Sahar_az
New member
مرسی عزیزمسحرجان تبريک ميگم.يه سوال داشتم.درصدسلولى و مولکوليت عاليه.به نظرت براى اين درصد بالا کتاب دکتر محمدنژاد بيشتر تاثير داشت يا کلا.س؟اگه ميشه مشخصات کامل کتابتم بنويس بى زحمت.
آخه هر کسی با بغلیش فرق داره خب
دوست من خودش این کتاب رو خونده بود پارسال و کنکور 93 رو 80 درصد زده بود و آدمی بود که 100 درصد با کـلاس مخالف بود چون سر کـلاس خوابش می برد
این کتاب هم کاملا خلاصه شده ی لودیش هست ولی خب از خلاصه لودیش کمتر هست
اگه یه خورده سختی به خودت بدی بدون کـلاس هم می شه خوند همون طوری که دوست من خوند
اینم یادم رفت بگم که توی کنکور 3 تا سوال کاملا برای من نااشنا بود که اونم از فصل سرطان بود (شایدم چرخه سلولی
من خلاصه لودیش رو نخوندم که بخوام توصیه ش کنم چون شنیدم مطلب اضافی هم زیاد داره ولی اونم کتاب خوبیه فکر می کنم
مشخصات کتاب
بیولوژی سلولی مولکولی
نویسنده دکتر جواد محمـدنــژاد
انتشارات یاد عارف
سحررررررر جووووون واقعا ممنونتیم، ایشالا پله های موفقیتو همینجوری بری بالا، فقط سحر جون شما تافلو کامل خوندین؟ منظورم اون ده تا دیدینگ هر درسه؟ بعد منظورتون از مرور چی بود؟ یعنی ی دور کتابو میخوندین بعد میومدین از اول ب مرور کردن؟؟؟؟
- - - Updated - - -
احسان خان خسته نباشی والاااااا
مرسی عزیزم
اره تافل رو کامل خوندم
اصلا اون متنای آخر هر درس کلی لغت به درد بخور داره... اونا رو بخونی، لزگی برات خیلی راحت تر می شه
رو حساب اون متنا من به همه می گم اصلا سمت 504 نرن
برای مرور هم اره... یعنی وقتی که یک دور درسام تموم شد برگشتم به مرور کردن دوباره و شروع کردم از اول خوندن و تکرار کردن
برای ایمونو و زیست هم یه مدت بعد از تموم شدن دور اولم کلا درس خوندن رو تعطیل کردم و فقط تست زدم
هر روز یک فصل می زدم یا اگه اون یک فصل ایمونو تعداد تستاش کم بود، 2 تا فصل رو می زدم و بعد هم غلطام رو چک می کردم و دوباره اون قسمت رو می خوندم