▌ ✍ مطالعه گروهی ارشد ایمنی شناسی 94 ☜

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eeeeeeehsan

New member
اقا احسان من می دونم تو دی مالت ترشح انتی بادی ولی چرا تو سوال ارشد گفته oمالت محل ترشح؟؟؟
خب واضحه پاسخش غلطه.
چیزی که من می دونم جواب همون بود.
زیاد سخت نگیر، مطالب مهم تری هم هست که این سوالا توش گمن.

lala

New member
دوستان لطفا راجع ب باکتری که صفحه پیش پرسیده بودم کمکم کنید داشتم سوالا رو نگاه می کردم سوالای 92 رو که گفتم سخت بود در واقع گلچینی از سوالای بیوتک ها بوده فکر کنین:mad_majidonline::mad_majidonline::mad_majidonline:

لطفا با دلیل جواب اینا رو توضیح بدین

سوال ارشد خون 93 .کدام یک از ایزوتیپ های انتی بادی قدرت بیشتری را برای نفوذ ب فضای بیرون رگی دارد
igG4
M
A
E
جواب گزینه 1:smiliess (6):

]?????چرا کراس مچ گلبول سفید اخرین ازمایش قبل از پیوند کلیه؟ ارشد ایمنی پارسال

??????چرا اپی توپ های امفی پاتیک برای شناسایی Tسل مناسب تر؟دکترا 90 مگه هیدروفیل نمیشه؟

و?????? اینکه سیگنال دوم برای تحریک سلول تی TCD28 یا CD40L

lala

New member
ی چیز دیگه سوالای بیوشیمی خون پارسال مولکولیش خیلی خیلی خیلی کم بود:sad:
اگه امسال اینجوری باشه...

msn

New member
بچه ها یه کتاب ایمنی که کامل باشه پیشنهاد بدین تو این دو هفته نقاظ ضعفم رو از روی اون بخونم.

love virology

New member
من کتاب دکتر یوسفی دارم البته پوران پژوهش نثر سلیس و روان / این کتاب هم دکتر یوسفی تهیه کردن برای شما رشته ایمنی مناسبه

ایمونولوژی جامع (ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد و Ph.D رشته ایمونولوژی

ناشر خ ل / کتاب هست ج ز نیست تاکید کنم/ قیمت 24800

آخرین ویرایش:

msn

New member
من کتاب دکتر یوسفی دارم البته پوران پژوهش نثر سلیس و روان / این کتاب هم دکتر یوسفی تهیه کردن برای شما رشته ایمنی مناسبه

ایمونولوژی جامع (ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد و Ph.D رشته ایمونولوژی

ناشر خ ل / کتاب هست ج ز نیست تاکید کنم/ قیمت 24800

من خوندم.بنظرتون کدوم قسمتای ضعیفه؟

آخرین ویرایش:

msn

New member
امروز رفتم آزمون جامع شرکت کردم ایمنیش بنظرم سخت بود.چیزایی آورده بود که من نه تو ابوالعباس نه نه حتی تستای سالهای گذشته ندیده بودم.

love virology

New member
ازمونای خ ل الکی سخته واقعا سوالاش مسخره هست/

فقط سوالات 10 ساله رشته خودتون ارشدش و دکترا 92 و 93 کفایت میکنه
بخش های تولرنس و ایمونوژنتییک بیشتر با کلمات بازی میکنند و جمله های استدلالی مسخره ایی طرح میکنند
سوالات دکترا بتونید ببین 80 تا 90 بزنید قول میدم درصد خوبی امسال کسب میکنید

Immunity

Well-known member
امروز رفتم آزمون جامع شرکت کردم ایمنیش بنظرم سخت بود.چیزایی آورده بود که من نه تو ابوالعباس نه نه حتی تستای سالهای گذشته ندیده بودم.

اری سخت بود..بجها ازمون سنازو حتما شرکت کنید این جمعه اخرین مرحلشه...قصد تبلیع ندارم ولی سوالاش خ خوبه

love virology

New member
دوستان لطفا راجع ب باکتری که صفحه پیش پرسیده بودم کمکم کنید داشتم سوالا رو نگاه می کردم سوالای 92 رو که گفتم سخت بود در واقع گلچینی از سوالای بیوتک ها بوده فکر کنین:mad_majidonline::mad_majidonline::mad_majidonline:

لطفا با دلیل جواب اینا رو توضیح بدین

سوال ارشد خون 93 .کدام یک از ایزوتیپ های انتی بادی قدرت بیشتری را برای نفوذ ب فضای بیرون رگی دارد
igG4
M
A
E
جواب گزینه 1:smiliess (6):

]?????چرا کراس مچ گلبول سفید اخرین ازمایش قبل از پیوند کلیه؟ ارشد ایمنی پارسال

??????چرا اپی توپ های امفی پاتیک برای شناسایی Tسل مناسب تر؟دکترا 90 مگه هیدروفیل نمیشه؟

و?????? اینکه سیگنال دوم برای تحریک سلول تی TCD28 یا CD40L

ig4 گروه جی نیمه عمر بیشتری در سرم داره و این ساب تایپ بعلت کمی پیوند دی سولفیدی در منطقه لولا میتونه بیشتر از نظر زمانی در سرم حرکت کند البته فکر کنم
سیگنال اولیه پپتید بعلاوه ام اچ سی / ثانویه اتصال b7 به cd 28
پروتیین ها امفی پاتیک هستند یعنی 2گانه دوست/ ترکیبات دوگانه دوست ترکیباتی هستند که دارای هر دو قسمت قطبی و غیرقطبی هستند . وقتی این مولکولها را در آب می ریزیم قسمت قطبی در تماس با آب قرار می گیرد ولی قسمتهای غیرقطبی در عمق ترکیب دفن میشود که این حالت به مساعد شدن حل شدن این نرکیبات دوگانه دوست در آب کمک میکند/ نظر دیگه من اینه چون تی پپتید خطی شناسایی میکنه و خطی نسیت به دناتوره شده مقاومت نشون میده و میتونه محلول بشه فکر کنم بازم دوستان بگویند بهتر است
کراس مچ هم نمیدونم سرولوژی داغوونم/ ولی ترتیب ازمایشو میدونم / 1. تعیین گروه خونی 2 تعیین ام اچ سی 3 ازمایش ام ال سی 4 تست کراس مچ

zmh

New member
اری سخت بود..بجها ازمون سنازو حتما شرکت کنید این جمعه اخرین مرحلشه...قصد تبلیع ندارم ولی سوالاش خ خوبه
هزینه اش چنده؟؟؟
میترسم شرکت کنم واسترسی بشم از نتیجش.
گرچه پارسال سه تااخروشرکت کردم رتبه هامم خوب شد.

zmh

New member
اقا...پارسال واسه سه تا اخرش 60بود.حالا برایکی اخری فقط 40-50:eek::(

msn

New member
اقا...پارسال واسه سه تا اخرش 60بود.حالا برایکی اخری فقط 40-50:eek::(

اصلا تا میتونن میکنن تو پاچه آدم. خ ل هم هر جامعش پنجاه تومنه.من نمیدونم چرا فقط به کسی که از دیوار مردم میره بالا میگن دزد!تازه یه فاجعه هم آزمون قبلی واسه بچه های گروه بیو رخ داده بود.سوالا همون سوالای جامع پارسال بود و زیستشون عمومی بود.حتی زحمت نداده بودن به خودشون تاریخ رو پرسشنامه رو تغیر بدن

آخرین ویرایش:

msn

New member
اگه کسی سوالای دکترای سال های اخیر رو داره بزاره رو سایت ما هم استفاده کنیم.باشد که رستگار شویم,جمیعا

atarod

New member
دوستان،ازمونای جامع سنا جامعه اماریش چقدره؟یکی از دوستان من پارسال شرکت کرده بود میگفت سوالاتش همش تکراریه از کنکورای سالهای قبله!!!کلی ام اشتباه داره!!!
حالا رتبه هاتون چند میشه ؟؟

zmh

New member
من ک پارسال برا هماتوشرکت کردم125نفرکلا بودیم.براایمنی نمیدونم چندنفرن.
سوالای زبانش ی مرحلش خیلی تکراری از کنکورای گذشته اورده بودن.ولی بقیش ن تکوتوک تکراری بود.رتبه های من یکیش تک رقمی دوتاش دورقمی.ولی دقیق یادم نیس چندبود.
ولی از پاسخنامه تشریحی خونش خوشم اومد و بدردم خورد.

love virology

New member
بچه ها تی بکر میخاد تی افکتور بشه سی دی 44 افزایش پیدا کنه اثر داره یا ccr7 بره بالا / توی تست ccr7 زده مگه سی دی 44 برای افکتوری نیاز نیست/ سپاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا