سلام عزیزم.. ممنونم..
نه ب نظرم اگر خودت ادم پیگیر و حساس و دقیقی هستی بدون کللاس میرسی ب هدفت..
فقط حواست باشه منابعت خوب باشن.. تست زیاد کار کنی و زیاد بخونی... کاری ک همه باید بکنن..

)
مهمترین دلیلی ک من براش رفتم این بود ک من اصا برنامه ریزی نمیتونم بکنم.. ینی بلدم برنامه بنویسم.. ولی بلد نیستم اجرا کنم.. چون خیلی گوش ب بازی و ریلکسم.. باید زور بالا سرم باشه ک ی کاری رو انجام بدم.. البته وقتی ی کاری رو بخوام بکنم میرم تا تهش..به علاوه برا ایمنی وقت نداشتم چن تا کتاب بخونم.. برا بیوشیمی هم واقعا نمیدونستم چی بخونم.. سوالای پارسال خیلی بد بود.. اون موقع هم ک من بیو ثبت نام کردم ضریب دو بود.. برا همین دیدم استادش خوبه ثبت نام کردم..
کلااس خوبیش اینه ک نکات مهم رفرنس رو اماده ب ادم میدن.. و اما خیلی بدیا داره ک کسی ک میاد کللاس باید در نظر بگیره.. از جمله اینکه خیلی وقت گیره.. اینکه تو باید با کلااس جولو بری وگرنه خیلی عقب میفتی و اومدنت ب کلااس میشه وقت و پول هدر دادن..
کسی ک نمیاد کلااس تنها کاری ک باید بکنه اینه که توو اون تایمایی ک کسی ک میره کلااس تو راهه کلااس و استراحت بعده شه ، اون باید درس بخونه.. کار سختی هم نیس ظاهرا...
کسایی ک کلااس میرن خیلیاشون هستن ک موفق نمیشن، چون تلاش زیادی نکردن.. در واقع کلااس رفتن وقتی معنا پیدا میکنه ک تو خودتم تلاشگر باشی..
و در ضمن خیلی از بچه ها ک قبول شدن با رتبه های عالی کلااس نرفتن ، رفرنس خوندن، اما با یک برنامه ریزی دقیق و فشرده پیش رفتن... دست مریزاد دارن.. نمونه زنده ش خانم مهسا بیاتی رتبه 1 پارسال ..
همینجا حتما بچه هایی هستن ک کلااس میرفتن.. اگر کسی این پیامو خوند لطف کنه نظرشو درباره کلااس رفتن بگه تا همه مطمئن شن.