love virology
New member
میگن بیو علوم اسون بوده ؟؟ / من که علوم ازمون ندادم /
استرس همیشه مخربه ولی برای بعضی جاها نیازه
استرس همیشه مخربه ولی برای بعضی جاها نیازه
البته اینا بیشترش تجربه هاییه که از روابط دیگران به دست آووردم، من خودم دم به تله ندادم تاحالا :thumbsupsmileyanim:
آره کلا امتحان سختی نبود اون قدرا . کلا سطح سوالا متوسط روبه بالا( برای بعضی از سوالا) بود
من زبان رو خوب ندادم که دلم میسوزه.
حالا انشاالله توی بهداشت زبان رو بالا میزنم که جبران بشه :thumbsupsmileyanim:
قربونت رفیق! ان شاالله که همه با هم موفق میشیم و به هدفمون میرسیم:smilies-azardl (113آخی غصه نخور....
امیدوارم بهترینا نصیبت بشه....:***
قربونت رفیق! ان شاالله که همه با هم موفق میشیم و به هدفمون میرسیم:smilies-azardl (113آخی غصه نخور....
امیدوارم بهترینا نصیبت بشه....:***
نه متاسفانه منظورت رو من نگرفتم، یعنی چی؟ یعنی زوده عاشق شیم؟ یا وقتمون پره واسه عاشقی؟ یا تا جوونیم باید عاشق بشیم؟ :idea_majidonline:
مورد ج!
یعنی آدم توی جوونی باید از عشق لذت ببره که متاسفانه ما فرصتش رو نداریم!
شاید خیلی ها عاشق شده باشن ولی فرصت ندارن خوب درکش کنن.
قربونت برم که انقدر تو بامزه ای!
اصن گوله ی نمک... هه هه هه :riz481:
بچه هااااا:sadsmiley::dadad4: یه حسی بهم میگه من از همتون عقبترم ...این هفته کلا یا مهمون داشتیم یا مهمونی بودیم!!!! اصن از روی همه خجل و شرمسارم که دارم این گزارشو میدم پیشاپیش پوزش میطلبم ازین که وقتتون رو گرفتم ولی خب چون دوستان گفتند هرچند کم بیاید گزارش بدید من هم بر دیده منت قبول کردم و اومدم دیگه...!!!
گزارش این جانب بدین شرح است:
ایمنی : یه مقدار از آنتی ژن ایمونوژن مونده بود خوندم + فصل bسل به همراه یه ضریبی از تستاشون
زیست: انتقال سیگنال+ نصف فصل همانندسازی +بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی از کتاب مهدوی(البته دوتای آخر اصن مطلب خاص وتستی نداشت به نظرم فقط چون تو کتاب بود خوندم دیگه)
بیوشیمی: این بدبخت هم به درد میکروب گرفتار شده نمیدونم چرا رغبت نمیکنم بخونمش خیلی دوست دارماااا ولی نمیشه...(نکته اخلاقی: گهی زین به پشت و گهی پشت به زین!!! قضیه این بنده خداست قبلا چه عزت و احترامی داشت ولی حالا...)
زبان هم که همینجوری یه چیزایی میخونم...
تازه از فردا کارورزی هم شروع میشه...:13: خدا آخرشو بخیر کنه
ببخشید بچه ها من این هفته یه خورده دپرس شدم ... ایشالا که شماها همگی قبولید :rose:
آقا احسان بیخود زحمت نکش منظور بهار و فقط من میفهمم اینجا ولاغیر...
باز من دو روز ازت غافل شدم هوایی شدی دخترt0837h0nn8zfqu8ult
برو بشین سر درس و مخشت...بدو ... دیگه نشنوم ازین حرفا زدیاااا....:New (6):
سلام بچه ها چطورید ؟ برنامه هاتون خوب پیش میره ؟ ان شاالله که همه تا آخر اسفند یه دور رو تموم میکنید ...
من که این 3 هفته اخیر درگیر مشغله های کاری و خانوادگی و ذهنی و ...بودم و درس تقریبا تعطیل بود :14:
خدایی بچه هایی که میدونم اکثرا مجرد و غیر شاغلید قدر فرصتهای الانتون رو بدونید که دیگه هیچ وقت و هیچ وقت تو زندگی آینده تون این فراغ بال و انرژی الانتون برای پیشرفت درسی رو ندارید ( آهای احسان مخصوصا با توام ها ... :mad_majidonline: )
ولی خب من به این راحتی ها تسلیم نمیشم چون رویای خودم رو باور دارم... :heart:
امروز صبح اسیدهای نوکلئیک از بایو و سلولی + میکروب قسمت استافیلوکوکها تو وقتهای آزاد شده در محل کارم + زبان 504 قبل از خواب
به جان محمد درکت می کنمسلام بچه ها چطورید ؟ برنامه هاتون خوب پیش میره ؟ ان شاالله که همه تا آخر اسفند یه دور رو تموم میکنید ...
من که این 3 هفته اخیر درگیر مشغله های کاری و خانوادگی و ذهنی و ...بودم و درس تقریبا تعطیل بود :14:
خدایی بچه هایی که میدونم اکثرا مجرد و غیر شاغلید قدر فرصتهای الانتون رو بدونید که دیگه هیچ وقت و هیچ وقت تو زندگی آینده تون این فراغ بال و انرژی الانتون برای پیشرفت درسی رو ندارید ( آهای احسان مخصوصا با توام ها ... :mad_majidonline: )
ولی خب من به این راحتی ها تسلیم نمیشم چون رویای خودم رو باور دارم... :heart:
امروز صبح اسیدهای نوکلئیک از بایو و سلولی + میکروب قسمت استافیلوکوکها تو وقتهای آزاد شده در محل کارم + زبان 504 قبل از خواب
خب بهار اگه حوصلش رو داری بگو، شاید تجربت مفید واقع بشه و نظر ما، حداقل من عوض بشه!هه واللا تو که هر روز وردل من هستی! اینم نظر شخصیم بود و به شخص خاصی!!! مربوط نمیشد.
حیف که اون بحث رو نمیخوام ادامه بدم وگرنه جواب همگان را داده و از نطرم دفاع میکردم.بله!
ممنون داداش لطف داری شمابه جان محمد درکت می کنم
هم تاهلش سخته هم اشتغالش
یعنی با این شرایط سختت قبول بشی یه جشن گنده میگیرم واست تو سایت صدا کنه
ایشالا موفقی غمت نباشه
منم با اینکه وقتم زیاد پر نیست باز نمی خونم
ایشالا مشکلات همه حل بشه مشکلات ماهم همینطور..
آره این مجردی خوب نعمتیه، ما قدرشو میدونیم ولی تو ندونستی :tsimuzpzwoap1t9y3o7
)))