بله من با همون اطلاعاتی که واسه بهداشت میخوندم سر جلسه رفتم.نتیجم جالب نبود.بهترین رتبم تو زیر گروه میکروب بود که 63 شدمببخشید شما ارشد علوم شرکت کردید؟رتبه تون چند شد؟
مهسا خانوم تبریک بابت قبولیتون...ایشالا همیشه موفق باشید:rose:
میشه بگید چه فصلهایی رو از وجگانی خوندید و چه فصل هایی رو از پاکزاد؟؟؟ من شنیدم آنتی ژن آنتی بادی و واکسن عباس کامل نیستش...
برای ریدینگ زبان از چه کتابی استفاده کردید شما؟؟؟
سلام ممنون عزیزم.من لنینجر ترجمه دکترجعفرنژادو هارپر ترجمه پاسالارو خوندم.سلام مهسا خانم
تبریک میگم واقعا عالیه انشاا...همیشه موفق باشی
مهسا جون لنینجر وهارپر ,ترجمه ی کی رو خوندی ? منظورت از لنینجر اصول بیوشیمی لنینجره?
ممنون عزیزم لطف کردی ببخشید یه سواله دیگه برام پیش اومده به نظر شما برای بیوشیمی ضروریات بیوشیمی رضا محمدی بهتره یا لنینجر وهارپر ,راستش نمیرسم چند منبع بخونم میخوام اونی که بهتر نتیجه میده رو بخونم :33:ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام.خیلی ممنون عزیزم.بله همه گزینه هارو بررسی کنین و به لایتنر اضافه کنید...
سلام مهسا خانوم:ad54ad:
منم قبوليتو تبريك ميگم:applause:
1سوال داشتم راجب زبان.وقتي تستاي قسمت لغاتو ميزدي به جز گزينه درست بقيه گزينه ها كه جديد بودن معنيشونو به لايتنر اضافه ميكردي؟؟؟
به نظرم معني خود جواب كه تو جمله يادميگيريم بهتر تو ذهن ميمونن تا بقيه گزينه ها
ممنون ميشم راهنمايي كني :rose:
سلام مهسا جان
خیلی خیلی بهت تبریک میگم بابت موفقیتت
عزیزم شما از لایتنر که استفاده میکردی منظورت همون جعبه جی 5 هست؟
بعد شما خودت فیش مینوشتی برای لایتنرت یا جی برگ های آماده خریدی؟
برای 504 و تافل و 1100 واژه جی برگ های آماده هست اونا رو بگیرم یا خودم بنویسم؟؟
سلام.خیلی ممنون.سرولوژی تو کتاب سرولوژی پاکزاد که جز منابع اعلام شده وزارته هست ولی چون حواشی زیادی داره تو کتاب و با اونهمه جزییات لزومی نیس بلد باشیم چون خیلی وقت گیره یهسلام مهساجان صمیمانه بهت تبریک میگم.گفتین سرولوژی تو هیچ کتابی نبوده میشه بگین از کجا خوندینش؟ممنون دوست عزیز
صرفا علاقه شخصیم بزرگترین انگیزه من بوده .تو این کشور که هرروز یه لایحه جدید تصویب میشه وهیجی ثابت نیس زیاد هم حرفای الان واسم مهم نیس.تا جایی که بتونم هدفم واسه ادامه اینجا نیس امیدوارم تا اونموقع هم خیلی چیزا بهبود پیداکنه.جلوی افکار منفی رو وقتی میتونی بگیری که همه انرژیت رو هدفت متمرکز باشه.اونوقت فقط کار خودتو میکنی و هیچی جلو دارت نیس...بنظرتون چه طور به خودمون انگیزه بدیم و جلوی افکار منفی را بگیریم؟ایا به بازار کار ایمنی فکر کردین ؟و یا بحث هایی که اخیرا وجود داره بین پاتولوژیست ها ورشته هایی مثل ایمنی برای مجوز ازمایشگاه؟در کل اهداف بلندمدتتون رو از قبل در نظر دارین یا سعی میکنید به این که چی میشه توجه نکنید؟
مهسا جون شما لغات را eng به eng ترجمه میکردی و در برگه یادداشت میکردی؟
وقتی مثلا 504 میخوندی تمام لغت های جدید را مینوشتی یا فقط اون 12 لغت اصلیو؟