-_ 22 مرداد ، همه باهم، اعتراض حضوری _-

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

asayesh

New member
اتفاقا دفعه پیش نماینده ها که در مورد ربعضی شهرهای حذف شده بعضی رشته ها گفتن ضیایی گفت که همچین چیزی اتفاق نیافتاده و چون اونجا هم دفترچه نبود نتونستیم حرفمون رو اثبات کنیم.دفترچه امسال و سال قبل هم فراموش نشه.هر کسی بخش مربوط به رشته خودش رو که ظرفیت های حذف شده(بلوکه شده) دارن رو با خودش بیاره

دقیقا باید دفترچه ثبتنام رو با خودمون ببریم که ببینن ما بر اساس شهرهایی ثبتنام کردیم که گفته بودن میگرن ولی حالا حتی با شهریه هم اسم این سهرهانیست

soheil...

New member
قصد دارم بنری که در پست قبلی در موردش صحبت کردم رو به همراهی یکی از دوستان به مدت سه روز از یکشنبه تا سه شنبه هفته آینده جلوی دفتر ریاست جمهوری هر روز از ساعت 10 صبح تا 2 بعد از ظهر برپا کنیم...
یک نفر داوطلب هم برای همکاری می خوام، کسی از دوستان همراهی خواهد کرد؟
به امید یاری یک نفر...!!!
یا علی

آخرین ویرایش:

abtin13

New member
اره هر راهی میرید برید هر دری میزنید بزنید

ولی

همش در راستای هدف اصلیمون

یهو منحرف نشید سر از تپه های عباس اباد در بیارید خخخخ

در ضمن هدفمونم بزرگ در نظر میگیریم ک ی حداقلایی بهمون بدن ک اگه هدف کوچیک باشه چیزی دستمونو نمیگیره در نهایت

هدف ما برگشت ظرفیت ها به مقدار سال قبل هستش.حتی کسانی هم که بعنوان نماینده می فرستیم باید همینو بگن.من خودم هم میدونم این کار امکان نداره انجام بشه ولی ما هم باید دست بالا رو بگیریم و از حداکثرها صحبت کنیم تا بلکه اون وسطا یه چیزی گیرمون بیاد

م.صفری

New member
دوستان عزیز لطفا یکی از آقایون یا خانم ها که براشون ممکنه بنری با مضمون زیر تهییه کنند، هرچه هم که هزینه ش بشه، خودم تقبل میکنم:
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران، جناب آقای حسن روحانی؛
"لطفا با تدبیر راهگشای خود، مانع از هدر رفتن ... سال عمر دانشگاهی کشور عزیزمان، ایران اسلامی شوید"

پانوشت 1
تعداد ظرفیت های کاهش یافته پذیرش امسال نسبت به سال قبل در قسمت نقطه چین قرار خواهد گرفت(مثلا شاید 1300 یا چه میدونم 1400-1500 باشه).
پانوشت 2
لطفا اگر کسی از دوستان برایش امکان دارد، زحمت این کار را تقبل کنند، باور بفرمائید اگر برای خود من امکان داشت، خودم این کار را به عهده می گرفتم. صرفا چون می خوام زودتر تهییه این بنر صورت بگیرد، از دوستانم این درخواست رو داشتم. اگر اجازه بدهید فردا که از وزارت کشور برگردیم، رقمی رو که باید درجای نقطه چین قرار گیرد، محاسبه و در همین تایپیک قرار میدم.
پانوشت 3
تو متن اصلی، ...عمر "ن خ ب گ ا ن" دانشگاهی...، باید قرار بگیره ولی نمیدونم چرا کلمه "ن خ ب گ ا ن" همش پاک می شه!!

چون اون کلمه اسم یه م---و----سس------ه کنکوریه فیلتر میشه

ROJO

New member
این پیشنهاد بنر خیلی عالیه، دوستان تهرانی توجه کنن، ما ک نمیتونیم با خودمون بیاریم

ROJO

New member
از دیروز تا حالا هیچ اسمی اضاف نشده پس کجایید بچه ها

حتی دوستانی ک سری قبل رفتن هم الان غیبشون زده، دمتون گرم واقعا

پس هر اتفاقی افتاد حق اعتراض بما رو ندارید، از الان اتمام حجت کردم... خود دانید

saeid3

New member
از هر رشته حداقل یه نفری بیاد .چون هرکس از رشته خودش دفاع میکنه

*فرناز*

New member
12 صفحه جلو رفته ولی فقط چند نفرن که بحث رفتن رو پیش کشیدن!!:smiliess (9):

ROJO

New member
امروز ک هیچ، فردا هم ک هیچ

ولی

تا شنبه 18 مرداد

اگه از رشته های دیگه کسی اضاف نشد،

سیاست های تجمعمون رو تغییر میدیم همش در راستای منافع و حقوق رشته های خودمون

ما الان از پنج شش تا رشته ایم، نمیتونیم بیایم سنگ چند ده رشته ی دیگه رو ب سینه بزنیم،
وقتی کسی واسه حق خودش ارزش قائل نیست دلیلی نمیبینم این جمع به اب و اتیش بزنن براشون

حتی محتوای بنر و دستنوشته هامونم سوق میدیم ب سمت خودمون

این اخطار اخر بود

elmira1365

New member
اوکی عزیزم،پس من ببینم چیکار میتونم کنم ، اخه سه شنبه رو 100% میتونستم بیام ، حالا ایشالله که همون جهارشنبه اوکی شه و مرخصی بگیرم بیام

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ROJO

saeid3

New member
خیلی ها نسبت به این قضیه بی تفاوتن...سال دیگه وضعیت سختر میشه

Iris

New member
سلام دوستای خوبم مطمئنا خیلیامون در تلاشیم اگه خودمون شرایط اومدن ب تهران نداریم حداقل یکی رو بفرستیم سکوت مارو به پای مهم نبودن یا بیخیالیمون نذارین نمیخایم قول الکی بدیم و شعار الکی واسه اومدن ...شما قراره4شنبه برین وتااون روزهنوز یه هفته مونده حداقل با خودمون خوب باشیم تا خدا کمکون کنه نه اینکه از الان حرف رشته خاص رو بزنیم این حرفو میزنم نه بخاطر خودم چون از قبولی خودم مطمئنم بلکه بخاطر تلاش خیلیا که با همین رتبه امسالشون اگه ظرفیت مث پارسال می بود قبول میشدن ...پس تلاش کنیم بخاطر همدیگه ن بخاطر خودمون

موفق باشید

abtin13

New member
اینجوری که بوش میاد این دفعه حتی کمتر از دفعه قبلیم.سر کاریم آقا سر کار:thumbsdownsmileyani

saeid3

New member
کسانی که منتظر می شوند به خواسته های خود می رسند،اما فقط به باقی مانده ی خواسته های افرادی می رسند که قبل از آنها شتاب کرده اند.

آخرین ویرایش:

ROJO

New member
گفتم ک دو روز دیگه وقت میدیم ک اگه کسی میخواد بیاد...

فکرشم کردم ک چی بنویسم واسه این چنتا رشته ی خودمون

دقیقا یاد این ایه افتادم:

(بنی اسرائیل) گفتند: «ای موسی! تا آنها در آنجا هستند، ما هرگز وارد نخواهیم شد! تو و پروردگارت بروید و (با آنان) بجنگید، ما همینجا نشسته‌ایم»!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: abtin13

Rainy Lady

New member
من هستم
تهران هستم.هیچ مشکلی ام ندارم
شرمنده دفعه ی پیش نیومدم.امید نداشتم
اگرچه وضعیت من تغییری نمیکنه.بخاطر شماها ...دوستان سخت کوش من

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ROJO
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا