✯✯✯ مسابقهــــ عکســـ دورانـــــ بچگیـــــ ( سری دوم) ✯✯✯

N@RVIN

Well-known member
بین سه تا گزینه شک دارم خیلی انتخاب سختیه :ph34r-smiley:

البته دقت می کنم میشه دو تا

و اما حدس : awwa

yara

New member
حدس: هبه البته بیشتر به بابا برقی میخوره خاطرش ولی همون هبه جهنم وضرر:sadsmiley:

دلیل:هویجوری به ذهنم رسید
:smiliess (12):

lidalida

New member
سلام...منم میتونم تواین مسابقاتون شرکت کنم؟! :) حدسم میگه مژگان جون.دلیله خاصی ندارم شانسی میگم :)

شفق بانو

New member
سلام...منم میتونم تواین مسابقاتون شرکت کنم؟! :) حدسم میگه مژگان جون.دلیله خاصی ندارم شانسی میگم :)

بله چرا که نه دوست خوبمون /مسابقه متعلق به همه ی دوستان گل انجمن علوم پزشکی / خودمم اینجا حدس میزنم

حدس » گزینه ی 4

دلیل » ندارم

ba ba barghi

Well-known member
وووووووووی چرا اینقد شبیه منه :5:

:smiliess (11):من بچه بودم کارخطرناک که میکردم ؛یعنی اصلا احساس خطر نمی کردم ......کلید چیه؟؟:riz481:
دوچرخه هم که سوارمیشدم ای حال میداد ای حال میداد از اون دوچرخه بزرگا هس دوبرابر سایز خودته از اونا

فوتبالم که بعله..تیله هم که خوراکمون بود

معلمم به این شیوه گول زدم خخخخخخ

از اون فداکاری های خنگولی هم زیاد انجام دادم

روسریمو که همیشه همینطوری کج و معوج میپوشیدم .... فرم صورت و چشم وایناشم که خودمم
کلا خودمم.... ...بگم کیه ؟؟

ZOT

New member
وووووووووی چرا اینقد شبیه منه :5:

:smiliess (11):من بچه بودم کارخطرناک که میکردم ؛یعنی اصلا احساس خطر نمی کردم ......کلید چیه؟؟:riz481:
دوچرخه هم که سوارمیشدم ای حال میداد ای حال میداد از اون دوچرخه بزرگا هس دوبرابر سایز خودته از اونا

فوتبالم که بعله..تیله هم که خوراکمون بود

معلمم به این شیوه گول زدم خخخخخخ

از اون فداکاری های خنگولی هم زیاد انجام دادم

روسریمو که همیشه همینطوری کج و معوج میپوشیدم .... فرم صورت و چشم وایناشم که خودمم
کلا خودمم.... ...بگم کیه ؟؟

تویی!؟ تو نیستی که! نه جدی خودتی!؟ کیه!؟ یعنی کی میتونه باشه! ههههههه! حالا چکار کنیم!؟ یعنی چی میشه! :p

AWWA

New member
اونایی که آوا نوشتن تنکیووووو......ولی من اصلا شیطون نیستما(توضیحاتش که اصلا به من نمیخوره
106210_forward_roll2.gif
)

با این شیطونیاش چه قیافه مظلومیم به خودش گرفته
52519_happy.gif
ابروهاشم که تاتوئه
632021_LaieA_041.gif

شایدبابابرقی...هم شیطنت داره هم ایثارو فداکاری

ولی جواب آخرم: مریم با ستاره ش
103710_diadem.gif

eeeeeeehsan

New member
_سیزدهم.png

وای بلاخره نوبت منم شد
خاطره چی بگم بچگیام پره خاطره بود
خوب یکی اینکه کلاص ( خخخخخخ هی فیلتر میشه) اول که بودم همیشه نمره هام عالی بود مث همه اولی ها.
بعد چند وقت واسه اولین بار 20 نشدم که توی درس املا بود. 17 گرفتم ... فکر میکردم که خیلی خیلی نمره بدیه خخخ
خیلی میترسیدم از مادرم که الان این نمره رو ببینه چقدر دعوام کنه. وقتی ظهر اومدم خونه به خواهرم گفتم من قایم میشم به
مامان نگو کجام ..... وای یادمه 4 ساعت توی کمد جا کفشی داخل راهرو بودم . داشتم خفه میشدم دیگه خخخخخ ..... مامانم در به درد دنبالم میگشت..
آخر سرم خواهرم لوم داد! بعد اومدن دیدن قایم شدم تو کمد مامانم بجای دعوا بوسم کرد.. خخخخخ

حالا ببینم کی منو میحدسه ؟!!

1- ba ba barghi

2- شوکا88

3- pishi

4- AWWA

5- aaram

6- profsor

راهنمایی:

خدای چت باکسه.
کم پیداست.
مهربون و خوش برخورده ولی با همه نمی پره.
املاش معلومه یخورده ضعیفه.
زیاد پست نمیذاره.
از بچه های فعال انجمنه.
دوست کم داره تو انجمن.
مقطعش کارشناسیه.
خیلی بی حاشیه ست.
شکلک کم استفاده می کنه.
خنده رو هست.
نام کاربریش جدیده.

◄◄
تـوجـه
►►