاظمی مبنی بر افزایش ظرفیت در هشت رشته بود.(خبرگزاری ایسنا – کد خبر 93051104594 ) حال آن که با گذشت چند روز از انتشار این خبر، شاهد هیچ گونه افزایشی در ظرفیت ها نبوده ایم.
اکنون ما داوطلبین آزمون ارشد، برای چندمین بارمراتب اعتراض همه جانبه خود را نسبت به این کاهش ظرفیت، عدم اطلاع رسانی به موقع و بی توجهی به خواسته هایمان ، اعلام داشته و بازگشت ظرفیت ها به میزان سال قبل را خواستاریم.
امید است تا مسئولین صدای اعتراض ما را شنیده و درجهت رفع این مشکلات رسیدگی و عنایات لازم را مبذول فرمایند.

اینم خوبه .اگه رو این متن فوکوس کنیم تا 4شنبه دستمون بنده

ROJO

New member
ابتین جان نظر شما?!

من محترم رو برای رئیس اول
جناب رو قبل از اقای دکتر پور کاظمی
قول رو به وعده و خبر
و عنایات لازم مبذول فرمایند رو اخر اضاف کردم

اگر موافقین اون قسمتایی ک مشترک بود رو توی متن اول هم اعمال کنیم?

ROJO

New member
بچه ها نظرتون چیه ظرفیتا ی روزانه پارسال مقابلشم امسال رو پارچه نویسی کنیم?
یا یکاری کنیم تو چش باشه...

سلام
روجو جان من از دیروز که این تاپیکو زدی به همسرم گفتم که مرخصی بگیره و منو با خودش ببره تهران ... خیلی خوب شد که چهارشنبه شد چون همسرم تونست برنامه مرخصیشو تنظیم کنه .
بنابراین منم میام به همراه همسر و پسر کوچولوم.
شاینی عزیزم شماهم میتونی باما بیای :28:

saeid3

New member
اطلاع رسانی ضعیفی داریم کسانی که مدت بیشتری تو این سایت فعالیت میکنن .اگه واسشون مقدوره با مدیرای سایت هماهنگی کنن که همه رشته ها شرکت کنن .الان تو انجمن ما هیچ اطلاعیه ای نیست ..خیلی از کاربران وقتی وارد سایت میشن فقط با انجمن خودشون ارتباط دارن و کاری به تاپیک های مختلف ندارن

abtin13

New member
ابتین جان نظر شما?!

من محترم رو برای رئیس اول
جناب رو قبل از اقای دکتر پور کاظمی
قول رو به وعده و خبر
و عنایات لازم مبذول فرمایند رو اخر اضاف کردم

اگر موافقین اون قسمتایی ک مشترک بود رو توی متن اول هم اعمال کنیم?
خیلی هم خوبه.پس ویرایشگر محترم تغییرات رو اعمال بده و مشکلات نگارشی رو هم رفع کنه

- - - Updated - - -

اطلاع رسانی ضعیفی داریم کسانی که مدت بیشتری تو این سایت فعالیت میکنن .اگه واسشون مقدوره با مدیرای سایت هماهنگی کنن که همه رشته ها شرکت کنن .الان تو انجمن ما هیچ اطلاعیه ای نیست ..خیلی از کاربران وقتی وارد سایت میشن فقط با انجمن خودشون ارتباط دارن و کاری به تاپیک های مختلف ندارن

من خودم تو انجمن میکروب شناسی اطلاعیه دادم

ROJO

New member
سلام
روجو جان من از دیروز که این تاپیکو زدی به همسرم گفتم که مرخصی بگیره و منو با خودش ببره تهران ... خیلی خوب شد که چهارشنبه شد چون همسرم تونست برنامه مرخصیشو تنظیم کنه .
بنابراین منم میام به همراه همسر و پسر کوچولوم.
شاینی عزیزم شماهم میتونی باما بیای :28:

ای جان علی هم میاد :)

من شما و همسرتون رو اضاف میکنم، بعد اگه شاینی هم تونستن همراه بشن، مجدد ویرایش میکنم

مرسی

abtin13

New member
بچه ها نظرتون چیه ظرفیتا ی روزانه پارسال مقابلشم امسال رو پارچه نویسی کنیم?
یا یکاری کنیم تو چش باشه...

این که یه چند کیلومتری پارچه می خواد :smiliess (11):
من میگم هر کس ظرفیت کاهش یافته رشته خودش رو مقوا با ماژیک بزرگ بنویسه تا دیده بشه

ROJO

New member
این که یه چند کیلومتری پارچه می خواد :smiliess (11):
من میگم هر کس ظرفیت کاهش یافته رشته خودش رو مقوا با ماژیک بزرگ بنویسه تا دیده بشه
این جزو برنامه های من زمانی بود ک گفتم اگه رشته های دیگه اضاف نشدن فقط در جهت منافع خودمون قدم برمی داریم...

abtin13

New member
این جزو برنامه های من زمانی بود ک گفتم اگه رشته های دیگه اضاف نشدن فقط در جهت منافع خودمون قدم برمی داریم...

خوب توی هر مقوا سه تا رشته رو می نویسیم جوری که هم جا بشه و هم دیده بشه.کلا چنتا رشته داریم؟همشو می نویسیم؟

ROJO

New member
(متن اول) این متن شد برای امضا در روز تجمع

آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت یکی از مهم‌ترین و رقابتی‌ترین آزمون‌هایی است که هر ساله جهت گزینش داوطلبین به منظور ورود به دانشگاه‌ها برگزار می‌شود. سازمان سنجش آموزش پزشکی هر ساله ظرفیت پذیرش دانشگاه‌ها را به‌طور منظم و از قبل برنامه‌ریزی شده به اطلاع داوطلبین می‌رساند و هرگونه تغییر در ظرفیت از قبل اعلام می‌شد. اما متاسفانه امسال علیرغم اعلام رییس محترم سازمان سنجش پزشکی قبل از آغاز ثبت نام آزمون مبنی بر عدم تغییر ظرفیت‌های امسال (خبرگزاری ایسنا – کد خبر 92110905888)، شاهد کاهش چشمگیر و بی‌سابقه حتی تا 70 درصدی ظرفیت برخی رشته‌ها بودیم. حال با این وضعیت آینده بسیاری از جوانان این مرز و بوم در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است. جوانانی که به امید ظرفیت‌های سال قبل یک سال از عمر گرانبهای خود را صرف آمادگی برای این آزمون کردند ولی اکنون همه امید خود را بر باد رفته می‌یابند.
ما داوطلبین آزمون ارشد، مراتب اعتراض همه جانبه خود را نسبت به این کاهش ظرفیت، عدم اطلاع‌رسانی به موقع و بی توجهی به خواسته‌هایمان، اعلام داشته و بازگشت ظرفیت‌ها به‌ سال قبل را خواستاریم.

abtin13

New member
آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت یکی از مهم‌ترین و رقابتی‌ترین آزمون‌هایی است که هر ساله جهت گزینش داوطلبین به منظور ورود به دانشگاه‌ها برگزار می‌شود. سازمان سنجش آموزش پزشکی هر ساله ظرفیت پذیرش دانشگاه‌ها را به‌طور منظم و از قبل برنامه‌ریزی شده به اطلاع داوطلبین می‌رساند و هرگونه تغییر در ظرفیت از قبل اعلام می‌شد. اما متاسفانه امسال علیرغم اعلام رییس محترم سازمان سنجش پزشکی قبل از آغاز ثبت نام آزمون مبنی بر عدم تغییر ظرفیت‌های امسال (خبرگزاری ایسنا – کد خبر 92110905888)، شاهد کاهش چشمگیر و بی‌سابقه حتی تا 70 درصدی ظرفیت برخی رشته‌ها بودیم. حال با این وضعیت آینده بسیاری از جوانان این مرز و بوم در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است. جوانانی که به امید ظرفیت‌های سال قبل یک سال از عمر گرانبهای خود را صرف آمادگی برای این آزمون کردند ولی اکنون همه امید خود را بر باد رفته می‌یابند.
ما داوطلبین آزمون ارشد، مراتب اعتراض همه جانبه خود را نسبت به این کاهش ظرفیت، عدم اطلاع‌رسانی به موقع و بی توجهی به خواسته‌هایمان، اعلام داشته و بازگشت ظرفیت‌ها به‌ سال قبل را خواستاریم.

توی اون پرانتز خبرگزاری ایسنا تاریخ خبر رو هم بنویسیم کامل تر میشه. مورخ 9 بهمن 1392

ضمنا آخرش اینطوری باید باشه: جهت رفع این مشکلات اقدامات لازم را مبذول فرمایند

ROJO

New member
من بررسی میکنم تمام رشته هایی ک متقاضیاش اینجا میان رو میگم تا فردا شب

فقط ی سوال دیگه:

متنی ک روز تجمع امضا میکنیم( متن اول) روی چی باید چاپ شه?

کی چاپ میکنه?

و اینکه کسی ک اینکارو میکنه باید اول هر پاراگراف رو چنتا فاصله بندازه ببره جلو تا پاراگراف بندیا درست باشه

ROJO

New member
متن اول

آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت یکی از مهم‌ترین و رقابتی‌ترین آزمون‌هایی است که هر ساله جهت گزینش داوطلبین به منظور ورود به دانشگاه‌ها برگزار می‌شود. سازمان سنجش آموزش پزشکی هر ساله ظرفیت پذیرش دانشگاه‌ها را به‌طور منظم و از قبل برنامه‌ریزی شده به اطلاع داوطلبین می‌رساند و هرگونه تغییر در ظرفیت از قبل اعلام می‌شد. اما متاسفانه امسال علیرغم اعلام رییس محترم سازمان سنجش پزشکی قبل از آغاز ثبت نام آزمون مبنی بر عدم تغییر ظرفیت‌های امسال ( خبرگزاری ایسنا – کد خبر: 92110905888 -- تاریخ خبر: 9 بهمن 1392 )، شاهد کاهش چشمگیر و بی‌سابقه حتی تا 70 درصدی ظرفیت برخی رشته‌ها بودیم. حال با این وضعیت آینده بسیاری از جوانان این مرز و بوم در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است. جوانانی که به امید ظرفیت‌های سال قبل یک سال از عمر گرانبهای خود را صرف آمادگی برای این آزمون کردند ولی اکنون همه امید خود را بر باد رفته می‌یابند.
امید است تا مسئولین صدای اعتراض ما را شنیده و درجهت رفع این مشکلات اقدامات لازم را مبذول فرمایند.

SINA70

New member
سلام دوستان....
خسته نباشین....
بچه های خون شناسی زخم خورده کسی اینجا هست...:auizz3ffy9vla57584x

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا