▌ ✍ مطالعه گروهی ارشد ایمنی شناسی 94 ☜

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

zmh

New member
اینجوری ک میگی جوابش 3میشه ،پس گزینه دوش باجواب سوال دیگه ک حالت تضاد داره

Sparkle

New member
اینجوری ک میگی جوابش 3میشه ،پس گزینه دوش باجواب سوال دیگه ک حالت تضاد داره

بله ظاهرا... ولی تو سوال اول:
پس از تحریک سلولهای bبالغ فرایندی بنام تعویض رخ میدهد مکانیزمش کدام است؟؟
پردازش متفاوت rna
بازارایی dna

مکانیسم اصلی تعویض رو خواسته و اینکه Alternative splicing که نوع خیلی خیلی خاصی از پردازش RNA هست رو مطرح کرده که با سوال دوم فرق داره.

امیدوارم منظورمو رسونده باشم. :motat:

zmh

New member
بچه ها این ی ماه باقیمونده [emoji27] ب نظرتون روزی چندساعت خوبه ک بخونیم؟؟
شماها چقدمیخونین[emoji4]

eeeeeeehsan

New member
شماها چقدمیخونین[emoji4]
هرچی بیشتر بهتر.. تا انرژی داری بخون و مرور کن، چیزی رو از دست نمیدی.
هفته آخر هم فقط تست بزن.

آخرین ویرایش:

Sahar_az

New member
منبعتون چیه ؟
من جز.وه میخونم:)
شماها چقدمیخونین[emoji4]

والا من که خودمو میکشم میکشم میکشم میشه 9 ساعت... در بهترین حالت... تازه خسته هم میشم
من نمیدونم چجوری بعضیا میگن 12 تا 14 ساعت میخونن:33:بعد روز بعدشم دوباره میتونستن همونقدر بخونن
ولی بازم به نظرم کیفیت مهمه نه کمیت:))

چند وقت پیش به اون شماره ای که اینجا گذاشته بودن بچه ها زنگ زدم برا اعتراض.. یه خانوم بی اعصابیم جواب داد و خیلی بد جواب داد ولی کلا نظرش منفی بود
بعد به یه موضوعی رسیدم... اگه سازمان سنجش جان هیچ اطلاعاتی از اینکه ایا تعداد سوالات و تایم کنکور عوض میشه یا نه، نده خیلی ... تشریف دارن:||
جای خالی رو با هر کلمه ای که دوست دارید پر کنید:(

- - - Updated - - -[/COL

آخرین ویرایش:

zmh

New member
خیلی بی منطق باید باشن
باید بگن تا ما اماده باشیم ب شرایط امتحان

ati1408

New member
با این کاراشون واقعا باید به این نتیجه رسیده باشیم که اصلا به فکر حال و احوال ماها برای امتحان نیستن . اگه بودن هر سال این همه تغییر نوی امتحان نمیدادن یا لااقل اطلاع رسانی هاشون برای تغییرات رو درست می کردن:mad_majidonline:

Sparkle

New member
برای همین به ما میگن جهان سوم! به خاطر عمر قوانینمونه که به صفر میل میکنه:riz303: به قول این قدیمیا مث بند توممون (تومبون یا تومون یا تومان ترومبون ترومبین پروترومبین... هرکدوم که میپسندین!:21:) میمونن قانونای ما.. سریع از دست آدم در میرن! مث قانون سربازی و ..... بزار این دهن بسته باشه:smilies:
نسل بد شانسی هستیم.... به واقع تخصیر ماس!:sad:

f70i

New member
دوستان کسی تست کومبس غیر مستقیم رو میتونه به من خلاصه بگه جریان از چه قراره و تست تونل که واسه سنجش آپاپتوزه من از اینا چیزی نمیغهمم:wacsmiley:

zmh

New member
تست کومبس غیرمستقیم براجستجو وشناسایی و تعیین گروه خونی استفاده میکنن.
غیرمستقیمش تو ازمایشگاه،مستقیمش توبدن
اون تست تونل رونمیدونم چیه ولی فک کنم برا تعیین هویت انتی بادی استفاده میشه

zmh

New member
اصلاح میکنم
براجستجو وشناسایی انتی بادی و برای تععین گروه خونی ام استفاده میشه

f70i

New member
میشه یکم روششو توضیح بدین من یادم نمیوفته روشش تو هم نوشته اضافه کردن سرم مادر -RH به گلبول قرمز +RH:wacsmiley:

zmh

New member
کومبس ی روش هماگلوتیناسیونه ک دوروش مستقیم وغیرمستقیم داره
ک روش مستقیمش داخل بدن و غیر مستقیم بیرون بدن.
غیرمستقیم برا جستجوانتی بادی استفاده میشه.توناسازگاری خون مادرو جنین ام استفاده میشه.ک ببینن خونشون سازگاره یا نه
ک اگه واکنش داد یعنی خون مادر حساس شده

ati1408

New member
سلام به همگی . بچه ها میشه لطفا فرمول محاسبه نمره با توجه به ضریب ها رو بگید ؟ خیلی ممنون:rolleyessmileyanim:

Sparkle

New member
دوستان کسی تست کومبس غیر مستقیم رو میتونه به من خلاصه بگه جریان از چه قراره و تست تونل که واسه سنجش آپاپتوزه من از اینا چیزی نمیغهمم:wacsmiley:

خیلی خلاصه مفهوم تست کمبز غیر مستقیم اندازه گیری آنتی بادی موجود در "سرم" هست بر علیه یک آنتی ژن که اول تو یه جای ثابت (سطح گلبول قرمز و... که باید شامل آنتی ژن مورد نظر باشه) فیکس میشه بعد سرم کومبز( که این سرم کمبز آنتی بادی ضد قسمت های ثابت آنتی بادی هست) اضافه میشه. که در صورت تشکیل آگلوتینیشن اون آنتی بادی تو سرم موجوده. که این تست قادر به تشخیص غلظت های خیلی پایین آنتی بادی تو سرم هست.

تست تونل (TUNEL test) مفهوم کلیش تشخیص قطعات DNA ست.( که تو آپوپتوز هم تولید میشه) و مکانیسمش خیلی سادس. با همون آنزیم معروف خودمون terminal deoxynucleotidyl transferase که انتهای شکسته شده دی ان ا رو شناسایی میکنه و dUTPs نشاندار به تهش اضافه میکنه.

lala

New member
سلام ب همگی:smiliess (1):

دوستان من شنیدم میگن سوالای بیوشیمی تمام رشته ها رو می خوان 40 تا سوال بدن؟
شمام شنیدین
اقا چی ب چیه
با این اوضاع نکنه پذیرشم کم کننخوش ب حال پارسالیا که هم اعتراضشون ب زمان هم ظرفیتا ب نتیجه نشست الان وزارت خونه داره عقده هاشو سر ما خالی میکنه:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

eeeeeeehsan

New member
سلام به همگی . بچه ها میشه لطفا فرمول محاسبه نمره با توجه به ضریب ها رو بگید ؟ خیلی ممنون:rolleyessmileyanim:

این مال پارساله.

2015-04-16_17-30-26.png

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
پس طبق این امسال ما ۱۲تا بیو و میکروب,۲۴تا زیست و ۷۲تا ایمنی داریم
به احتمال زیاد! امیدواریم که اینطور باشه.
ولی چون تو دفترچه امسال چیزی ننوشتن احتمال اینکه دقیقه 90 تغییر کنه هم هست. این بهداشت کارش حساب کتاب نداره.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا