▌ نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد ایمنی شناسی اردیبهشت 94

آزمون چطور بود؟

• مجموع رای دهندگان
    0

ati1408

New member
سلام به همگی ! ظرفیت ها اعلام شده ؟؟؟؟ از کجا ؟ اینجا چه خبره ؟ یه نصفه روز اینجا نیومدم !!!!
جالبه رفسنجان هم امسال ایمنی نگرفته ! ( میگن هرکی به فکر خودشه! )
ممنون از شما آقا مسعود . ان شاالله که موفق باشین همیشه :)

love virology

New member
برادر کارت زیاد شد / اناتومی و علوم تشریح بگی / سیت شیخااالی میفرستووم

Immunity

Well-known member
سلام به همگی ! ظرفیت ها اعلام شده ؟؟؟؟ از کجا ؟ اینجا چه خبره ؟ یه نصفه روز اینجا نیومدم !!!!
جالبه رفسنجان هم امسال ایمنی نگرفته ! ( میگن هرکی به فکر خودشه! )
ممنون از شما آقا مسعود . ان شاالله که موفق باشین همیشه :)

سلام اتی بهتر ک نمیگیره.....بجای کمیت گرایی باس به کیفیت فکر کنن.....امیدوارم دانشگا ه لرستان ظرفیت داشتن ارشد ایمنی رو داشتته باشه

kolouche

New member
بچه ها من میگم بزنیم بریم لرستااااان..حتمن ی خبراییه ک مدرس واصفهان نمیگیره ولی لرستان میگیره، ما اطلاع نداریم :))))))

سلام اتی بهتر ک نمیگیره.....بجای کمیت گرایی باس به کیفیت فکر کنن.....امیدوارم دانشگا ه لرستان ظرفیت داشتن ارشد ایمنی رو داشتته باشه
اقا لرستان دیگه خیلی دوره...
بیرجند ب من نزدیکه از جدیدا... بیاین بیرجند...

Immunity

Well-known member

من بجز تیپ 1 هیچ دانشگاهی رو نمیزنم...اگرجه نزدیک باشه....کارشناسی توی دانشگاه ... بودم نمخام این تجربه تکرارشه

- - - Updated - - -

من بجز تیپ 1 هیچ دانشگاهی رو نمیزنم...اگرجه نزدیک باشه....کارشناسی توی دانشگاه ... بودم نمخام این تجربه تکرارشه

kolouche

New member

- - - Updated - - -

اره... خوش ب حالت.. طرح نداری راحت تر تصمیم میگیری..
من اگه امسال قبول نشم دو سال باید برم سربازی.. طرح..

atarod

New member

- - - Updated - - -

عه عههههه.نگاش کنااااا...ب قول معروف هر انچه برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسسسسسسند.بعععععله.قابل توجه محمد خان

Immunity

Well-known member
اره... خوش ب حالت.. طرح نداری راحت تر تصمیم میگیری..
من اگه امسال قبول نشم دو سال باید برم سربازی.. طرح..

کاشکی ظرح داشتیم ...عوضش باید بریم 2سال خدمت تحمیلی...اخر این ماه باید دفترجه پست کنم!!:13:

ati1408

New member
شما سه تا که امسال قبولین ! ما که از الان برای شیرینی خودمون رو آماده کردیم :))))

Immunity

Well-known member
خیلییییی دلمان میخاس رقابت قدیمی همچنان نیز ادامه می یافت و حال شما را اساسییییی میگرفتیم...حیییییییییف :-((((

درضمیر ناخوداگاهت این جمله وجودداره ک محمد قوی تر از من است...میکروب سخت بود این باعث تنزل من شد:riz481:

atarod

New member
درضمیر ناخوداگاهت این جمله وجودداره ک محمد قوی تر از من است...میکروب سخت بود این باعث تنزل من شد:riz481:
نخیییییر .اشتبا برداشت نکن ...منظورم این بود ک مث قدیم ک من همیشه از تو برتر و شکست ناپذیر بودم ،اگه بد شانسی نمیووردم و تهران قبول میشدم این برتری و شکست ناپذیری همچنان ادامه می یافففففت...هه هههههههه :))))))

بالا