abtin میخوام حرف بزنم میترسم بقیه بگن داری پالس منفی میدی.اونایی که رفتن میفهمن من چی میگم.امیدوارم راهی که انتخاب کردید نتیجه بده چون منم ازش سود میبرم و اینکه اونجا 10 نفر بیشتر آدم جمع نشه به نفع هیچ کس نیست و فکر نکنید من خوشحال میشم ولی من دلم برای اون دوستانی میسوزه که از شهرستان با سختی میان و اینجوری ناامید میشن و دلم برای اون دوستی میسوزه که از خرماباد بلند شد اومد و اونجور خسته و گرسنه بدون ناهار و بدون نتیجه مایوس شد وگرنه بیکار نیستم که با شما کل کل کنم.این دوستان نمیتونن هم شنبه بیان و هم 4شنبه. فکر نکنید هرکی تونست هر روزی بره خوبه مشکل ما اینه که یک رهبر درست نداریم که همه قبولش داشته باشن و یک روزی رو تعیین کنه و همه همون روز برن.تهرانو شهرستانمون با هم شد 30 نفر حالا شما میگی شنبه تهرانیا برن 4شنبه شهرستانیا.فکر نکنید این 2تا تجمع از هیچی بهتره چون این چند دستگی باعث ناامیدیه خیلیها میشه و به اون تجمع اصلی که با این کاراتون ممکنه هیچ وقت تشکیل نشه آسیب میزنه.نمیفهمم چطور با این استقبال کم متوجه این موضوع نشدید. امیدوارم موفق باشید و تجمعتون نتیجه بده
خب اینکه کاری نداره این دفعه میزاریمش 4 شنبه ! بعد اون دستیاری ها توی ماه رمضون 4 تا تجمع برگزار کردن بعد ما میگیم چرا به اونا حقشون رو میدن به ما نمیدن !
فقط اگر این هفته همون تعداد کم بودیم به نظرم وقتی گفتن جمع شید اتاق کنفرانس همه بریم اونجا !
این جوری یه گفتمان درست صورت میگیره هر چند برای یک تعداد رشته معدود !
من نگاه میکردم متوجه شدم دستیاری ها یک عالمه امضا جمع کرده بودن علاوه بر تجمع 60 نفرشون ! یعنی یه جمعیت هدفمند بودن و در آخرم به هدفشون رسیدن ! این جمعه هم انتخاب رشته دوباره میکنن !!!!!
بعد خانم مری شما مگه به هدفتون رسیدید که میگید تجمعتون !