eeeeeeehsan
New member
یزد 5900دوستان
می دونم الان وقت این سوال نیست
ولی ممنون میشم جواب بدین
هزینه بین الملل حدود چنده؟
اکثر جاها تقریبن دو برابر شده.
یزد 5900دوستان
می دونم الان وقت این سوال نیست
ولی ممنون میشم جواب بدین
هزینه بین الملل حدود چنده؟
یزد 5900
اکثر جاها تقریبن دو برابر شده.[/جدا!!!اخه یکی بهم گفت 20-30 تومن
واقعا!!!
باورم نمیشه:dadad4:
منظورش هر ترم بود.. درست متوجه شدی؟؟..اکثر جاها تقریبن دو برابر شده.[/SIZE][/جدا!!!اخه یکی بهم گفت 20-30 تومن
واقعا!!!
باورم نمیشه:dadad4:
ن بابا خوشتیپ... خنده چیه.. منم داغونم.. از ی طرف استرس دارم.. از ی طرف خسته شدم نمیخونم.. الانم دارم نود تماشا میکنم..هه کلوچه من الان در بحرانیترین شکل ممکنم فک کردم کلا میگن
بهم نخندینا ولی فشار روم زیاد:sadsmiley:
منو شما پارسال مث هم شدیم... امسالم مث هم میشیم... زیر ده... ببین کی گفتم... انشاالله ...بچها امیدوار باشید پیروزی از ان ماست!الیته این سنجش .... اصاب مازو بهم ریخته:shocked:
مشحص نیس میخوان چکار کنن
منو شما پارسال مث هم شدیم... امسالم مث هم میشیم... زیر ده... ببین کی گفتم... انشاالله ...![]()
منو شما پارسال مث هم شدیم... امسالم مث هم میشیم... زیر ده... ببین کی گفتم... انشاالله ...![]()
شبانه =بین المللبچه ها ببخشید منم این سوال رو میپرسم . بین الملل متوسط ترمی پنج میلیون میشه ، شبانه چقدر میشه ؟
http://olumpezeshki.ir/thread16376.html#post616611[بابا اینا رسما تعطیلن:25r30wi:
دوستان حالا بی خیال تاریخ امتحانt0837hnn8zfqu8ult
من ب خواب صبح عادت کردم حالا چه طوری تو این مدت چه جوری اصلاح کنم خودمو ؟؟؟؟
کمک:33::sadsmiey:
ای بابا... اینا هم گندشو دراوردن امسال:smilies-azardl (12)
این چه وضعشه؟
ولی من صبح بودنشو دوست دارم چون امروز اولین کنکورمو دادم ساعت 3 و اخراش خوابم پیومد قشنگ
دوستا یه سوال
میکروب خوبه براتون؟
من مثلا خوندم تموم شده... ولی خب با یه سری حذفیات
بعد امروز کنکور 88 رو زدم ولی داغونا...کلا 3تا سوال جواب دادم که اونم یکیش غلط بود:motat:البته چندتا از نزده هام هم درست بود
من نمیدونم پارسال چطوری نخونده میکروبو 40 زدم که الان خونده نمیتونم بزنم
خلاصه که میکروب خرابم کرده:sad:
حسابی خوندیااااا آفرین.سلام
اقا احسان یه عکسی گذاشته بودی مجموع چرخه ها بود میشه دوباره بذاری؟
گشتم پیداش نکردم