بالاترم یه کوچولو گفتم الان کامل تر بگم؛
من از اون اول عادت داشتم که وقتی شروع می کنم به درس خوندن تا اون مطلب تو ذهنم نره نمی تونم برم سراغ مطلب بعدی
در نتیجه دور اولم خیلی طول می کشید
ولی خب ایمونو که پایه داشتم خیلی راحت تر از بیوشیمی و زیست پیش می رفت... بیوشیمی هم یه پایه ضعیفی داشتم و بازم از سلولی مولکولی راحت تر بود ولی این 2 تا برای دور اول خیلی وقتم رو می گرفتن
مدل درس خوندنم برای همه درسا یکسانه
یه عادتیم که دارم اینه که بعضی درسا رو که یاد نمی گرفتم می شستم می نوشتم... همونطوری کامله کامل
ولی از حفظ می نوشتم بعد هم چک می کردم و اونایی که بلد نبودم رو دوباره می خوندم... این کار ازم وقت می گرفت ولی خب عادت من بود دیگه... به کسی هم توصیه نمی کنم
ولی بیوشیمی رو بنویسید
چرخه ها رو مخصوصا
دور اول رو که می خوندم بر می گشتم از اول دوباره... این دور اول رو که می گم واقعا 1 دور نبودا
) شاید در همون لحظه 10 دور می شد با تکرارایی که برای خودم می کردم و از حفظ می گفتم
باز هم همه درسا همین بود به جز زبان که مدل درس کلا فرق داره...
غیر از اون دوره ی کلی که ماه آخر انجام دادم بعضی وقتا هم پیش میومد که مطلبی یادم رفته بود و بر می گشتم که بخونم
ولی این مدل دوره کردن هم به نظرم بستگی به فرد داره
و واقعا مهم ترین چیز دوره هستش... واقعا 90 درصد مطالب فراموش شده توی همون دوره (حتی با یه نگاه انداختن و ورق زدن) بر می گردن
ایمنی: دور اول که مطلب رو می خوندم، می بستم و می زاشتم کنار و چند روز بعد تست می زدم
زیست: برای زیست هم اکثرا مثل ایمونو بود ولی گاهی وقتا هم مثل بیوشیمی می شد مخصوصا مولکولی که حتما باید رو تستا یه نگاه می نداختم ببینم چطوریه... بماند که کتاب تستم اصلا جالب نبود!
بیوشیمی: بعضی از فصلایی که خیلی فرار بود همون بعد از خوندنم تست می زدم... یعنی 5 تا 5 تا می زدم
میکروب: میکروب هم کتابم طوری بود که خودش با تست بود... یعنی درسنامه با تستش تکمیل می شد... در نتیجه بعد از هر 2-3 صفحه مطلب باید تستا رو می زدم و پاسخ تشریحیشون رو می خوندم
زبان: زبان هم که همش با تست پیش می ره
اصلا خلاصه برداری نمی تونم بکنم! یعنی خلاصه هام از رفرنس حجیم تر می شن
فقط یه بار برای میکروب خلاصه نویسی کردم که اونم شدیدا پشیمونم... یعنی هم نرسیدم خلاصه هام رو بخونم هم این که وقتم الکی پای خلاصه نوشتن رفت
نت هم بر نمی داشتم ولی به جاش از ماژیک استفاده می کردم که جاهایی که اصلا تو ذهنم نمی ره هایلایت شده باشه
زبان رو از اول با لایتنر خوندم و توصیه می کنم حتما حتما حتما با لایتنر بخونین... خیلیا بودن اطرافم که می گفتن نـــــه ما تو دفترچه می نویسیم و می خونیم ولی بعد یه مدت دفترچه تون انقدر پر می شه که اصلا دوست ندارید سمتش برید
از منه تنبل بشنوید که لایتنر بهترین و آسون ترین راهه
و این که این اخریا یه سری از موارد بیو و زیست و ایمونو رو هم لایتنر می کردم و دیگه دوره آخرم با لایتنر بود
یه خورده نوشتن و خوندنشون وقت گیر بود ولی واقعا از نتیجه اش راضیم
میکروب رو هم بیشتر اسمای عجق وجق رو با لایتنر خوندم که اونم شدیدا راضیم
مثلا من خودم همیشه بارتونلا باسیلی فورمیس و بیماریاش رو با استرپتوباسیلوس مونیلی فورمیس اشتباه می کردم... که امسال تب هاورهیل سوال کنکور بود
والا الا
ن چیزی به ذهنم نمیادانقد که سوالا کامل بود و منم سعی کردم تا جایی که می شد کامل جواب بدم
بازم بچه ها اگه سوالی داشتن بپرسن (اگه حالی مونده باشه براشون:riz481 اگه جا افتاده من هستم)