-_ 22 مرداد ، همه باهم، اعتراض حضوری _-

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ROJO

New member
کسی قراره از بچه ها بره با مسئولین صحبت کنه؟
یا فقط میخوایم جمع شیم؟؟
اگه اجازه بدن چرا ک نه!

چنتا از اقایون ک خوب صحبت میکنن برن

البته اونا خودشون دیگه تمام استدلالات ما رو از بر هستن، فقط باید تعداد زیاد باشه ک ببینن افراد زیادی هستن ک ازین استدلالات و اعتراضات دارن...

abtin13

New member
کسی قراره از بچه ها بره با مسئولین صحبت کنه؟
یا فقط میخوایم جمع شیم؟؟

وقتی اونجا جمع بشیم خودشون میان به ما میگن که نماینده بفرستین تا باهاشون حرف بزنیم.اون نماینده ها رو هم انتخاب می کنیم تا برن صحبت کنن

abtin13

New member
ایگزکتلی.البته اینجا بهتر از بقیه جاهاس.مساله خانوادگی رو بهتره توی خود خانواده حلش کرد

elmira1365

New member
دوستان به نظرم حالا که وقت داریم از الان شروع کنیم به هماهنگی با خبرگذاری ها برای حضورشون و همین طور به نظرم حرفامون رو برای بازتاب بیشتر روی مقواهای بزرک هم بنویسیم مثلا همه با یه مقوای بزرگ در درست بنویسیم جقدر دروغ و ناعادلاتی وزارت بهداشت
یا هر چیز دیگه که بازتاب کوبنده ای داشته باشه

saeid3

New member
دوستان به نظرم حالا که وقت داریم از الان شروع کنیم به هماهنگی با خبرگذاری ها برای حضورشون و همین طور به نظرم حرفامون رو برای بازتاب بیشتر روی مقواهای بزرک هم بنویسیم مثلا همه با یه مقوای بزرگ در درست بنویسیم جقدر دروغ و ناعادلاتی وزارت بهداشت

الان زوده واسه این کار .چون زودتر از اعتراضمون یه مصاحبه میکنن و میگن ظرفیت 10 رشته را قراره افزایش بدیم و نتیجش اینه نصف بچه ها نمیان....

ROJO

New member

کاملا موافقم
با خط خودمون توی مقوا با ابعاد مختلف بنویسیم خیلی بهتره تا اون برگه هایی ک تو عکس دیدیم تو دست بود و روش نوشته بود: اعتراض

دل آرام

New member
آقا من این دفعه دوست دارم روی یک مقوا بزززززگگگگگگ بنویسم :: وزاتخونه ی خیانت کار ای کاش حق طلاق با من بود!!! :25r30wi:

ROJO

New member
در مورد خبرگزاریها مطمئن باشید ما زیاد باشیم اونا خودشون با سر میان

abtin13

New member
شهرک قدس- بلوار فرحزادی- بلوار ایوانک- ساختمان مرکزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

ROJO

New member
آقا من این دفعه دوست دارم روی یک مقوا بزززززگگگگگگ بنویسم :: وزاتخونه ی خیانت کار ای کاش حق طلاق با من بود!!! :25r30wi:

منم باید ی جمله ای خطاب ب پورکاظمی بنویسم با این مضمون که ما انتظار حمایت داشتیم، ولی خیانت دیدیم با اون خبر افزایش ایسنا ک کشک بود..

saeid3

New member
حتی عصر سه شنبه میشه واسه کامران نجف زاده و حسینی بای پیغام گذاشت که فردا تجمعه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا