love virology
New member
حالا انگار منو قسم دادن ک باید جواب بدی...))
یادم رفته... ولی 3 حس میکنم...
خیر سو تفاهم نشه سوالات دکترا هستن دیدم قشنگ هستن گذاشتم/ گزینه 4 / گزینه 1و 2 در متن گزینه 3 در شکل و جدول / جداول و پاورقی حتما بخونید
حالا انگار منو قسم دادن ک باید جواب بدی...))
یادم رفته... ولی 3 حس میکنم...
نه سو تفاهم نشد... واسه اینکه یادم نبود ولی بازم میخواستم جواب بدم گفتم..منظورم خودم بود... مرسیخیر سو تفاهم نشه سوالات دکترا هستن دیدم قشنگ هستن گذاشتم/ گزینه 4 / گزینه 1و 2 در متن گزینه 3 در شکل و جدول / جداول و پاورقی حتما بخونید
3میشه فک کنمبقای لنفوسیت بی فولیکولار به کدام سایتوکاین وابسته هست
il 4
il 6
baff
il 5
سلام بچه ها
میشه یکی توضیح بده چرا ؟؟؟من تو جزوم نداشتم اینو ولی طبق جزوم میشد گزینه 1:21:
در طی فعال شدن لنفوسیت های تی توسط انتی ژن معمولا کدام یک از ژن های زیر زودتر بیان میشوند
cd 40 l
vla 4
il 2 r
c. fos
3مییییییییییییییییییشهلنفوسیت t reg با ترشح il 10 عمدتا از طریق کدام مکانیزم پاسخ ایمنی را مهار میکند
از تاثیر inf گاما جلوگیری میکند
از تکثیر تی کار گزارجلوگیری میکند
با مهار ترشح il 12 و عرضه b7 فعالیت apc را مختل میکند
از مهاجرت سلول ها به بافت ملتهب جلوگیری میکند
بچه ها hla c /سلول های nk فعال میکنه یا مهار / لطفا توضیح مختصری هم بدین / سپاس
نه سو تفاهم نشد... واسه اینکه یادم نبود ولی بازم میخواستم جواب بدم گفتم..منظورم خودم بود... مرسی
نه سو تفاهم نشد... واسه اینکه یادم نبود ولی بازم میخواستم جواب بدم گفتم..منظورم خودم بود... مرسی
زیبا جان دفترچه رو بخون... اما تا جایی ک من میدونم کلا بچه های علوم تا یک سال بعده فارغ التحصیلی فقط هم یککک بار میتونی کنکور بدی...دفترچه رو بخون اون یک بندشو... برا این موضوع مهم ب شنیده ها اکتفا نکن...ی سوال دارم لطفاهروقت تونستیدجواب بدید.بچه هامن تازه فارغ التحصیل شدم یعنی اسفند93. من امسال برای93ارشدنمیدم ولی براسال دیگه میخوام حتما بدم.میشه سال بعدبدم یابایدبرم طرح ثبت نام کنم ؟؟؟اگرطرح ثبت نام کنم تواون زمانی که تونوبت هستم میتونم ارشدبدم؟؟
سلام
کسی دفترچه انخاب شهر و دانشگه پارسال و ظرفیتا رو داره ؟بذاره اینجا
نفر اخر قبولی رتبش حدود چنده؟
سلام بسته به شانسه..نفر110فک کنم رفسنجان قبول شده طبق گفته یکی از دوستان....سلام
کسی دفترچه انخاب شهر و دانشگه پارسال و ظرفیتا رو داره ؟بذاره اینجا
نفر اخر قبولی رتبش حدود چنده؟