▌ ✍ مطالعه گروهی ارشد ایمنی شناسی 94 ☜

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Immunity

Well-known member
منابع ایمونو توی وزارت علوم چی اعلام شده؟:smiliess (11):
سوال خیلی مسخره س آخه!!!:sdasdasd: این همه جای خوب برای سوال طرح کردن و پیچوندن اون وقت باید بیان این سوال رو طرح کنن؟!!!
من اول می خواستم بگم 4 ولی ذهنم رفت سمت این که یه سری APCها CD1 دارن (تا حالا دقت نکرده بودم CD1 رو کیا دارن:)):1dco2x0p1lilzhfpg1t:)
گزینه 3 هم که هیچی
بین 1 و 2 قطعا می موندم:) چون کربوهیدارتا پیچیدگی ندارن ولی ایمونوژن هستند نسبتا
فقدان قابلیت حل هم که باید ایمونوژن ترشون کنه
این احتمالا از همون طراحای مدرس بوده که الان منتقل شده به طراح وزارت علوم:))

بنظرمن گزینه اول میشه چون عدم حلالیت یگی از مزیتهایی است که ادجوانت به انتی زن ها میدن..تا ایمونوزنیسیته اون رو افزایش بدن

kolouche

New member
چه معضلی شده سواله ها:riz481:
خب من استدلالم اینه که چون پاسخ اصلی ای که علیه ویروس ها داده می شه توسط CTL هست به خاطر همین MHC1 خیلی مهم تر از 2 هست که به Th عرضه می کنه:)

الان من رفتم در اعماق ایمونولوژی:)))) خب Th1 فعال نشه، سایتوکاین نداریم که در نتیجه سوئیچینگ خوبی نداریم که بازم پاسخ خوبی نداریم:)در نهایت نمی شه گفت فعال شدن B (کلا.س سوئیچینگ) نوعی پاسخ وابسته به TH1 هست؟
من برم سراغ زبان خوندنم:))))

میدونی آخه کلا من با گزینه 3 هم موافقم.... ی کم فکر کردم دیدم 3 قشنگتره اصا... :))))

love virology

New member
بچه ها از یکی از دوستان ایمنی البته ارشد پرسیدم گفتن 3 واکسن /
کلوچه سوال ارشد دامپزشکی ایمنی هست این سوال بالا

kolouche

New member
eeeee .... :5:
من کی گفتم تو... داشتم مزاح مینمودم.... :)))
میگم ما مثلا با نهایت اطمینان میگیم میشه کبد.... بعد یکی با رفرنس میاد میگه یه گزینه دیگه.... یا اصا کلید یه گزینه دیگه اعلام میشه... :))))

eeeeeeehsan

New member
ماهیمون هی میخواست یه چیزی بهم بگه ... تا دهنشو وا می کرد آب می رفت تو دهنش نمی تونست بگه.
دست کردم تو آکواریوم درش آوردم. شروع کرد از خوشحالی بالا پایین پریدن.
دلم نیومد دوباره بندازمش اون تو. اینقده بالا پایین پرید خسته شد و خوابیـــد.
دیدم بهترین موقع است تا خوابه دوباره بندازمش تو آب.
الان چند ساعته بیدار نشده یعنی فکرکنم بیدار شده دیده انداختمش اون تو قهر کرده و خودشو زده به خواب... .
این داستان رفتار بعضی از آدم هایی است که کنارمونند؛ دوستشون داریم و دوستمون دارند ولی ما رو نمی فهمند و فقط تو دنیای خودشون دارند بهترین رفتار را با ما می کنند...!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kolouche

eeeeeeehsan

New member
منظور از mDC cd8 مثبت و منفی چیه؟
ما دو نوع DC داریم:
MDC => دندرتیک سل میلوئیدی
LDC => دندرتیک سل لنفوئیدی (پلاسموسایتوئیدی)
FDC دندرتیک سل فولیکولار هم هست که برخی میگن DC نیست.

MDC بر اساس مارکرهای سطحیش به دو دسته تقسیم میشه:
+CD8a
-CD8a

ati1408

New member
مشاهده فایل‌پیوست 7588
سلام به همگی . روی سایت علوم پزشکی این برنامه زمانبندی رو اعلام کردن. اگه کسی برای ایمونو حضور پیدا کرد ، ممنون میشم که نکات مهمی که گفته میشه رو اینجا بگه تا بقیه بچه ها هم استفاده کنن. بسیار متشکر

eeeeeeehsan

New member
مشاهده فایل‌پیوست 7588
سلام به همگی . روی سایت علوم پزشکی این برنامه زمانبندی رو اعلام کردن. اگه کسی برای ایمونو حضور پیدا کرد ، ممنون میشم که نکات مهمی که گفته میشه رو اینجا بگه تا بقیه بچه ها هم استفاده کنن. بسیار متشکر
اومدم بیام اطلاع رسانی کنم که عاطی جان زحمتش رو کشید.
بچه ها حتمن شرکت کنید.
های لایت هاش رو هم یا خودم تاپیک میزنم یا داخل تاپیک ادمین که داخل همین بخش زده میشه واسه بچه هایی که نمی تونن شرکت کنن گفته میشه.
قبلش این بخش رو کامل مطالعه کنید.

love virology

New member
بچه ها با بیماری ها چطوری میخونیدش میخونیم یادمون میره مخصوصا بیماری ها ذاتی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kolouche

eeeeeeehsan

New member
کسی را دوست بدار که "دوستت دارد"، حتی اگر غلام درگاهت باشد؛
و دست بکش از دوست داشتن کسی که "دوستت ندارد"، حتی اگر سلطان قلبت باشد...
فراموش نکن که
"زمان" آدم وفادار رو مشخص می کنه نه "زبان"...

"الهی قمشه ای"

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: کینز

love virology

New member
خسته نشی کلووچه خخخخخخخ / خوبه باز مسافرت من که همش خونه ااااام / ولی به هرحال از درس دور نشید / به امید پیروزی همه دوستان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا