▌ ✍ مطالعه گروهی ارشد ایمنی شناسی 94 ☜

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

love virology

New member
حالا انگار منو قسم دادن ک باید جواب بدی... :)))
یادم رفته... ولی 3 حس میکنم...

خیر سو تفاهم نشه سوالات دکترا هستن دیدم قشنگ هستن گذاشتم/ گزینه 4 / گزینه 1و 2 در متن گزینه 3 در شکل و جدول / جداول و پاورقی حتما بخونید

kolouche

New member
خیر سو تفاهم نشه سوالات دکترا هستن دیدم قشنگ هستن گذاشتم/ گزینه 4 / گزینه 1و 2 در متن گزینه 3 در شکل و جدول / جداول و پاورقی حتما بخونید
نه سو تفاهم نشد... واسه اینکه یادم نبود ولی بازم میخواستم جواب بدم گفتم..منظورم خودم بود... مرسی

lala

New member
سلام بچه ها
میشه یکی توضیح بده چرا ؟؟؟من تو جزوم نداشتم اینو ولی طبق جزوم میشد گزینه 1:21:

lala

New member
سلام بچه ها

در طی فعال شدن لنفوسیت های تی توسط انتی ژن معمولا کدام یک از ژن های زیر زودتر بیان میشوند
cd 40 l
vla 4
il 2 r
c. fos

Immunity

Well-known member
سلام بچه ها

در طی فعال شدن لنفوسیت های تی توسط انتی ژن معمولا کدام یک از ژن های زیر زودتر بیان میشوند
cd 40 l
vla 4
il 2 r
c. fos

سلام این سوال از شکل عباسه

Immunity

Well-known member
لنفوسیت t reg با ترشح il 10 عمدتا از طریق کدام مکانیزم پاسخ ایمنی را مهار میکند
از تاثیر inf گاما جلوگیری میکند
از تکثیر تی کار گزارجلوگیری میکند
با مهار ترشح il 12 و عرضه b7 فعالیت apc را مختل میکند
از مهاجرت سلول ها به بافت ملتهب جلوگیری میکند
3مییییییییییییییییییشه

Immunity

Well-known member
نه سو تفاهم نشد... واسه اینکه یادم نبود ولی بازم میخواستم جواب بدم گفتم..منظورم خودم بود... مرسی

منم 3 رو زدم !!دیدم مرتبطن غیر از3!!:smiliess (12):

- - - Updated - - -

منم 3 رو زدم !!دیدم مرتبطن غیر از3!!:smiliess (12):

ati1408

New member
سلام به همگی دوستان عزیز
امیدوارم هفته اول سال جدید رو به خوبی گذرونده باشید و ان شاالله که روزهای پیش رو هم بهترین باشن
این اولین گزارش سال جدید من :
چند تا از فصل های ایمنی رو دوباره خوندم چون فهمیدم خیلی سرسری خونده بودمشون( مخصوصا بیماری ها )
زبان لغت خوندم و چندتا متن
زیست استارت مولکولی رو زدم
بیوشیمی هم به صلاح دید خودم یه قسمت هایی از متابولیسم رو حذف کردم و فعلا دارم روی پروتئین درجا میزنم
میکروب هم کار خاصی نکردم
کلا دو سه هفته ای هست که اون جوری که باید درس نخوندم ولی تصمیمات مهمی گرفتم که حتما حتما حتما به هدفم برسم:thumbsupsmileyanim:
با آرزوی موفقیت همه شما عزیزان:28:

- - - Updated - - -

سلام به همگی دوستان عزیز
امیدوارم هفته اول سال جدید رو به خوبی گذرونده باشید و ان شاالله که روزهای پیش رو هم بهترین باشن
این اولین گزارش سال جدید من :
چند تا از فصل های ایمنی رو دوباره خوندم چون فهمیدم خیلی سرسری خونده بودمشون( مخصوصا بیماری ها )
زبان لغت خوندم و چندتا متن
زیست استارت مولکولی رو زدم
بیوشیمی هم به صلاح دید خودم یه قسمت هایی از متابولیسم رو حذف کردم و فعلا دارم روی پروتئین درجا میزنم
میکروب هم کار خاصی نکردم
کلا دو سه هفته ای هست که اون جوری که باید درس نخوندم ولی تصمیمات مهمی گرفتم که حتما حتما حتما به هدفم برسم:thumbsupsmileyanim:
با آرزوی موفقیت همه شما عزیزان:28:

eeeeeeehsan

New member
ایمنی مرور + گلچین سایتوکاین ها که تا چند هفته دیگه کاملش می کنم و تو بخش جدید میذارم که دیگه غصه سایتوکاین نداشته باشین.
زبان 30 لغت جدید، مرور قبلی ها، چندتا متن.
زیست 1 فصل.

بچه ها یک هفته ای رو نیستم، انشالا راهی مشهد و بعدم شاید شمالم. نائب الزیارة همگی هستـم.
من که خودم شاید دیگه نخونم، جـا زدم، ولی آرزومه بچه های ایمنی انجمن همگی قبول بشن پزشون رو بدم.
ایشالا همگی قبولین، بخصوص بچه هایی که سال قبل هم امتحان دادن ولی نتیجه نگرفتن، شماها قبولی رو شاختونه.
فقط مرور یادتون نره، اردیبهشت فقط مرور و تست.
:rose::rose::rose:

diakosmisi-me-pots.jpg

ziba1371

New member
ی سوال دارم لطفاهروقت تونستیدجواب بدید.بچه هامن تازه فارغ التحصیل شدم یعنی اسفند93. من امسال برای93ارشدنمیدم ولی براسال دیگه میخوام حتما بدم.میشه سال بعدبدم یابایدبرم طرح ثبت نام کنم ؟؟؟اگرطرح ثبت نام کنم تواون زمانی که تونوبت هستم میتونم ارشدبدم؟؟

kolouche

New member
ی سوال دارم لطفاهروقت تونستیدجواب بدید.بچه هامن تازه فارغ التحصیل شدم یعنی اسفند93. من امسال برای93ارشدنمیدم ولی براسال دیگه میخوام حتما بدم.میشه سال بعدبدم یابایدبرم طرح ثبت نام کنم ؟؟؟اگرطرح ثبت نام کنم تواون زمانی که تونوبت هستم میتونم ارشدبدم؟؟
زیبا جان دفترچه رو بخون... اما تا جایی ک من میدونم کلا بچه های علوم تا یک سال بعده فارغ التحصیلی فقط هم یککک بار میتونی کنکور بدی...دفترچه رو بخون اون یک بندشو... برا این موضوع مهم ب شنیده ها اکتفا نکن...

love virology

New member
درود دوستان

cdr 3 زنجیره سنگین تنوع بیشترری داره یا زنجیره سبک

- - - Updated - - -

درود دوستان

cdr 3 زنجیره سنگین تنوع بیشترری داره یا زنجیره سبک

love virology

New member
کتاب تست زده سبک . کلید وزارت بهداشت زده سنگین / ولی سنگین درست تره فکر کنم

lala

New member
سلام
کسی دفترچه انخاب شهر و دانشگه پارسال و ظرفیتا رو داره ؟بذاره اینجا
نفر اخر قبولی رتبش حدود چنده؟

msn

New member
سلام

سلام.فقط میدونم ایمنی پارسال ۹۷ نفر دولتی گرفتن ۲۰ نفر بین الملل.تمام دفترچه ها تو سایت sanjeshp تو قسمت آرشیو وجود داره.

ziba1371

New member
دفترچه روخوندم متوجه نشدم.موندم چکارکنم .شروع کنم بخوندن ومی نشه کنکوردادزحمتام ودربره

Immunity

Well-known member
سلام
سلام بسته به شانسه..نفر110فک کنم رفسنجان قبول شده طبق گفته یکی از دوستان....

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا