سلام...منم میتونم تواین مسابقاتون شرکت کنم؟!حدسم میگه مژگان جون.دلیله خاصی ندارم شانسی میگم
![]()
وووووووووی چرا اینقد شبیه منه :5:
:smiliess (11):من بچه بودم کارخطرناک که میکردم ؛یعنی اصلا احساس خطر نمی کردم ......کلید چیه؟؟:riz481:
دوچرخه هم که سوارمیشدم ای حال میداد ای حال میداد از اون دوچرخه بزرگا هس دوبرابر سایز خودته از اونا
فوتبالم که بعله..تیله هم که خوراکمون بود
معلمم به این شیوه گول زدم خخخخخخ
از اون فداکاری های خنگولی هم زیاد انجام دادم
روسریمو که همیشه همینطوری کج و معوج میپوشیدم .... فرم صورت و چشم وایناشم که خودمم
کلا خودمم.... ...بگم کیه ؟؟
وقتی زوت شک داره از بقیه چه انتظاری میشه داشت:65d6a5d6s:تویی!؟ تو نیستی که! نه جدی خودتی!؟ کیه!؟ یعنی کی میتونه باشه! ههههههه! حالا چکار کنیم!؟ یعنی چی میشه!![]()
![]()
![]()
1- hebe.nurse
2- profsor
3- مریم*
4- AWWA
5- MoZhgan Jan
6- ba ba barghi
خاطره:
وای بلاخره نوبت منم شد
خاطره چی بگم بچگیام پره خاطره بود
خوب یکی اینکه کلاص ( خخخخخخ هی فیلتر میشه) اول که بودم همیشه نمره هام عالی بود مث همه اولی ها.
بعد چند وقت واسه اولین بار 20 نشدم که توی درس املا بود. 17 گرفتم ... فکر میکردم که خیلی خیلی نمره بدیه خخخ
خیلی میترسیدم از مادرم که الان این نمره رو ببینه چقدر دعوام کنه. وقتی ظهر اومدم خونه به خواهرم گفتم من قایم میشم به
مامان نگو کجام ..... وای یادمه 4 ساعت توی کمد جا کفشی داخل راهرو بودم . داشتم خفه میشدم دیگه خخخخخ ..... مامانم در به درد دنبالم میگشت..
آخر سرم خواهرم لوم داد! بعد اومدن دیدن قایم شدم تو کمد مامانم بجای دعوا بوسم کرد.. خخخخخ
حالا ببینم کی منو میحدسه ؟!!