سلام
بسیار عالی
تبریک میگم ..
رتبه تون چند شد ؟
ممنون. رتبه بیوتکم 280 ولی نوبت دومم
سلام
بسیار عالی
تبریک میگم ..
رتبه تون چند شد ؟
نوبت دوم اسمش با خودشه . بهمن
کسی می دونه شهریه بچه های شبانه حدودا چقدره/
قلبا برات متاسفم که وقتی معنی نوبت دوم رو نمیدونی میای چند پست بالاتر راجب بهداشت همچون حرفی رو میزنی!! من واقعا دخدر ساکتی هستم ولی دیگه در جواب افرادی مثل تو نمیتونم سکوتمو ادامه بدم !واقعا کنکوراشون قابل قیاس نیس و بهداشت بالاتره عایا؟ بهتر نیس مطالعه و تحقیقاتمونو راجب یه موضوعی ببریم بالا بعدش صحبت کنیم دوست من.چون تقریبا دنیایی میدونه که سطح علمی سوالات وزارت علوم خیلی بالاتر از بهداشته .تو حرفات یطوری صحبت کردی که واقعا حق افرادی که رتبه شدن رو زایل کردی.هرکسی تو انتخابش یه منطقی داره .چقد خوبه که حواسمون باشه چی میگیم و به منطق دیگران احترام بذاریمنوبت دوم اسمش با خودشه . بهمن
قلبت برات متاسفم که وقتی معنی نوبت دوم رو نمیدونی میای چند پست بالاتر راجب بهداشت همچون حرفی رو میزنی!! من واقعا دخدر ساکتی هستم ولی دیگه در جواب افرادی مثل تو نمیتونم سکوتمو ادامه بدم !واقعا کنکوراشون قابل قیاس نیس و بهداشت بالاتره عایا؟ بهتر نیس مطالعه و تحقیقاتمونو راجب یه موضوعی ببریم بالا بعدش صحبت کنیم دوست من.چون تقریبا دنیایی میدونه که سطح علمی سوالات وزارت علوم خیلی بالاتر از بهداشته .تو حرفات یطوری صحبت کردی که واقعا حق افرادی که رتبه شدن رو زایل کردی.هرکسی تو انتخابش یه منطقی داره .چقد خوبه که حواسمون باشه چی میگیم و به منطق دیگران احترام بذاریم
دوستان اکثرا میدونن من خودم ترجیحم علوم پزشکیه ولی هیچوقت نمیام با فونت قرمز اخطار بدم به سایر دوستان!
میگم به اطلاعاتت افزوده شه : دانشگاه های خارج کشور مدرک وزارت علوم سرزمین پرگهر ما رو خیلی بیشتر از مدرک بهداشتمون قبول دارن و چه بسا رو هوا پذیرفته میشن اون افراد
دوستم ناراحت نشو فقط احساس کردم لازمه یخورده اطلاعاتتو ببرم بالا ؛)
فرق نمی کنه علوم ما دم و پساس است
تموم کنید بحثو..
بعد از پستِ من هر کی پستی غیر از رنبه و محل قبولیش و تبریک بذاره خره!!!..
این بحث وزارت علوم و وزارت بهداشت رو لطفا تمومش کنید . ان شا الله بعد از فارغ التحصیلیتون قضاوت کنید که کدام از این دو بهتر اند و بعد از اینکه بازار کار داشتید . ضمنا این سایت اسمش علوم پزشکی دات کام هستش . من و ده ها نفر دیگه رشتمون فقظ مختص وزارت بهداشته و دوست نداریم رشته های دیگه مثل ابیاری و ... تاپیک بذارن مسلما هر کی اینجاست وزارت بهداشتیه پس تمومش کنید
نوبت دوم اسمش با خودشه . بهمن
شما که تخصصتون توی بهداشته لطف کنید جواب علومیا رو ندید. متشکرم.
خیر نوبت دوم همان شبانس. کلاسها از مهر شروع میشه و با بچه های روزانه سر یه ککککلا.س میشینن. تمام امکانات برای همه یکسانه. هیچگونه تبعیضی بین شما قائل نمیشن. فقط نوبت دومیا شهریه میدید.
مگر اینکه خود دانشگاه توی دفترچه پذیرش رو نیمسال دوم زده باشه که این با معناش با نوبت دوم فرق داره. اگر زده کد رشته ای نیمسال دوم زده باشه باید از دانشگاه بپرسن که ثبتنامش الانه یا بهمن.
بازم میگم نوبت دوم با نیمسال دوم متفاوته.